×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اطاعت از ولی فقیه تنها راه دستیابی به آرامش استملت ما واقعا عاشورایی هستند و این رمز پیروزی و حفظ استقلال کشور استمشروعیت همه مسئولان نظام به ولایت فقیه وابسته است و باید مطیع ولایت باشندشناسایی و کشف و ضبط 4 دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونی در قممحور اصلی برگزاری مراسم، مسجد جمکران و محدوده بلوار پیامبر اعظم تعیین شدکارکنان شرکت توزیع برق استان قم در تشییع رهبر شهید مشارکت حداکثری خواهند داشتتمامی ظرفیت‌های استان برای میزبانی از زائران «مراسم بدرقه آقای شهید ایران» بسیج شودآناهید به اردوی تیم ملی دعوت شدانتقاد از عملکرد مدیریت شهری برای فضاسازی مراسم تشییع رهبر شهید کذب استتوصیه‌های سوختی به زائران مراسم تشییع رهبر شهیدآمادگی حداکثری و بسیج امکانات قم برای بدرقه «آقای شهید ایران»تمهیدات و محدودیت‌های پلیس راهور قم برای تشییع رهبر شهید اعلام شداستفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی قم از 15 تا 18 تیر رایگان استاعمال محدودیت تردد کامیون‌ها در محور‌های مواصلاتی استان قمتشییع رهبر شهید از حرم قم به سمت مسجد جمکران انجام می‌شودتشییع رهبر شهید تجدید بیعت ملت با ولایت و انقلاب استطرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم‌تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شودوزیر کشور عراق به زیارت حرم حضرت معصومه مشرف شدمهم‌ترین مطالبات فعالان اقتصادی قم سرعت در ارائه خدمات گمرکی استاصلاح و نصب ۲۵ تابلوی راهنمایی و رانندگی در محور قم - نیزار
استاندار قم:آیین تشییع رهبر شهید جلوه‌ای از وحدت ملی است
true
آمادگی حداکثری و بسیج امکانات قم برای بدرقه «آقای شهید ایران»
استاندار قم گفت: همه دستگاه‌ها باید زمینه برگزاری باشکوه آیین تشییع رهبر شهید را فراهم کنند تا این مراسم به نمادی ماندگار از وحدت ملی، وفاداری مردم و تجدید بیعت با ولایت تبدیل شود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سومین جلسه شورای اداری استان قم در سال ۱۴۰۵ به ریاست مهندس بهنام‌جو استاندار قم و با حضور آیت‌الله سعیدی امام جمعه قم، فرمانده سپاه استان، نمایندگان مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی و معاونین استاندار برگزار شد.

در این نشست، هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع «شهید ایران» مورد بررسی قرار گرفت و بر آمادگی کامل نهادهای مسئول برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران و شرکت‌کنندگان تأکید شد.

آیین تشییع رهبر شهید جلوه‌ای از وحدت ملی است

مهندس اکبر بهنام‌جو در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با محوریت هماهنگی برای مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» برگزار شد، با قدردانی از حضور مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی برای برگزاری آیین تشییع رهبر شهید آغاز شده و با نزدیک شدن به زمان برگزاری مراسم، حجم فعالیت‌ها و هماهنگی‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

وی افزود: هدف مجموعه استان آن است که با همکاری همه دستگاه‌ها، تصویری ماندگار، باشکوه و درخور شأن مردم وفادار ایران و جایگاه والای رهبر شهید در تاریخ ثبت شود.

استاندار قم ادامه داد: این مراسم، فرصت ارزشمندی برای نمایش انسجام، همدلی و وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با رهبر فرزانه انقلاب است و باید همه ظرفیت‌های استان در خدمت تحقق این هدف قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کارگروه‌های مختلف از مدت‌ها قبل فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و اکنون نیز لازم است ضمن استمرار جلسات، اگر در هر بخش نکته یا پیشنهادی برای ارتقای کیفیت خدمات وجود دارد، بدون تأخیر مورد بررسی و اجرا قرار گیرد.

