×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مشاور رسانه‌ای اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قم منصوب شداختصاص ۶۰۰ تن قیر به شهرداری‌های شهر‌های تابعه استان قمکشف و ضبط ماینرهای غیرمجاز از دو واحد تجاری در قممسئولیت اجرای مراسم تشییع در تهران، قم و مشهد با سپاه است"حرم تا جمکران" مسیر اصلی تشییع رهبر شهید در قم استتأکید بر آمادگی مردمی با شعار «هر خانه یک موکب»مسئول کارگروه تخصصی صنعت چوب، مبلمان و دکوراسیون بسیج اصناف استان قم منصوب شدپزشکیان و ترامپ تفاهم نامه را امضا کردندنخستین سالگرد شهدای اقتدار و گرامیداشت ۴۰ شهید جنگ ۱۲ روزه استان قم برگزار شدتشکیل شورای صنایع خلاق در استانها با حضور استانداران رئیس جدید اداره گاز قنوات معرفی شدتأکید مدیر مخابرات منطقه قم بر نظارت دقیق و همه جانبه در پروژه برگردان آغاز پویش «نه به افزایش اجاره‌ بهای بیش از ۲۰ درصد» در قمکمبود شربت تنتور به یک معضل چندلایه تبدیل شده استپایش هوایی و پهباد برای رصد و شناسایی مزارع مخفی کشت خشخاش در قمانشعاب برق واحدهای صنفی و اداری پرمصرف قطع و بنر تخلف نصب می‌شودکشف محموله ۱۷۴ کیلوگرمی تریاک در محورهای مواصلاتی قممراسم سوگواری و عزاداری امام حسین ع در حسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی به مدت 10 روز برگزار می شودعزاداری واقعی آن است که در عزاداران روحیه مقاومت ایجاد کندنظارت مستمر خدمات حمایتی کشاورزی قم بر کیفیت و توزیع کودهای یارانه‌ای
در یکصد و چهارمین شب حضور مستمر مردم در میدان؛
true
 بانوان موکب‌دار استان قم تجلیل شدند
همزمان با یکصد و چهارمین شب حضور مستمر مردم در میدان، آیین تجلیل از موکب‌داران بانوی استان قم با حضور آیت‌الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، مهندس بهنام‌جو استاندار قم، فاطمه حیدری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم و معصومه ظهیری مدیر امور فرهنگی زائرین استانداری قم برگزار شد و از تلاش‌ها و نقش‌آفرینی بانوان موکب‌دار در خدمت‌رسانی و فعالیت‌های فرهنگی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛استاندار قم در آیین تجلیل از موکب‌داران بانوی استان که در یکصد و چهارمین شب حضور مستمر مردم در میدان برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های بانوان فعال در موکب‌ها، گفت: حضور گسترده و نقش‌آفرینی بانوان در این شب‌های مقاومت، نشان‌دهنده روحیه ایستادگی و الگوگیری از حضرت زینب(س) است و سهم مهمی در شکل‌گیری این اجتماع بزرگ مردمی دارد.

آیین تجلیل از موکب‌داران بانوی استان قم در یکصد و چهارمین شب حضور مستمر مردم در میدان، با حضور آیت‌الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، مهندس بهنام‌جو استاندار قم، سردار جمیری فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع)، فاطمه حیدری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم و معصومه ظهیری مدیر امور فرهنگی زائرین استانداری قم برگزار شد.

در این مراسم، استاندار قم با قدردانی از تلاش‌های بانوان در برپایی و اداره موکب‌ها در شب‌های مقاومت، اظهار کرد: حضور گسترده بانوان در موکب‌ها نشان می‌دهد که زنان همواره در میدان‌های مقاومت نقش پررنگ‌تری دارند و این حضور، جلوه‌ای از تدین، باور و پای کار بودن آنان است.

وی با اشاره به الگوگیری بانوان از حضرت زینب(س)، افزود: همان‌گونه که حضرت زینب(س) در واقعه کربلا نقشی چندجانبه و تعیین‌کننده در تبیین و استمرار پیام عاشورا داشتند، امروز نیز بانوان با الهام از آن الگو در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی حضور فعال و مؤثری دارند.

استاندار قم ادامه داد: بررسی موکب‌های فعال در این ایام نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از فعالیت‌ها توسط بانوان اداره می‌شود و همین تلاش‌ها موجب شکل‌گیری اجتماعات مردمی گسترده در نقاط مختلف شهر شده است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در شرایط کنونی، از بانوان به عنوان مدیران اصلی خانواده خواست تا در این زمینه نیز نقش‌آفرینی کنند و گفت: صرفه‌جویی در مصرف انرژی نیز نوعی جهاد و همراهی با کشور است و اگر با مشارکت مردم به‌ویژه بانوان انجام شود، می‌توانیم سال جاری را بدون خاموشی در بخش‌های مسکونی و صنعتی پشت سر بگذاریم.

مهندس بهنام‌جو با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی استان نیز در این زمینه پیشگام شده‌اند، افزود: در ادارات استان کاهش مصرف انرژی در دستور کار قرار گرفته و انتظار می‌رود با همراهی مردم قم همچنان به عنوان الگوی موفق مدیریت و همبستگی اجتماعی در کشور مطرح باشد.

در پایان این مراسم از بانوان موکب‌دار استان قم به پاس تلاش‌های آنان در برپایی و اداره موکب‌ها و خدمت‌رسانی به مردم در شب‌های مقاومت تقدیر شد.

پایان پیام

true

true
false
true