×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

فروش بلیت مستقیم نجف و کربلا در پایانه‌های قمقهرمانان کاتای جودوی کشور در قم معرفی شدندشعبات ساعدی‌نیا همچنان پلمب هستندپیگیری رفع موانع و تسریع اجرای نیروگاه‌های خورشیدی در استان قمکشف و ضبط سه دستگاه ماینر غیرمجاز در استان قماجرای پویش ملی «کلیک امن»برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبریخط و نشان پلیس برای هنجارشکنان در قممراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و سالروز ارتحال آیت الله حاج شیخ عبدالله فاضل لنکرانی (ره) برگزار شدآغاز پیش فروش بلیت سفرهای اربعین حسینی در استان قماهدای جهیزیه و تجهیزات کمکی به مددجویان استان با حضور استاندار قمبرگزاری همایش سفیران انرژی در میان دانش‌آموزانقطع برق ۳۰۰ اداره استان قم در یک روزاستقرار بالگرد تخصصی BK ۱۱۷C۱ در ناوگان اورژانس هوایی قممنطقه اقتصادی سلفچگان قم از مهم‌ترین بسترهای توسعه اقتصادی کشور استبیش از ۱۵ درصد قراردادهای اجرایی برق در مناطق مختلف استان طی ۱۰ روز تعیین تکلیف شدتجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر جاده ای استان قم به سامانه مکان یاب ( جی پی اس)افتتاح مرکز معلولین جسمی حرکتی مهرورزان قاهان در هفته بهزیستیافتتاح مرکز سالمندان حضرت ولیعصر(عج) طایقان قم افتتاح مرکز مشاوره ندای زندگی در هفته بهزیستیاولیای‌دم از قصاص قاتل در قم گذشتند
true
قهرمانان کاتای جودوی کشور در قم معرفی شدند
رقابت‌های قهرمانی کاتای جودوی کشور در ۲ بخش آقایان و بانوان به میزبانی قم پایان یافت و در پایان این مسابقات، تیم‌ها و نفرات برتر رده‌های سنی مختلف معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛به نقل از ایرنا، رقابت‌های قهرمانی کاتای جودوی کشور در بخش آقایان با حضور ورزشکارانی از استان‌های مختلف و در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به میزبانی قم برگزار شد و در پایان، تیم‌های برتر و نفرات برگزیده فرم‌های مختلف کاتا معرفی شدند.

در رده‌بندی تیمی این رقابت‌ها در بخش آقایان، در رده سنی نوجوانان تیم‌های اصفهان، گلستان و قم به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند. در رده جوانان نیز خراسان رضوی، قم و گلستان بر سکوهای نخست تا سوم ایستادند و در رده بزرگسالان، تیم‌های مازندران، گلستان و همدان عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در نتایج انفرادی رده نوجوانان، در فرم ناگه‌نوکاتا، حسین علاءالدین و یاسین عسگری از گلستان مقام نخست را به دست آوردند، حمیدرضا حیدری و علی‌اصغر قدیمی از قم دوم شدند و محمدامین قاسمی و شایان پیرنجم‌الدین از اصفهان در جایگاه سوم قرار گرفتند.

در فرم کاتامه‌نوکاتا نیز اهورا اشرفیان جزی و متین ملک‌محمدی از اصفهان عنوان نخست را کسب کردند، محمد آرین صادقلو و امیرعلی روغنی از مازندران دوم شدند و امیرعلی خدابخشی و علیرضا قاسم‌زاده از یزد بر سکوی سوم ایستادند.

در رده سنی جوانان، در فرم ناگه‌نوکاتا، علی‌اکبر وشناد و علی‌اصغر وشناد از خراسان رضوی اول شدند، میکائیل علاءالدین و علی جعفری از گلستان به مقام دوم رسیدند و محمدامین عزیزی و عباس محمدی از قم سوم شدند.

در فرم کاتامه‌نوکاتا نیز امیرعلی امینی و امیررضا خدادادی از خراسان رضوی عنوان نخست را به دست آوردند، رضا جعفری و ابوالفضل خلج از قم دوم شدند و مهدیار دهقانی‌وحید و برنا مرتضایی‌فر از گلستان در رده سوم قرار گرفتند.

در فرم جونوکاتا نیز امیرحسین قلیچ‌خانی و محمدبردیا میرعبدالباقی از قم مقام اول را کسب کردند، علیرضا باوفای بافنده و محمدرضا صولتی از خراسان رضوی دوم شدند و پارسا زولفی و محمدطاها خلیلی دلیگانی از اصفهان در جایگاه سوم ایستادند.

در رده بزرگسالان نیز در فرم ناگه‌نوکاتا، فتح‌الله فریدی‌وثوق و حمیدرضا کریمی‌ناصر از همدان قهرمان شدند، محمد عالی‌پور و محمد بندری‌نسب از تهران به مقام دوم رسیدند و علی صادقیان و محمدمهدی صادقیان از یزد سوم شدند.

