- 3 خرداد 1405
- کد خبر 23439
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمد وحیدنیا مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم در گفتوگو با خبرنگار شهرنیوز، با اشاره به تصمیم مدیریت شهری درخصوص ارائه بسته تخفیف برای پرداخت عوارض ساختمانی اظهار داشت: با توجه به شرایط کشور و اثرات اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی سوم، مدیریت شهری قم تصمیم گرفت در این حوزه نیز نهایت همکاری و تعامل را با شهروندان داشته باشد.
وی ادامه داد: در همین راستا، لایحهای در مجموعه معاونت مالی و اقتصادی شهرداری قم تنظیم و به شورای اسلامی شهر مقدس قم ارسال شد که با نظر اعضای شورا به تصویب رسید.
مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم افزود: براساس این لایحه، پرداخت عوارض ساختمانی در سال ۱۴۰۵ در صورت پرداخت نقدی، در چهار ماهه نخست سال شامل ۲۵ درصد تخفیف، در چهار ماهه دوم سال شامل ۲۰ درصد تخفیف و در چهار ماهه پایانی سال شامل ۱۵ درصد تخفیف خواهد بود.
وحیدنیا تصریح کرد: شهروندان محترم میتوانند با پرداخت نقدی عوارض ساختمانی از این تخفیفها بهرهمند شوند و از سوی دیگر شهرداری قم را در ارائه خدمات شایسته به زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت(ع) همراهی کنند.
پایان پیام


