×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آغاز عملیات احداث ایستگاه‌های A7 و A8 متروی قمپروژه‌های مهم ریلی قم با محوریت استانداری و همراهی شهرداری وارد مسیر پیگیری ویژه شدافتتاح پلیس‌راه جعفرآباد؛ گامی برای مدیریت ترافیک و کاهش سوانحتقدیر مدیرعامل راه‌آهن کشور از استاندار قم برای بازسازی ۴۰ ساعته پل راه‌آهن قمصیانت از حقابه رودخانه شور برای جلوگیری از تشدید گردوغبار و خشک‌شدن تالاب‌ها ضروری استفراخوان کنگره بین‌المللی «امناءالرسل» رونمایی شدتکلیف مونوریل قم حداکثر تا یک ماه آینده مشخص می‌شودعیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب در قم از آیت‌الله نوری همدانیسه مرکز عرضه اقلام اساسی زیر قیمت بازار در قم راه‌اندازی می شودنخستین موزه باستان‌شناسی قم تا ۳ ماه آینده افتتاح می شوددر خصوص گران کردن ارز عدل را جاری کنید توقیف سواری سمند با بیش از یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال خلافی در آزادراه قم ـ تهرانتسهیلات ویژه سازمان وظیفه عمومی فراجا در هفته انتظامی ۱۴۰۵ استاندار قم: دکتر رئیس‌کرمی نمونه یک «نخبه جان‌فدا» استاجرای 3700 تن آرماتوربندی و 182 هزار مترمکعب خاکبرداریناوگان فعال اتوبوسرانی قم ۳۰ درصد افزایش یافتستاد انتخابات قم تدارکات برگزاری انتخابات شوراها را آغاز کردانتصاب دبیر سومین دوره جشنواره هنری، ادبی و خبری روایت جهاد استان قم ۱۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در قم آزاد شدندمجتمع ادارات شهرستان کهک به بهره‌برداری رسید
با اهدای لوح به استاندار قم، معاون عمرانی استانداری و شهردار قم انجام شد؛
true
تقدیر مدیرعامل راه‌آهن کشور از استاندار قم برای بازسازی ۴۰ ساعته پل راه‌آهن قم
معاون وزیر راه و شهرسازی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، صبح پنجشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵ در حاشیه نشست مشترک با مهندس بهنام‌جو استاندار قم با اشاره به نقش مؤثر مردم و مسئولان قم در مدیریت شرایط دشوار جنگ ۴۰روزه از مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، به‌پاس حمایت و همراهی مؤثر در این مسیر تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در حاشیه نشست مدیران ارشد قم با مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، از مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم و فرامرز عظیمی، شهردار کلانشهر قم، به پاس حمایت و نقش‌آفرینی در بازسازی سریع پل راه‌آهن قم تقدیر شد.

جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه نشست مشترک با مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، با اهدای لوح تقدیر از استاندار قم، خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم و فرامرز عظیمی، شهردار کلانشهر قم، قدردانی کرد.

این تقدیر در پی نقش‌آفرینی و همراهی مجموعه مدیریت استان و مدیریت شهری قم در جریان بازسازی سریع یکی از پل‌های مهم ریلی استان انجام شد؛ پلی که در جریان حملات دشمنان متجاوز آمریکایی ـ صهیونیستی تخریب شده بود و عملیات بازسازی آن با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، نیروهای فنی و بخش خصوصی در مدت کمتر از ۴۰ ساعت به انجام رسید.

در جریان این عملیات، حدود ۱۵۰ نیروی اجرایی به‌صورت مستقیم مشارکت داشتند و دستگاه‌هایی از جمله اداره کل راه‌آهن استان قم، اداره کل راهداری و بخشداری سلفچگان در روند بازسازی و آماده‌سازی مسیر نقش‌آفرینی کردند.

پیش از این، خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم، در گفت‌وگوی تلویزیونی با برنامه «صبح بخیر ایران» جزئیات این عملیات را تشریح کرده و از پایان بازسازی پل و انجام آزمایش‌های فنی پیش از بازگشت مسیر به چرخه بهره‌برداری خبر داده بود.

در لوح تقدیر اهدایی مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، آمده است:

«جناب آقای مهندس اکبر بهنام‌جو
استاندار محترم قم
با سلام و احترام؛

تاریخ همواره یادآور نام کسانی است که در لحظات سرنوشت‌ساز و در اوج بحران، مسئولیت‌پذیری و تعهد خود به میهن را به اثبات رساندند.

همکاری‌های مخلصانه و حمایت‌های بی‌دریغ جناب عالی، از مجموعه راه‌آهن قم در ایام سخت جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه، گامی حیاتی در تداوم خدمات و پشتیبانی در شرایط اضطراری بود.

به پاس این ایستادگی و هم‌افزایی ارزشمند، این لوح تقدیر تقدیم می‌گردد.

از شما که در روزهای سخت همسنگر و هم‌قدم بودید، سپاسگزاریم و برایتان در مقام خدمت به مردم، توفیقات روزافزون مسئلت داریم.

جبارعلی ذاکری معاون وزیر، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران»

این لوح‌های تقدیر علاوه بر مهندس اکبر بهنام‌جو استاندار قم، همچنین به خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم، و فرامرز عظیمی، شهردار کلانشهر قم، به پاس همراهی و نقش‌آفرینی در این عملیات اهدا شد.

پایان پیام

true

true
false
true