×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مشاور رسانه‌ای اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قم منصوب شداختصاص ۶۰۰ تن قیر به شهرداری‌های شهر‌های تابعه استان قمکشف و ضبط ماینرهای غیرمجاز از دو واحد تجاری در قممسئولیت اجرای مراسم تشییع در تهران، قم و مشهد با سپاه است"حرم تا جمکران" مسیر اصلی تشییع رهبر شهید در قم استتأکید بر آمادگی مردمی با شعار «هر خانه یک موکب»مسئول کارگروه تخصصی صنعت چوب، مبلمان و دکوراسیون بسیج اصناف استان قم منصوب شدپزشکیان و ترامپ تفاهم نامه را امضا کردندنخستین سالگرد شهدای اقتدار و گرامیداشت ۴۰ شهید جنگ ۱۲ روزه استان قم برگزار شدتشکیل شورای صنایع خلاق در استانها با حضور استانداران رئیس جدید اداره گاز قنوات معرفی شدتأکید مدیر مخابرات منطقه قم بر نظارت دقیق و همه جانبه در پروژه برگردان آغاز پویش «نه به افزایش اجاره‌ بهای بیش از ۲۰ درصد» در قمکمبود شربت تنتور به یک معضل چندلایه تبدیل شده استپایش هوایی و پهباد برای رصد و شناسایی مزارع مخفی کشت خشخاش در قمانشعاب برق واحدهای صنفی و اداری پرمصرف قطع و بنر تخلف نصب می‌شودکشف محموله ۱۷۴ کیلوگرمی تریاک در محورهای مواصلاتی قممراسم سوگواری و عزاداری امام حسین ع در حسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی به مدت 10 روز برگزار می شودعزاداری واقعی آن است که در عزاداران روحیه مقاومت ایجاد کندنظارت مستمر خدمات حمایتی کشاورزی قم بر کیفیت و توزیع کودهای یارانه‌ای
استاندار قم:ورزش استان قم نیازمند جهش است
true
ورزشکاران و مدال آوران برون مرزی استان قم تجلیل شدند
آئین تجلیل از افتخار آفرینان برون مرزی سال 1403 ورزش استان قم بعد از ظهر امروز در سالن جلسات کرامت استانداری قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛در ادامه نیز ضمن تجلیل از خیرین ورزشی استان قم از 17 نفر از قهرمانان و مدال‌آوران برون مرزی استان قم در سال 1403، داوران بین المللی استان قم و مربیان افتخارآفرین استان قم   تجلیل شدند.

لازم به ذکر است، این آئین با حضور مهندس اکبر بهنام‌جو استاندار قم، حسین سلطانی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم، مرتضی حیدری معاون سیاسی، امنیتی استانداری قم، حسین محمودی معاون فرهنگی و اجتماعی استانداری قم، عباس ذاکری مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری قم و جمعی دیگر از مسئولین استانی برگزار شد. 

گفتنی است، در ابتدای این برنامه از پدر شهید عباس اسدی و پدر شهید قاسمی که از شهدای اغتشاشات اخیر در استان قم بودند تقدیر شدند.

استاندار قم:ورزش استان قم نیازمند جهش است

استاندار قم در این مراسم گفت: در ابعاد مختلف در استان قم باید جهش داشته باشیم و در عرصه ورزش و امکانات ورزشی نیز باید این جهش شکل بگیرد.

مهندس اکبر بهنام‌جو بعد از ظهر امروز در آئین تجلیل از افتخار آفرینان برون مرزی سال 1403 ورزش استان قم که در سالن جلسات کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: تقدیر و تجلیل از قهرمانان و مدال آوران یک اقدام شایسته و لازم است.

وی با اشاره به اینکه تقدیر از قهرمانان کم‌ترین وظیفه ما است، مطرح کرد: این تشویق موجب می‌شود ورزشکاران روحیه بهتری کسب کنند تا مدال‌های بیش‌تری به دست بیاورند.

استاندار قم با بیان اینکه خبر تجلیل از ورزشکاران می‌تواند جو مثبتی در سطح استان ایجاد کند، عنوان کرد: این‌گونه اطلاع‌رسانی‌ها می‌تواند مردم را بیش‌تر به سمت ورزش بیاورد.

وی با اشاره به اینکه باید در استان قم با برنامه حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: در این برنامه باید جایگاه استان، امکانات، پراکندگی امکانات و ظرفیت‌های مختلف دیده شود.

مهندس بهنام‌جو اضافه کرد: با کسب این اطلاعات می‌توانیم برنامه‌ریزی مناسب را داشته باشیم تا ضمن پیشرفت، در توسعه امکانات نیز عدالت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه با وحدت و هم‌افزایی می‌توانیم از ظرفیت‌های مختلف استفاده کنیم و ورزش استان را توسعه دهیم، تصریح کرد: در ابعاد مختلف در استان قم باید جهش داشته باشیم و در عرصه ورزش و امکانات ورزشی نیز باید این جهش شکل بگیرد.

استاندار قم با اشاره به اینکه در عرصه ورزش جای کار بسیاری داریم، یادآور شد: با هم‌افزایی و وحدت می‌توانیم در عرصه‌های بسیاری که مرتبط با ورزش است، پیشرفت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه از فضاهای موجود نیز باید بهتر استفاده کنیم، گفت: باید بهره‌وری از امکانات ورزشی را بالا ببریم.

مهندس بهنام‌جو با اشاره به اینکه بخش خصوصی می‌تواند بیش‌تر پای‌کار ورزش استان بیاید، بیان کرد: کارخانه‌داری که 500 نفر پرسنل دارد، خوب است که در کنار کارخانه یک محیط و سالن ورزشی نیز داشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نیز در عرصه ورزش می‌تواند هم‌افزایی خوبی داشته باشد، اظهار کرد: مدارس جدیدی که احداث می‌شود می‌تواند دارای سالن‌های ورزشی باشد هرچند مدیریت آن نیز با آموزش و پرورش باشد.

سال گذشته 17 ورزشکار قمی در میادین آسیایی درخشیدند 

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم گفت: امروز نیازداریم قهرمانان، نشان پهلوانی را نیز دریافت کنند و در این مسیر لازم است مربیان در مباحث باوری و کمالات انسانی شاگردان خود کار کنند.

حسن سلطانی بعد از ظهر امروز در آئین تجلیل از افتخار آفرینان برون مرزی سال 1403 ورزش استان قم که در سالن جلسات کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته 17 قهرمان ملی و آسیایی داشتیم. 

وی اضافه کرد: این قهرمانان در سال جاری به بیش از 30 نفر رسیده‌اند که تلاش داریم سال آینده تقدیر از این افراد را هرچه سریع‌تر انجام دهیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا پایان سال از المپیادی‌ها نیز تقدیر کنیم، مطرح کرد: تلاش کردیم تقدیر از المپیادی‌ها را با این جلسه ترکیب نکنیم تا بتوانیم با فرصت بیش‌تری از تلاش قهرمانان خود تقدیر کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش و کوشش قهرمانان و مربیان موجب شد تا شاهد این موفقیت‌ها باشیم، عنوان کرد: در استان قم مربیان عاشقانه و دلی کار خود را ادامه می‌دهند و همیشه در سطح کشور و دنیا درخشان بوده‌اند.

سلطانی با اشاره به اینکه ورزش یکی از مسیرهای طلایی انسجام است، خاطرنشان کرد: امروز نیازداریم قهرمانان، نشان پهلوانی را نیز دریافت کنند و در این جهت لازم است مربیان در مباحث باوری و کمالات انسانی شاگردان خود کار کنند.
پایان پیام

true

true
false
true