×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

نخستین نمایشگاه ملی صنایع دستی و هنرهای مذهبی ایران در قم برگزار می‌شودانتصاب سرپرست اداره کل امور خانواده، زنان و جمعیت شهرداری قمپارک دوبل و توقف مقابل پل‌ها، تضییع حقوق شهروندی استآمادگی قم برای میزبانی کارگروه ملی زیارت و ایام وفات حضرت معصومه(س) ۸۹ پروژه افتتاح شده گام بلندی برای توسعه زیرساخت‌های جعفرآباد استافتتاح ۸۹ پروژه عمرانی و زیربنایی در شهرستان جعفرآبادتأمین به‌موقع و نظارت بر کیفیت کود توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر(ص)باید به رسانه ملی افتخار کردافزایش اجساد ارجاعی به پزشکی قانونی قمفروش قبر در امامزاده‌ها مردم را نسبت به وقف بدبین کرده استبررسی طرح معماری ترمینال فرودگاه بین‌المللی قممحمودی: روز ملی قم فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تمدنی استان استمهلت ثبت‌نام پویش ملی «غنچه‌های محمدی» تا ۱۱ شهریور تمدید شدتغییرات جدید مدیریتی در کتابخانه مرکزی قمناکامی سرکرده باند در پرداخت رشوه میلیونی و طلای جعلی به پلیس قمحرکت در خلاف جهت هم قاچاقچی را نجات نداد۸۴۰ میلیارد ریال برای توسعه اشتغال روستایی قماجرای طرح بهسازی 150کیلومتر از راههای روستایی استان قم بهره برداری از طرح زیرسازی و روکش آسفالت محور روستایی " آبدانک" قم
به مناسبت هفته دولت در سفر استاندار قم به شهرستان جعفرآباد انجام شد
true
افتتاح ۸۹ پروژه عمرانی و زیربنایی در شهرستان جعفرآباد
همزمان با هفته دولت، با حضور مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی، زیربنایی، آبرسانی و آموزشی شهرستان جعفرآباد با اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ در جریان سفر مهندس بهنام‌جو استاندار قم به شهرستان جعفرآباد که عصر سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ و با همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و برخی از مدیران استانی انجام شد، ۸۹ پروژه عمرانی و زیربنایی در حوزه‌های مختلف به بهره‌برداری رسید که اجرای این طرح‌ها نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات عمومی، توسعه زیرساخت‌ها و بهبود کیفیت زندگی مردم این شهرستان دارد.

در این سفر، پروژه‌های آبرسانی به ۳۳ روستای شهرستان جعفرآباد با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به انتقال آب از چاه شماره ۹ دشت علی‌آباد به مجتمع ۲۳ روستایی شهید علی‌محمدی اشاره کرد که شامل ۵ هزار و ۸۰۰ متر لوله‌گذاری و احداث یک باب ایستگاه پمپاژ است.

همچنین پروژه اصلاح شبکه توزیع روستای دولت‌آباد طغرود با اجرای ۲ هزار متر لوله‌گذاری و اصلاح انشعابات، بهسازی چاه شماره سه مجتمع شهید علی‌محمدی و چاه شماره یک شهر جعفریه و نیز اصلاح شبکه روستایی با مشارکت دهیاری‌ها و اهالی روستاها، شامل ۳ هزار متر لوله‌گذاری و اصلاح انشعابات، از دیگر طرح‌های آبرسانی افتتاح‌شده در این شهرستان بود.

در بخش عمران روستایی نیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان جعفرآباد مجموعه‌ای از طرح‌های عمرانی را با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان اجرا کرده است. این طرح‌ها شامل اجرای عملیات سنگ‌فرش و کف‌پوش به مساحت ۷ هزار مترمربع در روستاهای انجیله، ارگان، آغلک، نویس و وسفونجرد و همچنین اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت به مساحت ۱۰ هزار مترمربع در روستاهای پستگان، صفدر، علی‌آباد انقلاب، چاهک، وسفونجرد و اسفید است.

اجرای یک هزار و ۵۰۰ متر طول جدول‌گذاری در روستای پاچیان و شهر قاهان، اجرای ۴۰ متر طول کانال سنگی در روستای باقرآباد و محوطه‌سازی بوستان بنابر نیز از دیگر اقدامات عمرانی انجام‌شده در شهرستان جعفرآباد به شمار می‌رود.

همزمان با این برنامه‌ها، آئین افتتاح مدرسه استثنایی مادر (پیش‌حرفه‌ای) نیز برگزار شد. این فضای آموزشی در زمینی به مساحت یک هزار و ۱۱۰ مترمربع و با زیربنای ۴۵۰ مترمربع احداث شده و دارای دو باب کلاس درس، سه باب کارگاه آموزشی، نمازخانه‌ای به مساحت ۳۸ مترمربع و هشت باب اتاق اداری و جنبی است.

افتتاح این طرح‌ها در هفته دولت، بخشی از برنامه‌های توسعه‌ای استان قم در شهرستان جعفرآباد است که با هدف تقویت زیرساخت‌های عمرانی، آبرسانی، آموزشی و خدماتی و با رویکرد توجه به مناطق روستایی و ارتقای سطح رفاه عمومی به اجرا درآمده است.

افتتاح زمین چمن مصنوعی پارک سرو شهر جعفریه و شرکت در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش استان قم و شهرستان جعفرآباد از دیگر برنامه‌های مهندس بهنام‌جو در این سفر درون استانی بود‌.

آخرین برنامه مهندس بهنام‌جو استاندار قم در سفر به شهرستان جعفرآباد، حضور در تجمعات شبانه مردم شهر جعفریه در حمایت از نظام  مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.

پایان پیام

true

true
false
true