×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اطاعت از ولی فقیه تنها راه دستیابی به آرامش استملت ما واقعا عاشورایی هستند و این رمز پیروزی و حفظ استقلال کشور استمشروعیت همه مسئولان نظام به ولایت فقیه وابسته است و باید مطیع ولایت باشندشناسایی و کشف و ضبط 4 دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونی در قممحور اصلی برگزاری مراسم، مسجد جمکران و محدوده بلوار پیامبر اعظم تعیین شدکارکنان شرکت توزیع برق استان قم در تشییع رهبر شهید مشارکت حداکثری خواهند داشتتمامی ظرفیت‌های استان برای میزبانی از زائران «مراسم بدرقه آقای شهید ایران» بسیج شودآناهید به اردوی تیم ملی دعوت شدانتقاد از عملکرد مدیریت شهری برای فضاسازی مراسم تشییع رهبر شهید کذب استتوصیه‌های سوختی به زائران مراسم تشییع رهبر شهیدآمادگی حداکثری و بسیج امکانات قم برای بدرقه «آقای شهید ایران»تمهیدات و محدودیت‌های پلیس راهور قم برای تشییع رهبر شهید اعلام شداستفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی قم از 15 تا 18 تیر رایگان استاعمال محدودیت تردد کامیون‌ها در محور‌های مواصلاتی استان قمتشییع رهبر شهید از حرم قم به سمت مسجد جمکران انجام می‌شودتشییع رهبر شهید تجدید بیعت ملت با ولایت و انقلاب استطرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم‌تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شودوزیر کشور عراق به زیارت حرم حضرت معصومه مشرف شدمهم‌ترین مطالبات فعالان اقتصادی قم سرعت در ارائه خدمات گمرکی استاصلاح و نصب ۲۵ تابلوی راهنمایی و رانندگی در محور قم - نیزار
true
تشییع رهبر شهید تجدید بیعت ملت با ولایت و انقلاب است
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با تسلیت شهادت رهبر شهید و جمعی از فرماندهان، دانشمندان و کودکان مظلوم در جنایات اخیر، گفت: آیین تشییع این شهدا صرفاً یک مراسم سوگواری نیست، بلکه جلوه‌ای از تجدید بیعت ملت ایران با ولایت، انقلاب اسلامی و آرمان‌های مقاومت است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیت‌الله سید محمد سعیدی در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با موضوع آئین تشییع آقای شهید ایران در قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت رهبر شهید، فرماندهان نظامی و انتظامی، دانشمندان، کودکان مظلوم و دیگر شهدای جنایات اخیر، اظهار کرد: شهادت این عزیزان را به ملت ایران، خانواده‌های معظم شهدا و امت اسلامی تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آنان علو درجات مسئلت دارم.

وی با اشاره به جایگاه شهدا در قرآن کریم افزود: خداوند متعال در آیه ۱۶۹ سوره مبارکه آل‌عمران می‌فرماید «گمان مبرید کسانی که در راه خدا کشته شده‌اند مرده‌اند، بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند». این حیات، حیات برزخی و آمیخته با نعمت‌های الهی است که درک حقیقت آن برای انسان محدود به عالم ماده ممکن نیست.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) ادامه داد: همچنین در آیه ۱۵۴ سوره مبارکه بقره تأکید شده است که درباره شهیدان نگویید مرده‌اند، بلکه آنان زنده‌اند، اما شما حقیقت این حیات را درک نمی‌کنید؛ این آیات در واقع نگاه و ادب مؤمنان در قضاوت و سخن گفتن درباره شهدا را تبیین می‌کند.

وی با بیان اینکه دشمنان از حقیقت ولایت و پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی هراس دارند، تصریح کرد: آنان برای ضربه زدن به این پیوند، رهبر بزرگ، فرماندهان نظامی، مسئولان، دانشمندان و حتی کودکان مظلوم را هدف قرار دادند و تلاش کردند با ایجاد رعب و ناامیدی، مردم را از نظام جدا کنند.

امام جمعه قم بیان کرد: با این حال ملت ایران با بصیرت و حضور پرشور خود بار دیگر نقشه دشمنان را ناکام گذاشتند و نشان دادند که در برابر تهدید، ترور و جنایت عقب‌نشینی نخواهند کرد.

وی عملیات دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را نشانه اقتدار کشور دانست و گفت: پاسخ قاطع جمهوری اسلامی دشمنان را دچار سردرگمی و استیصال کرده و رفتارها و مواضع آنان نشان‌دهنده شکست در برابر اراده ملت ایران است.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به مراسم تشییع شهدا تأکید کرد: این مراسم صرفاً یک تشییع معمولی نیست، بلکه جلوه‌ای از تجدید بیعت ملت ایران با ولایت، انقلاب اسلامی و آرمان‌های مقاومت است و هر قدم مردم در این مسیر رأیی دوباره به نظام اسلامی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به فرهنگ عاشورا گفت: ملت ایران با الهام از مکتب امام حسین(ع) و در پرتو محبت اهل‌بیت(ع)، راه شهدا را ادامه خواهند داد و تا تحقق وعده الهی و پیروزی نهایی جبهه حق در برابر مستکبران ایستادگی خواهند کرد.

پایان پیام

true

true
false
true