همه ظرفیت‌های استان قم برای میزبانی بسیج شده است

مهندس بهنام‌جو گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعات، اسکان و پذیرایی از زائرانی است که از سراسر کشور برای حضور در این مراسم به قم سفر می‌کنند و باید از تمامی ظرفیت‌های موجود برای خدمت‌رسانی به آنان استفاده شود.

وی افزود: ادارات، اماکن فرهنگی، سالن‌های ورزشی، مساجد، حسینیه‌ها، تکایا و سایر فضاهای عمومی باید در این مسیر به کار گرفته شوند تا امکان اسکان مناسب و ارائه خدمات رفاهی به مهمانان فراهم شود.

استاندار قم خاطرنشان کرد: زائران پس از حضور در مراسم و تحمل گرمای هوا، نیازمند محلی برای استراحت و بازیابی توان خود هستند و فراهم کردن این شرایط، خدمتی ارزشمند و مؤثر به شرکت‌کنندگان خواهد بود.

وی ادامه داد: مدیران دستگاه‌ها باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که ضمن حضور در مراسم، نیروهای مسئول نیز در محل ادارات مستقر باشند تا از زائران استقبال کرده و خدمات مورد نیاز آنان را ارائه دهند.

خدمت به زائران کمتر از حضور در مراسم نیست

مهندس بهنام‌جو اظهار کرد: افرادی که مسئولیت خدمت‌رسانی، پذیرایی و اسکان زائران را بر عهده دارند، در حقیقت نقشی بسیار ارزشمند ایفا می‌کنند و خدمت آنان کمتر از حضور در مراسم تشییع نیست.

وی افزود: مدیریت مناسب مسیرهای بازگشت زائران نیز اهمیت فراوانی دارد و باید با برنامه‌ریزی مرحله‌ای، فاصله پیاده‌روی مردم تا محل استقرار وسایل نقلیه به حداقل برسد.

استاندار قم بیان کرد: با وجود اقدامات انجام شده، ممکن است در برخی بخش‌ها همچنان کمبودهایی وجود داشته باشد و از این رو مشارکت مردم، دستگاه‌های اجرایی، نهادها و مجموعه‌های مردمی برای جبران این نیازها ضروری است.

وی تأکید کرد: هر اندازه همدلی و همکاری میان مجموعه‌های مختلف بیشتر باشد، کیفیت خدمات‌رسانی نیز ارتقا خواهد یافت و مراسم با نظم و آرامش بیشتری برگزار خواهد شد.

باید تصویری ماندگار از این مراسم ثبت شود

مهندس بهنام‌جو گفت: لازم است تمامی دستگاه‌ها علاوه بر انجام مأموریت‌های اجرایی، نسبت به مستندسازی این رویداد بزرگ نیز اهتمام ویژه داشته باشند.

وی افزود: ثبت تصاویر، تولید مستند، تهیه گزارش‌های تصویری و ایجاد آرشیوی کامل از اقدامات دستگاه‌ها و حضور باشکوه مردم، از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار قم ادامه داد: شهرداری، استانداری و همه دستگاه‌های اجرایی باید سهم خود را در ثبت این حماسه ایفا کنند تا مجموعه‌ای ارزشمند از این رویداد تاریخی برای آیندگان باقی بماند.

وی خاطرنشان کرد: گزارش اقدامات هر دستگاه پس از پایان مراسم نیز باید به صورت دقیق تهیه شود تا خدمات انجام شده و تلاش مجموعه‌های مختلف به خوبی مستندسازی شود.

ملت ایران زنده و استوار ایستاده است

مهندس بهنام‌جو با اشاره به شرایط کشور اظهار کرد: پیام این مراسم آن است که ملت ایران با وجود همه فشارها و دشمنی‌ها، همچنان با اقتدار، وحدت و امید در مسیر انقلاب اسلامی حرکت می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده مردم در این آیین، نشانه پویایی، انسجام و استحکام جامعه اسلامی است و این پیام را به جهانیان منتقل خواهد کرد که ملت ایران با قدرت در مسیر آرمان‌های خود ایستاده است.
استاندار قم در پایان با اشاره به ضرورت مدیریت منابع در شرایط کنونی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، لازم است مدیران علاوه بر انجام مأموریت‌های جاری، از همه ظرفیت‌های قانونی از جمله مولدسازی دارایی‌های مازاد برای تأمین منابع و افزایش بهره‌وری نیز استفاده کنند.

