×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آغاز عملیات احداث ایستگاه‌های A7 و A8 متروی قمپروژه‌های مهم ریلی قم با محوریت استانداری و همراهی شهرداری وارد مسیر پیگیری ویژه شدافتتاح پلیس‌راه جعفرآباد؛ گامی برای مدیریت ترافیک و کاهش سوانحتقدیر مدیرعامل راه‌آهن کشور از استاندار قم برای بازسازی ۴۰ ساعته پل راه‌آهن قمصیانت از حقابه رودخانه شور برای جلوگیری از تشدید گردوغبار و خشک‌شدن تالاب‌ها ضروری استفراخوان کنگره بین‌المللی «امناءالرسل» رونمایی شدتکلیف مونوریل قم حداکثر تا یک ماه آینده مشخص می‌شودعیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب در قم از آیت‌الله نوری همدانیسه مرکز عرضه اقلام اساسی زیر قیمت بازار در قم راه‌اندازی می شودنخستین موزه باستان‌شناسی قم تا ۳ ماه آینده افتتاح می شوددر خصوص گران کردن ارز عدل را جاری کنید توقیف سواری سمند با بیش از یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال خلافی در آزادراه قم ـ تهرانتسهیلات ویژه سازمان وظیفه عمومی فراجا در هفته انتظامی ۱۴۰۵ استاندار قم: دکتر رئیس‌کرمی نمونه یک «نخبه جان‌فدا» استاجرای 3700 تن آرماتوربندی و 182 هزار مترمکعب خاکبرداریناوگان فعال اتوبوسرانی قم ۳۰ درصد افزایش یافتستاد انتخابات قم تدارکات برگزاری انتخابات شوراها را آغاز کردانتصاب دبیر سومین دوره جشنواره هنری، ادبی و خبری روایت جهاد استان قم ۱۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در قم آزاد شدندمجتمع ادارات شهرستان کهک به بهره‌برداری رسید
true
سه مرکز عرضه اقلام اساسی زیر قیمت بازار در قم راه‌اندازی می شود
دبیر ستاد تنظیم بازار استان قم از راه‌اندازی سه مرکز عرضه و فروش اقلام اساسی مورد نیاز مردم با قیمت کمتر از بازار تا هفته آینده خبر داد و گفت: این مراکز در ادامه قابلیت توسعه به هشت مرکز را خواهند داشت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛وحید کریمی، دبیر ستاد تنظیم بازار استان قم  با اشاره به مصوبات جلسه ستاد تنظیم بازار استان قم اظهار کرد: با همکاری سازمان میادین شهرداری، در مرحله نخست سه مرکز برای عرضه و فروش اقلام اساسی مورد نیاز مردم راه‌اندازی می‌شود و پیش‌بینی شده است این تعداد در ماه آینده به هشت مرکز افزایش یابد.

وی افزود: بیشتر کالا‌های عرضه‌شده در این مراکز با قیمتی کمتر از بازار به فروش خواهد رسید و تلاش می‌شود با حذف واسطه‌ها، کالا‌های اساسی با قیمت مناسب‌تری در اختیار مردم قرار گیرد.

دبیر ستاد تنظیم بازار استان قم ادامه داد: بخش عمده کالا‌های عرضه‌شده در این مراکز را اقلام اساسی مورد نیاز خانوار‌ها تشکیل می‌دهد و هدف از راه‌اندازی این مراکز، دسترسی مردم به کالا‌های مورد نیاز با قیمت مناسب است.

کریمی همچنین از برنامه‌ریزی برای آغاز توزیع شیر مدارس در مقطع ابتدایی خبر داد و گفت: در جلسه ستاد تنظیم بازار مقرر شد توزیع شیر مدارس در مهرماه با استفاده از ظرفیت واحد‌های تولیدی استان و پس از اعلام قیمت نهایی شیر از سوی واحد‌های تولیدکننده، توسط آموزش و پرورش انجام شود.

وی افزود: قرار بود روند توزیع شیر در هفته دوم مهرماه نهایی شود که این موضوع پس از تعیین و نهایی شدن فرآیند قیمت‌گذاری انجام خواهد شد.

دبیر ستاد تنظیم بازار استان قم، افزایش نظارت بر عملکرد نانوایی‌های استان را از دیگر مصوبات این جلسه عنوان کرد و گفت: در دوره جدید نظارت‌ها، تیم‌های نظارتی برای بررسی فعالیت نانوایی‌ها افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: در این نظارت‌ها، ساعات فعالیت نانوایی‌ها، وضعیت بهداشت و کیفیت پخت نان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و هدف این است که با افزایش تعداد و دفعات نظارت، زمینه فعالیت باکیفیت‌تر نانوایی‌های استان فراهم شود.

پایان پیام

true

true
false
true