×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

دولت باید کنترل بیشتری بر قیمت‌ها و بازار مسکن داشته باشدشبستان جدید حرم حضرت معصومه(س) افتتاح شدجابجایی نزدیک به ۳ میلیون و ۱۰۶ هزار تن کالا از استان قمرونمایی از ۱۵ اثر جدید مرکز تدوین متون حوزه‌های علمیهافتتاح واحد بزرگ تولید نخ‌های تخصصی در قمبیست ونهمین دروس سال تحصیلی مجتمع آموزشی پژوهشی ائمه اطهار (ع) آغاز شدکسب رتبه نخست شرکت گاز استان قم در تحقق پروژه‌های انرژی تجدیدپذیرتصفیه‌خانه شرکت آریا پارس مهستان قم به بهره‌برداری رسیددولت برای حل مشکلات اقتصادی و اصلاحات ساختاری به همراهی مردم نیاز داردآیین نکوداشت نامداران فرهنگ و هنر استان قم برگزار شدفروش اراضی مازاد بنیاد مسکن قم حضور معاون اول رئیس‌جمهور در گلزار شهدای قمجای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به دامن پیام‌رسان‌های خارجی ! کشف و ضبط ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم تردد آفرودسواران در مناطق کویری حفاظت شده و شکارممنوع قم ممنوع استطرح آرامسازی محور قمرود بخش مرکزی استان قم صندوق امداد ولایت قم، در ۵ ماه نخست امسال، بیش از ۷۵۹ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کردرونمایی از الواح ثبت ملی و افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در میدان آستانه قمنوسازی ناوگان اتوبوسرانی قم با ورود ۳۵ اتوبوس جدیدنخستین نمایشگاه منطقه‌ای صنایع‌دستی با محوریت هنرهای مذهبی در قم بر پا می شود
دکتر عارف سفر به استان را با ادای احترام به شهدا آغاز کرد
true
حضور معاون اول رئیس‌جمهور در گلزار شهدای قم
دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، عصر دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ وارد قم شد و مورد استقبال مهندس بهنام‌جو استاندار قم و برخی دیگر از مسئولان ارشد این استان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛معاون اول رئیس‌جمهور در اولین برنامه خود در سفر به قم، با حضور در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) قم، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
دکتر عارف ابتدا بر سر مزار سردار شهید زین‌الدین شهید شاخص استان قم حاضر شد و سپس با حضور بر سر مزار شهدای جنگ ۱۲ روزه و جنگ ۴۰ روزه، به مقام والای آنان ادای احترام کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در حاشیه این مراسم با جمعی از خانواده‌های شهدا و مردم دیدار و به گفت‌وگو پرداخت و در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

دکتر عارف سفر به استان را با ادای احترام به شهدا آغاز کرد

دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، عصر دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵ وارد قم شد و در جریان این سفر، ضمن زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران و ادای احترام به شهدای استان، با مراجع تقلید و علما دیدار می‌کند و در نشست کارگروه ملی زیارت حضور خواهد یافت.

دکتر محمدرضا عارف در بدو ورود به قم مورد استقبال مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم و جمعی از مسئولان ارشد استان قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهور در نخستین برنامه سفر خود با حضور در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) قم، به مقام شامخ سردار شهید مهدی زین‌الدین، شهید شاخص استان قم، و شهدای دفاع مقدس و شهدای جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه ادای احترام کرد.

زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، زیارت مسجد مقدس جمکران، دیدار با مراجع عظام تقلید و علمای قم، حضور در نشست کارگروه ملی زیارت و افتتاح یک پروژه اقتصادی از جمله برنامه‌های معاون اول رئیس‌جمهور در سفر به قم است.

در جریان این سفر، موضوعات مرتبط با توسعه و پیشبرد طرح‌های استان و مسائل حوزه زیارت نیز مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت.

پایان پیام

true

true
false
true