×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اطاعت از ولی فقیه تنها راه دستیابی به آرامش استملت ما واقعا عاشورایی هستند و این رمز پیروزی و حفظ استقلال کشور استمشروعیت همه مسئولان نظام به ولایت فقیه وابسته است و باید مطیع ولایت باشندشناسایی و کشف و ضبط 4 دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونی در قممحور اصلی برگزاری مراسم، مسجد جمکران و محدوده بلوار پیامبر اعظم تعیین شدکارکنان شرکت توزیع برق استان قم در تشییع رهبر شهید مشارکت حداکثری خواهند داشتتمامی ظرفیت‌های استان برای میزبانی از زائران «مراسم بدرقه آقای شهید ایران» بسیج شودآناهید به اردوی تیم ملی دعوت شدانتقاد از عملکرد مدیریت شهری برای فضاسازی مراسم تشییع رهبر شهید کذب استتوصیه‌های سوختی به زائران مراسم تشییع رهبر شهیدآمادگی حداکثری و بسیج امکانات قم برای بدرقه «آقای شهید ایران»تمهیدات و محدودیت‌های پلیس راهور قم برای تشییع رهبر شهید اعلام شداستفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی قم از 15 تا 18 تیر رایگان استاعمال محدودیت تردد کامیون‌ها در محور‌های مواصلاتی استان قمتشییع رهبر شهید از حرم قم به سمت مسجد جمکران انجام می‌شودتشییع رهبر شهید تجدید بیعت ملت با ولایت و انقلاب استطرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم‌تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شودوزیر کشور عراق به زیارت حرم حضرت معصومه مشرف شدمهم‌ترین مطالبات فعالان اقتصادی قم سرعت در ارائه خدمات گمرکی استاصلاح و نصب ۲۵ تابلوی راهنمایی و رانندگی در محور قم - نیزار
نتیجه بررسی سناریوهای مختلف مراسم تشییع رهبر شهید در قم:
true
محور اصلی برگزاری مراسم، مسجد جمکران و محدوده بلوار پیامبر اعظم تعیین شد
جلسه ستاد تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم با حضور مسئولان ارشد استانی برگزار و جزئیات برگزاری این مراسم از جمله زمان آغاز و محورهای اجرایی آن بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛جلسه ستاد تشییع پیکر مطهر رهبر شهید صبح جمعه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵ در سالن جلسات تولیت مسجد مقدس جمکران با حضور مهندس اکبر بهنام‌جو استاندار قم، حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران، دکتر محمدمنان رئیسی و حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، سردار جمیری فرمانده سپاه استان قم، سردار میرحیدری فرمانده نیروی انتظامی استان قم، مرتضی حیدری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم، نماینده دفتر مقام معظم رهبری و جمعی دیگر از مسئولان استانی برگزار شد.

در این جلسه، سناریوها و فرضیه‌های مختلف برگزاری مراسم تشییع که قرار است روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه در شهر قم برگزار شود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، این مراسم از ساعت ابتدایی سه‌شنبه وارد فاز اجرایی خواهد شد.

همچنین محور اصلی برگزاری مراسم، مسجد مقدس جمکران و محدوده بلوار پیامبر اعظم(ص) تعیین شد و برنامه‌ریزی‌ها بر اساس مدیریت جمعیت در این محدوده انجام گرفت.

در ادامه این نشست، مهندس بهنام‌جو استاندار قم با تأکید بر اهمیت این رویداد ملی اظهار کرد: مراسم تشییع باید جلوه‌ای تمام‌عیار از وحدت ملی و اتحاد امت اسلامی باشد و همه دستگاه‌ها باید در این مسیر هماهنگ و هم‌افزا عمل کنند.

وی افزود: ضروری است مراقبت‌های لازم انجام شود تا برخی افراد معدود که به دنبال ایجاد تفرقه هستند، فرصت بروز و ظهور پیدا نکنند و فضای مراسم، نماد همبستگی و انسجام ملی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه باید مراسمی در شأن قائد شهید برگزار کنیم، مطرح کرد: شهر قم باید در این روزها رنگ و بوی متفاوتی به خود بگیرد تا زائرانی که به این شهر می‌آیند از ابتدا با فضای بدرقه و تشییع رهبر شهید مانوس شوند.

در این جلسه همچنین پیش‌بینی‌های لازم در حوزه‌های مختلف از جمله پشتیبانی، بهداشت و درمان، اطلاع‌رسانی و مسائل امنیتی مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط دیدگاه‌ها و آمادگی‌های خود را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم ارائه کردند.

پایان پیام

true

true
false
true