 قاسم روانبخش:تشییع رهبر شهید تجلیل از سال‌ها هدایت و مجاهدت است

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: رهبر شهید نزدیک به چهار دهه مسئولیت هدایت امت اسلامی را بر عهده داشت و این مراسم، فرصتی برای قدردانی از مجاهدت‌ها و خدمات ارزشمند ایشان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با محوریت هماهنگی برای مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» برگزار شد، با تسلیت شهادت رهبر انقلاب و قدردانی از تلاش مسئولان و عوامل اجرایی برگزاری مراسم اظهار کرد: همه مجموعه‌های اجرایی در روزهای گذشته با تلاش شبانه‌روزی در میدان خدمت حضور داشته‌اند تا آیین وداع و تشییع رهبر شهید در شأن جایگاه والای ایشان برگزار شود.

وی افزود: امام خمینی (ره) همواره بر ضرورت پشتیبانی از ولایت فقیه تأکید داشتند و ملت ایران نیز با عمل به این توصیه، در طول سال‌های گذشته از نظام اسلامی صیانت کرده و اجازه نداده‌اند آسیبی متوجه کشور شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبر شهید در شرایطی مسئولیت هدایت کشور را بر عهده گرفت که ایران اسلامی دوران دشوار پس از جنگ تحمیلی را پشت سر می‌گذاشت و در طول سال‌های رهبری خود، کشور را به جایگاهی رساند که به قدرت برتر منطقه تبدیل شد.

وی تصریح کرد: تحقق اهداف ترسیم شده در افق چشم‌انداز و اقتدار جمهوری اسلامی در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله دستاوردهای دوران رهبری ایشان بود که آثار آن در تحولات سال‌های اخیر نیز نمایان شد.

روانبخش گفت: مردم ایران نشان داده‌اند که در مسائل اساسی دچار خطای محاسباتی نمی‌شوند، اما گاهی ممکن است برخی مسئولان در تحلیل جایگاه ولایت فقیه دچار برداشت نادرست شوند.

وی افزود: جایگاه ولی فقیه، جایگاهی ممتاز و متفاوت از سایر مسئولیت‌های حکومتی است و نباید با سایر مناصب اجرایی یا مدیریتی هم‌تراز تلقی شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بزرگان حوزه علمیه نیز همواره بر ویژگی‌های ممتاز رهبری دینی تأکید داشته‌اند و این جایگاه را دارای ابعاد ویژه‌ای دانسته‌اند که با سایر مسئولیت‌ها قابل مقایسه نیست.

وی عنوان کرد: نقل دیدگاه‌های شخصیت‌هایی همچون علامه طباطبایی، آیت‌الله مصباح یزدی و آیت‌الله بهجت درباره جایگاه رهبری، بیانگر نگاه ویژه آنان به مسئولیت خطیر ولایت در جامعه اسلامی است.

روانبخش اظهار کرد: مسئولان باید در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات خود، جایگاه ولایت را با دقت بیشتری مورد توجه قرار دهند و از هرگونه خطای محاسباتی در این زمینه پرهیز کنند.

وی افزود: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که رهنمودهای رهبر شهید در مقاطع مختلف، نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور کشور از بحران‌ها و پیشبرد اهداف نظام اسلامی داشته است.

نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: شناخت صحیح جایگاه ولایت، زمینه‌ساز انسجام بیشتر و حرکت هماهنگ‌تر مسئولان در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی خواهد بود.

روانبخش گفت: رهبر شهید نزدیک به چهار دهه مسئولیت هدایت امت اسلامی را بر عهده داشت و این مراسم، فرصتی برای قدردانی از مجاهدت‌ها و خدمات ارزشمند ایشان است.

وی افزود: امیدواریم همه دست‌اندرکاران با نهایت توان برای برگزاری باشکوه این آیین تلاش کنند و مردم نیز با حضور گسترده خود، بهترین بدرقه را برای رهبر شهید رقم بزنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدواریم با توفیق الهی، همه کسانی که در برگزاری این مراسم نقش دارند، بتوانند وظیفه خود را به شایستگی انجام دهند و این رویداد بزرگ به شکلی درخور شأن ولایت و انقلاب اسلامی در تاریخ ماندگار شود.

