×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

شهدای قم در جنگ‌ رمضان سوژه فیلم سینمایی شوندقم می‌تواند به پایگاه تولید آثار سینمایی مبتنی بر هوش مصنوعی تبدیل شودگرامیداشت روز ملی اورژانس و تجلیل از تلاشگران سلامت در قمکشف و ضبط ۱۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در قمتوسعه زیرساخت‌های لجستیکی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگانسامانه روشنایی تقاطع روستایی حیدرآباد جعفر آباد نصب شدتوقیف تریلی حامل ۱۳۷ کیلو تریاک در قمرقم جدید پسته در قم با نام «حسینی» رونمایی شداهدای نشان فاطمی به استاندار بهنام‌جو از سوی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)کارگاه‌های آلاینده استحصال سرب در محدوده جمکران جمع‌آوری شدمانور سراسری نظارت و پایش شبکه عرضه آفت‌کش‌های کشاورزی در قم آغاز شدخیر قمی هزینه مراسم چهلم برادرش راصرف آزادی ۸ زندانی کردسانحه رانندگی در جاده قم به سلفچگان با یک کشته و 10 مجروح مزیت‌های مهم منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان برای تولید لوازم آرایشی بهداشتی طرح خط کشی 16 محور فرعی روستایی در طول راههای استان قماپلیکیشن «ای‌نرخ» در قم رونمایی شدمعاونت سرمایه‌گذاری در اداره‌کل میراث‌فرهنگی قم ایجاد شدجشنواره آغاز سال تحصیلی «بنیادبه‌مهربانی» در قم برگزار شداختصاص ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو برای خرید نردبان آتش‌نشانی در قمتوزیع بسته تحصیلی، کمک‌هزینه ازدواج و لوازم ضروری زندگی بین نیازمندان در قم
استاندار بهنام‌جو: امکانات اورژانس قم باید بیش از گذشته ارتقا یابد
true
گرامیداشت روز ملی اورژانس و تجلیل از تلاشگران سلامت در قم
آیین گرامیداشت روز ملی اورژانس با حضور مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان و فعالان حوزه بهداشت و درمان استان برگزار و از تلاشگران اورژانس قم تجلیل شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهندس بهنام‌جو استاندار قم با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای اورژانس، نقش آنان در امدادرسانی به مردم در شرایط عادی و به‌ویژه روزهای جنگ ۴۰روزه را ارزشمند و حیاتی دانست و بر ضرورت ارتقای امکانات و زیرساخت‌های این حوزه تأکید کرد.

تقدیر استاندار از ایثار و خدمت‌رسانی نیروهای اورژانس قم در روزهای سخت جنگ ۴۰روزه

مهندس اکبر بهنام‌جو عصر چهارشنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۵ در مراسم گرامیداشت روز ملی اورژانس که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، مسئولان حوزه بهداشت و درمان و جمعی از فعالان اورژانس استان برگزار شد، با قدردانی از خانواده‌های نیروهای اورژانس اظهار کرد: نخستین کسانی که در زمان وقوع حوادث و شرایط بحرانی به یاری مردم می‌شتابند، نیروهای اورژانس هستند و حضور و عملکرد آنان در لحظات اولیه، نقشی حیاتی در نجات بیماران و مصدومان دارد.

استاندار قم با اشاره به عملکرد نیروهای اورژانس قم در جریان جنگ ۴۰روزه، خاطرنشان کرد: در آن روزهای سخت، نیروهای اورژانس با وجود شرایط دشوار، کمبودها و خطرات موجود، در صحنه حضور داشتند و با آرامش و مسئولیت‌پذیری به مردم خدمت کردند که این حضور، کارنامه‌ای درخشان از ایثار و خدمت‌رسانی آنان به شمار می‌رود.

مهندس بهنام‌جو با تأکید بر ضرورت حمایت از نیروهای اورژانس و تقویت امکانات این مجموعه، گفت: با وجود برخی کمبودها، اقدامات و پیگیری‌های انجام‌شده موجب بهبود شرایط شده است و باید با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مدیران حوزه اورژانس، زمینه ارائه خدمات بهتر، شایسته‌تر و در فضاها و امکانات مناسب‌تر به مردم فراهم شود.

این مراسم عصر چهارشنبه  ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۵ با حضور فعالان اورژانس قم و خانواده های ایشان در محل سالن همایش‌های شهرداری قم برگزار شد.

مهندس بهنام‌جو در این مراسم با قدردانی از خدمات نیروهای اورژانس، نقش آنان در حفظ جان و سلامت مردم را حیاتی دانست و بر حمایت و تقویت امکانات، تجهیزات و زیرساخت‌های این مجموعه تأکید کرد.

در پایان این مراسم، از جمعی از فعالان و تلاشگران اورژانس استان قم به پاس خدمات و تلاش‌های آنان تجلیل شد.

پایان پیام

true

true
false
true