- کد خبر 15915
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمد علی سلامی ادامه داد: اجرای طرح کشت قراردادی به دلیل تاثیر مثبتی که در زمینه ارتقای سطح کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی ایفا میکند، عامل مهمی در پایداری امنیت غذایی نیز به شمار میآید و به همین دلیل مسئولان و بهرهبرداران بخش کشاورزی استان نسبت به اجرای آن اهتمام دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم، گفت: به طور میانگین ۲۰ هزار تُن گندم از سطح پنج هزار هکتار زمین زراعی زیر کشت این محصول راهبردی در قم برداشت میشود؛ کیفیت گندم تولیدشده در این استان مطلوب است، همچنین کشت گندم بیشتر در جعفریه این استان صورت میگیرد و کشاورزان بومی منطقه در این زمینه مهارت خاصی دارند.
پایان پیام
این مطلب بدون برچسب می باشد.