×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برخی باید از توهم دلبستگی به مذاکرات بی‌حاصل و زیان‌بار بیرون آیندکشف ۲۸ دستگاه ماينر غير مجاز در قماگر مردم همکاری نکنند مدت خاموشی ها از دوساعت بیشتر می شودطرح‌های هادی برای تأمین زمین جوانان روستایی در قم بازنگری می شودآخرین وضعیت پروژه احداث فرودگاه بین المللی قم بررسی شد اجرای پایلوت کشوری آشنایی زنان روستایی با پلتفرم‌های فروش مجازی در قماستاندار قم:ورزش، لازمه‌ی نشاط در سازمان‌ها و زیرساخت‌های مدارس استکاهش بار شبکه برق با مشارکت اصناف و تعطیلی موقت ۴ ساعته اصناف در قم در صورت حمله به ایران، قواعد درگیری را تغییر خواهیم دادنرخ جدید نان در قم اعلام شدساختمان جدید اورژانس اجتماعی ۱۲۳ قم افتتاح شددیدار رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور با مدیر کل بهزیستی قم برگزاری جشن «هجرت مقدس» ویژه بهبودیافتگان از اعتیاد در قمارائه رایگان خدمات دندان‌پزشکی به نیازمندان در قم اربعین، بزرگ‌ترین رسانه وحدت و نمایش اقتدار امت اسلامی استاربعین، جلوه امت‌سازی و بسترساز ظهور استکمیته فرهنگی، اصلی‌ترین رکن ستاد اربعین استاربعین امسال فرصتی ویژه برای تبیین آرمان‌های انقلاب، امیدآفرینی و جهاد تبیین استمبلغان اربعین با تکیه بر معارف اصیل، سیره عملی و بصیرت زمان‌شناسانه پیام عاشورا را تبیین کنندتأکید بر حفظ وحدت، تکریم مردم عراق و توجه به امام عصر(عج) در مأموریت مبلغان اربعین
هشدار جدی مقاومت اسلامی کتائب سیدالشهدا به دشمنان:
true
 در صورت حمله به ایران، قواعد درگیری را تغییر خواهیم داد
با توجه به شدت گرفتن حملات دشمن به ایران؛ مقاومت اسلامی عراق آرایش جدیدی گرفته و میخواد مجدد برای حمایت از ایران وارد میدان بشه خواهشمندم به انتشار این خبر اهتمام داشته باشید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛نماینده فرهنگی کتائب سیدالشهدا در ایران با ارسال پیامی صریح به ائتلاف آمریکایی-صهیونیستی، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خط قرمز مقاومت است و هرگونه تهاجم مجدد به خاک ایران، با پاسخ مستقیم و تغییر قواعد درگیری مواجه خواهد شد.

 حسن العبادی، نماینده فرهنگی کتائب سیدالشهدا، در واکنش به تهدیدات مداومِ محور غربی-عبری علیه جمهوری اسلامی ایران، هشداری عملیاتی و جدی صادر کرد.

العبادی با تبیین سیاست راهبردی این گروه در قبال امنیت ایران اعلام کرد: دشمن باید بداند که در صورت تکرار هرگونه حماقت و تهاجم علیه جمهوری اسلامی ایران، ما در کنار این کشور و تحت فرماندهی آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد میدان خواهیم شد.

وی با تأکید بر اینکه کتائب سیدالشهدا دیگر تنها یک ناظر نیست، افزود: ما به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای در برابر رژیم غاصب صهیونیستی و حامیانش قد علم خواهیم کرد و در صورت بروز درگیری، قواعد بازی و معادلاتِ میدان را به نفع محور مقاومت تغییر خواهیم داد.

نماینده فرهنگی کتائب سیدالشهدا با اشاره به لزوم بازدارندگی در برابر دشمن، خاطرنشان کرد: سلاح ما شرف ماست و این ابزارِ دفاعی، نه تنها حفظ خواهد شد، بلکه متعلق به امام زمان (عج) است؛ بنابراین هیچ قدرت منطقه‌ای یا فرامنطقه‌ای حق ندارد درباره سرنوشت سلاح مقاومت تعیین‌تکلیف کند.

پایان پیام

true

true
false
true