×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

دادستان قم: تردد موتورهای سنگین در معابر قم ممنوع استزیرسازی باند فرودگاه قم به پیشرفت ۹۵ درصدی رسیدفرودگاه قم می‌تواند به قطب گردشگری مذهبی و حمل‌ونقل بار کشور تبدیل شودآغاز روسازی باند و احداث برج مراقبت فرودگاه قمفرودگاه بین‌المللی قم دهه فجر ۱۴۰۶به بهره‌برداری می‌رسد۱۴ وقف جدید به ارزش تقریبی بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان در قم به ثبت رسیدهشدار پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت احشام در قمکشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قمبهره‌برداری از ۸ نیروگاه خورشیدی در مساجد قم با هدف توانمندسازی پایگاه‌های دینیبیستمین مانور سراسری مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق (طرح ملی مهتاب) در قم برگزار شدششمین نمایشگاه محصولات مادران توانمند «به‌مهربانی قم» برگزار شدمعاونان جدید منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان معرفی شدندصدور و ارسال فیش‌های عوارض نوسازی برای ۵۷ هزار خانوار منطقه 4 قممدرسه شهید رئیسی در بخش مرکزی قم افتتاح شد۳۵ پروژه اقتصادی قم با بیش از ۱۰ همت سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسیدقاطعانه اعلام می‌کنم ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع استنمایشگاهی با موضوع وقف از فردا در امامزاده شاه جمال برپا می شودافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۵ مگاواتی دمیرگران در شهرک صنعتی شکوهیهطی پنج ماهه نخست سالجاری بیش از 30 میلیون و 980 هزار دستگاه خودرو به استان قم وارد شده اندسایت تلفن همراه روستای آقلک از توابع استان قم در هفته دولت افتتاح شد
true
زیرسازی باند فرودگاه قم به پیشرفت ۹۵ درصدی رسید
مدیر پروژه فرودگاه قم گفت: پروژه احداث فرودگاه بین‌المللی قم که از سال ۱۳۹۳ متوقف شده بود، پس از حدود ۱۰ سال با پیگیری‌های انجام‌شده از پایان سال ۱۴۰۳ مجدداً فعال شد و اکنون با تکمیل بیش از ۹۵ درصد عملیات زیرسازی، وارد مرحله روسازی باند و احداث برج مراقبت شده است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس علی‌رضا ماندی عصر شنبه ۷ شهریورماه ۱۴۰۵ در آیین آغاز احداث برج مراقبت پرواز و عملیات روسازی باند پروازی فرودگاه بین‌المللی قم، اظهار کرد: موضوع احداث فرودگاه قم در سفر استانی رئیس‌جمهور وقت در سال ۱۳۸۶ مطرح و به تصویب رسید و مطالعات کارشناسی نیز ضرورت احداث فرودگاه در قم را تأیید کرد.

وی افزود: در مطالعات انجام‌شده، هفت نقطه برای جانمایی فرودگاه بررسی شد که در نهایت منطقه طلاب به‌عنوان مناسب‌ترین نقطه از نظر شرایط زمینی و هوایی انتخاب شد. در سال ۱۳۸۹ نیز پس از اعلام آمادگی شرکت ارم کیش و تصویب موضوع در شورای برنامه‌ریزی استان، عملیات اجرایی شهر فرودگاهی آغاز شد و تا سال ۱۳۹۳ ادامه یافت، اما پس از آن پروژه متوقف شد.

مدیر پروژه فرودگاه قم ادامه داد: پس از یک دوره توقف حدود ۱۰ ساله، در پایان سال ۱۴۰۳ با پیگیری‌های استاندار قم و مذاکرات انجام‌شده با مجموعه ارم کیش، توافق شد بخش فرودگاهی توسط بخش دولتی و مجموعه گردشگری توسط شرکت ارم کیش دنبال شود و از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ عملیات اجرایی بخش فرودگاهی مجدداً آغاز شد.

ماندی با اشاره به روند اجرای پروژه در یک سال گذشته گفت: عملیات اجرایی پروژه در ابتدا با تمرکز بر آماده‌سازی جبهه‌های کاری و بدون تبلیغات گسترده آغاز شد و تاکنون بیش از ۹۵ درصد عملیات زیرسازی انجام شده است که این پیشرفت، امکان ورود پروژه به مرحله روسازی را فراهم کرده است.

وی درباره مشخصات پروژه نیز بیان کرد: عرصه فرودگاهی حدود هزار هکتار است و برای حریم‌ها و فضاهای جانبی نیز حدود ۸۰۰ تا هزار هکتار در نظر گرفته شده و در مجموع حدود ۲۵۰۰ هکتار برای فرودگاه، ساختمان‌ها و فضاهای جانبی آن مورد نیاز است.

مدیر پروژه فرودگاه قم افزود: محدوده فرودگاهی حدود هفت کیلومتر طول و یک‌هزار و ۲۰۰ متر عرض دارد و برای اجرای باند و مسیرهای تاکسی‌وی، حدود ۶ میلیون مترمکعب عملیات خاکی انجام شده و پیش‌بینی شده است که حدود ۲.۵ میلیون مترمکعب آن در دوره فعالیت شرکت ارم کیش و حدود ۳.۵ میلیون مترمکعب در مرحله جدید اجرای پروژه انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز با آغاز عملیات روسازی و آسفالت باند و احداث برج مراقبت، پروژه وارد مرحله مهم دیگری شده و امیدواریم با تداوم همکاری و همراهی مسئولان استان، عملیات اجرایی در زمان مناسب به پایان برسد و این پروژه به‌عنوان هدیه‌ای برای مردم شریف قم به بهره‌برداری برسد.

مدیر پروژه فرودگاه قم همچنین از پیگیری‌های استاندار قم، معاونان استاندار، نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در روند احیای پروژه قدردانی کرد و گفت: همراهی و پیگیری مسئولان استان در مراحل مختلف، نقش مهمی در رسیدن پروژه به وضعیت فعلی داشته است.

پایان پیام

true

true
false
true