در فرم کاتامه‌نوکاتا، محمدعلی وحید و رضا میرزایی از اصفهان مقام نخست را به دست آوردند، فخرالدین رضایی و مهدی عظیمی از قم دوم شدند و محمدرضا جاویدنظام‌دوست و مهدیار لاجوردی از خراسان رضوی در رده سوم قرار گرفتند.

در فرم جونوکاتا نیز محمد ضابطی و مهدی درواری از مازندران اول شدند، مهدی نیکوفر و علیرضا فرجی سامانی از چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم قرار گرفتند و بهمن میقانی و بهمن گلچین از گلستان سوم شدند.

همچنین در فرم کیمه‌نوکاتا، عبدالوهاب بردی و سید یاشار روح‌الله‌زاده از مازندران عنوان نخست را کسب کردند، سیدعلی میرسپاسی و محمد احسن از قم دوم شدند و محمدجواد نوایی و علی هوشیار از خراسان رضوی در جایگاه سوم قرار گرفتند.

در فرم گوشین‌جوتسو نیز محمد میقانی و امیر فرزانه حصاری از گلستان بر سکوی نخست ایستادند، سیدهادی قاسمی و سیدکاظم قاسمی از مازندران دوم شدند و سیدمهدی پورحسینی و محمدحسن توده‌فلاح از توابع تهران مقام سوم را به دست آوردند.


معرفی برترین‌های بخش بانوان

 

همزمان با برگزاری این رویداد، مسابقات قهرمانی کاتای جودوی بانوان کشور نیز در جام آقای شهید ایران و در آکادمی جودو مجموعه ورزشی راحله قم برگزار شد و در پایان، نفرات و تیم‌های برتر رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان معرفی شدند.

در بخش بانوان، در ناگه‌نوکاتای بزرگسالان، تیم‌های همدان با ۳۸۷ امتیاز، مرکزی با ۳۸۱ امتیاز و البرز با ۲۹۳ امتیاز رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند. در گوشین‌جوتسو نیز یزد با ۵۹۴.۵ امتیاز، قم با ۵۸۲.۵ امتیاز و خوزستان با ۵۰۴ امتیاز در جایگاه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

در جونوکاتای بزرگسالان، تهران با ۴۵۰ امتیاز، خراسان رضوی با ۴۴۲ امتیاز و اصفهان با ۴۲۲.۵ امتیاز اول تا سوم شدند. در جونوکاتای جوانان نیز یزد با ۴۴۵.۵ امتیاز، خراسان رضوی با ۴۴۴.۵ امتیاز و تهران با ۴۰۶.۵ امتیاز بر سکوهای برتر ایستادند. در جونوکاتای نوجوانان نیز یزد با ۴۳۶ امتیاز، زنجان با ۳۹۷.۵ امتیاز و اصفهان با ۳۹۰ امتیاز عناوین نخست تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در کاتامه‌نوکاتای نوجوانان نیز اصفهان با ۳۸۶ امتیاز، سمنان با ۳۷۹.۵ امتیاز و تهران با ۳۶۹.۵ امتیاز مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند. همچنین در کاتامه‌نوکاتای بزرگسالان، مرکزی با ۴۲۷.۵ امتیاز، همدان با ۴۱۹.۵ امتیاز و یزد (الف) با ۴۰۹.۵ امتیاز رتبه‌های نخست تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در بخشی از نتایج اعلام‌شده از سوی برگزارکنندگان، نتایج یک فرم دیگر نیز با برتری تیم‌های یزد، اصفهان و زنجان منتشر شده است که عنوان آن در متن اولیه با ناهماهنگی همراه بود؛ از این رو، ایرنا صرفاً بر پایه نتایج قطعی و قابل استناد، بخش‌های بدون ابهام را منتشر می‌کند.

در رده‌بندی تیمی بخش بانوان نیز در رده نوجوانان، تیم‌های یزد، اصفهان و زنجان، در رده جوانان، تیم‌های یزد، قم و خراسان رضوی و در رده بزرگسالان، تیم‌های همدان، لرستان، مرکزی و یزد در جمع تیم‌های برتر قرار گرفتند.

رقابت‌های قهرمانی کاتای جودوی کشور در ۲ بخش آقایان و بانوان اول و دوم مرداد روز به میزبانی هیئت جودو استان قم برگزار شد و با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

در آیین اختتامیه این رقابت‌ها، از پدر شهید سیدمحمدصادق حسینی، شهید جودوکار و از شهدای جنگ رمضان، با اهدای لوح سپاس و یادبود تجلیل شد.

این مراسم با حضور اکبر بهنام‌جو استاندار قم، منان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو، پیمان ترکاشوند دبیرکل فدراسیون جودو، محمدحسن سالاری رئیس هیئت جودو استان قم و جمعی از مسئولان کشوری و استانی، ورزشکاران، مربیان و داوران برگزار شد.

همچنین گروه مارش سپاه امام علی بن ابی‌طالب(ع) با اجرای برنامه، یاد و خاطره شهید سیدمحمدصادق حسینی و دیگر شهدای جنگ رمضان را گرامی داشت.

پایان پیام

true

true
false
true