×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

آزادی ۷۰ زندانی با حضور مقامات ارشد قضایی در قمفاز سوم مجتمع مرغ مادر استان قم افتتاح شدآیت‌الله سعیدی: مسئولان با تکیه بر نظرات مردم مسیر خدمت را پیش ببرندهیات دولت یارانهٔ ۳ دهک یارانه بگیران را قطع کرداجرای طرح جمع‌ آوری انشعابات غیرمجاز در روستاهای قم؛ممیزی فعالیت‌های روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان قم فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها آغاز شدبرای یک راهدار انجام وظیفه عین زندگی استبرنامه‌های ششمین سالگرد سردار سلیمانی محور بصیرت و تجلیل از شهدا خواهد بودششمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در قم برگزار می‌شوداجرای ۲۷ پروژه اساسی علوم انسانی اسلامی در نیروهای مسلح سفر های غیر ضروری نرویدپیشرفت قوه قضاییه در عدالت هوشمندارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در قمتوسعه سامانه هوشمند پرونده‌های قضایی در قمجشن روز ملی حمل و نقل و رانندگان شهرداری قم برگزار شدبسیج برای حل مشکلات استان قم و حمایت از دستگاه‌های اجرایی آماده استهمکاری سپاه، بسیج و دولت، کلید توسعه پایدار کشور استبخش حمل و نقل قم نیازمند برنامه ریزی و نگاه ویژه ملی است26 آذر روز حمل‌ونقل و رانندگان بر مدیران حمل ونقل و رانندگان مبارکباد
با حضور مسئولان شهری و استانی انجام می شود؛
true
شبستان قمر بنی هاشم (ع) در جوار ضریح مطهر امامزاده شاه سید علی(ع) در شب ولادت حضرت عباس (ع) با حضور مسئولان شهری و استانی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛همزمان با فرا رسیدن ماه شعبان و اعیاد این ماه عزیز، مراسم جشن و سرور به مناسبت سالروز میلاد امام حسین (ع)، سه‌شنبه شب در آستان مقدس امامزاده شاه سید علی (ع) برگزار می‌شود که سخنران این مراسم حجت‌الاسلام احسانی‌فر می‌باشد و حیدری هم به مولودی‌خوانی می‌پردازد.

همچنین در شب میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) نیز مراسمی با سخنرانی حجت‌الاسلام صادقی واعظ و مولودی‌خوانی علی حبیب‌زاده در این مکان مقدس تدارک دیده شده است و در حاشیه این برنامه از جانبازان سرافراز استان قم هم تجلیل خواهد به عمل خواهد آمد.

گفتنی است شبستان قمر بنی هاشم (ع) نیز در جوار ضریح مطهر امامزاده شاه سید علی (ع) در شب ولادت حضرت عباس (ع) و با حضور مسئولان شهری و استانی به بهره‌برداری می‌رسد.

لازم به ذکر است علاوه بر این راه‌اندازی کاروان شادی شامل موتور سواران و خانواده‌های قمی (همراه با اتومبیل شخصی)، خدام و نیروهای بسیجی و مردمی، اجرای سرود و پذیرایی از شهروندان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالروز میلاد قمر بنی هاشم حضرت عباس (ع) تدارک دیده شده است.
پایان پیام

true

true
false
true