مجتبی ذوالنوری:آیین تشییع رهبر شهید بیعتی دوباره با ولایت است

نماینده قم در مجلس نیز گفت: آیین تشییع رهبر شهید بیعتی دوباره با رهبر جدید انقلاب اسلامی و اعلام استمرار مسیر ولایت به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با محوریت هماهنگی برای مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های استاندار قم، مدیران اجرایی، شهرداری و مجموعه‌های خدماتی استان اظهار کرد: مجموعه مدیریت استان در روزهای گذشته با تمام توان برای فراهم کردن مقدمات برگزاری مراسم بزرگ تشییع رهبر شهید پای کار آمده‌اند و اقدامات ارزشمندی را برای میزبانی شایسته از زائران انجام داده‌اند.

وی افزود: مراسم تشییع رهبر شهید، یک رویداد عادی یا صرفاً یک آیین رسمی نیست، بلکه حادثه‌ای کم‌نظیر در تاریخ انقلاب اسلامی و تشیع به شمار می‌رود که از جهات مختلف دارای ویژگی‌های منحصر به فرد است.

نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای نخستین بار در تاریخ تشییع، مرجعی که در جایگاه ولایت و رهبری امت اسلامی قرار داشته، به مقام شهادت نائل شده و همین ویژگی، این مراسم را به رویدادی تاریخی و بی‌بدیل تبدیل کرده است.

وی تصریح کرد: حضور مردم در این آیین، حضوری تشریفاتی یا سازماندهی‌شده نیست، بلکه برخاسته از عشق، ارادت، قدردانی و وفاداری قلبی آنان نسبت به رهبر شهید است.

این اجتماع نمایش عشق و وفاداری مردم است

ذوالنوری گفت: حضور گسترده مردم در این مراسم، جلوه‌ای از سپاسگزاری، تجلیل، استمرار راه ولایت و نمایش سرمایه اجتماعی نظام اسلامی خواهد بود.

وی افزود: دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز به همین دلیل وظیفه دارند همه امکانات و زیرساخت‌های لازم را برای خدمت‌رسانی به مردم فراهم کنند، زیرا اصل این اجتماع بر پایه حضور داوطلبانه و مردمی شکل گرفته است.

نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این مراسم علاوه بر جنبه‌های معنوی، در شرایط حساس کنونی پیام روشنی از انسجام ملی، استحکام داخلی و پشتیبانی مردم از نظام اسلامی را به جهانیان منتقل خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: حضور خبرنگاران و رسانه‌های خارجی در این مراسم، فرصت مناسبی برای انعکاس واقعیت‌های جامعه ایران و پاسخ عملی به تبلیغات دشمنان خواهد بود.

این مراسم بیعتی دوباره با ولایت است

ذوالنوری اظهار کرد: آیین تشییع رهبر شهید تنها بدرقه یک شخصیت برجسته نیست، بلکه بیعتی دوباره با رهبر جدید انقلاب اسلامی و اعلام استمرار مسیر ولایت به شمار می‌رود.

وی افزود: رهبری نظام اسلامی امروز در اختیار شخصیتی قرار دارد که از تجربه، شناخت، آگاهی و اشراف کامل نسبت به مسائل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی برخوردار است و این موضوع موجب آرامش و اطمینان خاطر جامعه خواهد بود.

نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سال‌ها حضور در مسئولیت‌های مختلف و آشنایی با مسائل کشور، ظرفیت ارزشمندی برای هدایت نظام اسلامی در شرایط حساس کنونی فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: مردم با حضور گسترده خود در این مراسم، ضمن تجلیل از رهبر شهید، حمایت و همراهی خود با استمرار مسیر ولایت را نیز به نمایش خواهند گذاشت.

مدیریت ترافیک باید متناسب با شرایط تغییر کند

ذوالنوری گفت: با توجه به پیش‌بینی حضور گسترده مردم، لازم است مدیریت ترافیک و حمل‌ونقل به صورت لحظه‌ای و متناسب با شرایط میدانی انجام شود تا در صورت نیاز، محدودیت‌ها و مسیرهای تردد متناسب با وضعیت جمعیت اصلاح شود.

