×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

معاونان جدید منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان معرفی شدندصدور و ارسال فیش‌های عوارض نوسازی برای ۵۷ هزار خانوار منطقه 4 قممدرسه شهید رئیسی در بخش مرکزی قم افتتاح شد۳۵ پروژه اقتصادی قم با بیش از ۱۰ همت سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسیدقاطعانه اعلام می‌کنم ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع استنمایشگاهی با موضوع وقف از فردا در امامزاده شاه جمال برپا می شودافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۵ مگاواتی دمیرگران در شهرک صنعتی شکوهیهطی پنج ماهه نخست سالجاری بیش از 30 میلیون و 980 هزار دستگاه خودرو به استان قم وارد شده اندسایت تلفن همراه روستای آقلک از توابع استان قم در هفته دولت افتتاح شدنمایشگاه ملی صنایع‌دستی شهریورماه در قم برپا می‌شودکارخانه "تجهیز صنعت ربات "در قم افتتاح شدپنج نیروگاه‌ خورشیدی در قم افتتاح شدچهل‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم در استان قم آغاز شدبرخورد قاطع با سگ گردانی در خودرو در قم۱۶ طرح کشاورزی قم به بهره برداری رسیدحفاری تونل خط یک متروی قم تا ایستگاه جمکران به پایان رسیدعلت صدای انفجار در ورودی قم انهدام مهمات باقی‌مانده از جنگ بودپروژه‌های مهم قم در مسیر تکمیل استمدرسه ۱۴ کلاسه خیرساز در قم افتتاح شدتحویل کلید واحد مسکونی به «ستایش» و «نیایش»؛ دو دختر نوجوان بازمانده از حمله تروریستی شهریار
true
صدور و ارسال فیش‌های عوارض نوسازی برای ۵۷ هزار خانوار منطقه 4 قم
مدیر منطقه چهار شهرداری قم از صدور فیش‌های تجمیعی عوارض نوسازی برای حدود ۵۷ هزار خانوار این منطقه خبر داد و گفت: اطلاع‌رسانی و ارسال پیامک برای مالکان انجام شده و شهروندان می‌توانند از تخفیف‌های پیش‌بینی‌شده برای پرداخت عوارض استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید محمد موسوی‌منش با اشاره به آخرین وضعیت وصول عوارض نوسازی در منطقه چهار اظهار داشت: در این منطقه حدود ۷۰ هزار واحد مسکونی در ۱۰ محله وجود دارد که سوابق ملکی حدود ۵۷ هزار خانوار در سامانه‌های مربوط به عوارض نوسازی ثبت شده است.

وی افزود: فیش‌های تجمیعی عوارض نوسازی برای این خانوارها صادر شده و اطلاع‌رسانی لازم نیز در دو تا سه مرحله از طریق پیامک به مالکان انجام گرفته است.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم ادامه داد: در پیامک‌های ارسالی ضمن اطلاع‌رسانی درباره صدور فیش، تخفیف‌های در نظر گرفته‌شده نیز به شهروندان اعلام شده تا بتوانند از این ظرفیت برای پرداخت عوارض خود استفاده کنند.

موسوی‌منش با اشاره به روند وصول عوارض نوسازی در شهرداری قم گفت: به‌طور میانگین حدود ۲۰ درصد از عوارض نوسازی محاسبه‌شده در طول سال وصول می‌شود، چراکه بخش قابل توجهی از شهروندان هنگام نقل‌وانتقال ملک، دریافت پاسخ بانک یا استعلام‌های مرتبط، نسبت به پرداخت عوارض نوسازی اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: البته بخشی از شهروندان نیز با احساس مسئولیت و به‌منظور مشارکت در تأمین هزینه‌های مدیریت شهری، عوارض نوسازی خود را در ابتدای سال پرداخت می‌کنند.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم خاطرنشان کرد: در سال گذشته میزان وصولی عوارض نوسازی در منطقه نسبت به ردیف درآمدی پیش‌بینی‌شده به حدود ۱۳۰ درصد رسید که نشان‌دهنده همراهی و مشارکت مناسب شهروندان در پرداخت عوارض است.

موسوی‌منش در پایان با تأکید بر نقش عوارض نوسازی در تأمین منابع پایدار شهرداری گفت: وصول این عوارض به مدیریت شهری کمک می‌کند تا بخشی از هزینه‌های نگهداشت، توسعه و ارائه خدمات شهری را با اتکا به منابع پایدار تأمین کند و در نهایت این منابع در مسیر خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان هزینه می‌شود.

پایان پیام

true

true
false
true