×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

خدمات غیر‌حضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد هرگونه تعرض به رهبر ایران، تعرض به امت اسلام استمعرفی کتابهای معرفتی نهضت حسینی در عصر حاضراجرای طرح خط کشی راههای اصلی استان قممردم قم کفن پوش برای حمایت از رهبری و مرجعیت به خیابانها آمدندپرداخت بیش از 145 میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی قمسوگواره بصیرت عاشورایی با حضور 2700 مبلغ در سراسر کشور اجرا می شودعزاداری و اشک بر حضرت سیدالشهدا(ع) یک سلوک عبادی استورود خودرو به استان قم طی خردادماه امسال 11 درصد کاهش یافتبرنامه‌های وداع و تشییع شهید القدس سرلشکر پاسدار محمد سعید ایزدی اعلام شدسید امیرحسین فقهی دانشمند شهیدی که در خط مقدم فناوری صلح آمیز هسته ای بودپیکر شهید علی قناعت‌کار ماوردیانی در قم تشییع و خاکسپاری می‌شودتشییع با شکوه پیکر ۶۰ شهید اقتدار ایران در میان سیل جمعیت مردم ولایت مدار تهران استان قم در روز یکشنبه ۸ تیرماه تعطیل شدآیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در قم برگزار شدویژه‌برنامه‌های محرم در ۴۰ بقعه قم برگزار می شودآزادی ۵۰ زندانی همزمان با هفته قوه قضاییه در قمگرامیداشت شهدای مدافع عزت و شرافت در ۴۰ بقعه شاخص قمپیکر مطهر چهار شهیدعزت و اقتدار میهن در قم تشییع شدخانه مطبوعات استان قم از خبرنگاران تشکر کرد
معاون بازآفرینی شهری و مسکن راه و شهرسازی استان قم:
true
بلوار امام علی(ع) پردیسان به‌ زودی به بهره‌ برداری می ‌رسد
معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: هم‌اکنون و با شروع سال 1398 پیمانکار پروژه بلوار امام علی (ع) پردیسان مشغول انجام کار می ‌باشد و در صورت مساعد بودن آب‌ و هوا، اجرای آسفالت و به دنبال آن بهره ‌برداری از پروژه انجام می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،داوود طلوعی در خصوص پروژه‌های حوزه مسکن که در سال 1397 تحقق یافتند و چشم‌انداز برنامه‌های 1398 اظهار داشت: تعداد کل تعهد استان برای احداث مسکن مهر در کلان‌ شهر قم برابر با 43504 واحد بوده است که از این تعداد، تاکنون  تعداد42620 واحد تکمیل و افتتاح گردیده است.

وی با اشاره به این ‌که 295 واحد در سال 97 افتتاح گردید افزود: در حال حاضر و با شروع سال 1398 از میزان تعهد کل استان تعداد 884 واحد باقیمانده که 600 واحد آن در مراحل قضائی و 284 واحد نیز در مرحله ساخت و تکمیل می‌باشد.

طلوعی ادامه داد: 284 واحد باقیمانده شامل  پروژه 256 واحدی تعاونی مسکن مروارید سازان نوین و همچنین  28 واحد از پروژه تعاونی پیشگامان توسعه مسکن است.

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم تصریح نمود: با تکمیل و تحویل 284 واحد باقی‌ مانده از مسکن مهر، در سال 1398 انشاالله شاهد جشن اختتام مسکن مهر استان خواهیم بود.

وی در خصوص پروژه بلوار امام علی(ع) پردیسان اظهار داشت: با رفع برخی از معارضات و موانع، عملیات اجرایی سرعت بیشتری گرفته و در حال حاضر 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

طلوعی افزود: بخش‌های قابل‌ توجهی از بلوار امام علی(ع) پردیسان آماده اجرای اسفالت است که در روزهای آتی و با مساعد شدن شرایط آب‌ و هوایی، اجرای آسفالت آغاز خواهد شد و امیدواریم به ‌زودی بهره‌ برداری از آن انجام گردد.

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان قم در پایان بیان داشت: شوارع محله شش پردیسان نیز در سال گذشته توسط این اداره کل احداث و تکمیل ‌شده است و همشهریان در حال استفاده و بهره‌برداری از آن هستند.

پایان پیام

true

true
false
true