وی افزود: در برخی نقاط می‌توان با مدیریت اقتضایی، امکان نزدیک‌تر شدن وسایل نقلیه به محل مراسم را فراهم کرد تا سالمندان، بانوان و افرادی که توان جسمی کمتری دارند، با دشواری کمتری در مراسم حضور یابند.

نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد: ظرفیت مردمی نیز می‌تواند در جابه‌جایی زائران مورد استفاده قرار گیرد و افرادی که آمادگی دارند، با خودروهای شخصی خود به صورت داوطلبانه بخشی از حمل‌ونقل شرکت‌کنندگان را بر عهده بگیرند.

همه ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم بسیج شود

ذوالنوری اظهار کرد: بسیاری از مردم برای حضور در این مراسم مسیرهای طولانی را طی خواهند کرد و حتی ساعت‌ها پیش از آغاز برنامه در محل حاضر می‌شوند، از این رو باید همه امکانات برای کاهش سختی‌های آنان فراهم شود.

وی افزود: مدیریت دقیق، تصمیم‌گیری متناسب با شرایط میدانی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های مردمی و اجرایی، زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تاریخی را فراهم خواهد کرد.

منان رییسی و لزوم تقویت حمل‌ونقل و خدمات رفاهی برای آیین تشییع رهبر شهید

نماینده مردم قم، کهک و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به پیش‌بینی حضور چند میلیون نفر در آیین تشییع رهبر شهید در قم، بر لزوم بازنگری در برآوردها و تقویت زیرساخت‌های خدماتی از جمله افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی، تأمین آب آشامیدنی خنک و توسعه سرویس‌های بهداشتی تأکید کرد.

محمد منان‌رئیسی در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با محوریت هماهنگی برای مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های استاندار، معاونان استاندار، شهرداری، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های حاکمیتی در تدارک برگزاری آیین تشییع رهبر شهید اظهار کرد: مسئولیت برگزاری این مراسم بزرگ، وظیفه‌ای سنگین و تاریخی است و همه دستگاه‌ها در روزهای گذشته با تلاش گسترده برای انجام این مأموریت در میدان حضور داشته‌اند.

وی افزود: با توجه به اهمیت این مراسم، لازم است برخی برآوردها و محاسبات بار دیگر مورد بازنگری قرار گیرد تا در روز برگزاری مراسم با کمبود امکانات و بروز مشکلات احتمالی مواجه نشویم.

نماینده مردم قم، ادامه داد: به اعتقاد من موفقیت این مراسم تاریخی در گرو توجه ویژه به چند موضوع اساسی از جمله حمل‌ونقل عمومی، تأمین آب آشامیدنی و فراهم کردن سرویس‌های بهداشتی متناسب با حجم جمعیت است.

وی تصریح کرد: اگر قرار باشد بخش عمده شرکت‌کنندگان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند، باید تعداد اتوبوس‌های مورد نیاز با نگاه حداکثری محاسبه و تأمین شود تا در پایان مراسم، به ویژه در ساعات گرم روز، مردم با مشکل جابه‌جایی مواجه نشوند.

منان‌رئیسی گفت: با فرض حضور چند میلیون نفر و استفاده بخش قابل توجهی از آنان از حمل‌ونقل عمومی، حجم سفرهای رفت و برگشت بسیار بالا خواهد بود و لازم است از هم‌اکنون ظرفیت اتوبوس‌های مورد نیاز از استان‌های مختلف کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: اگر تعداد ناوگان حمل‌ونقل کمتر از میزان مورد نیاز باشد، بخش زیادی از مردم ناچار خواهند شد، مسیرهای طولانی را در گرمای روز به صورت پیاده طی کنند که این موضوع می‌تواند مشکلاتی برای زائران ایجاد کند.

نماینده مردم قم، در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ضروری است از تمامی ظرفیت استان‌های معین و سایر استان‌هایی که امکان همکاری دارند، برای تأمین ناوگان حمل‌ونقل استفاده شود تا خدمات‌رسانی مطلوب‌تری به مردم ارائه شود.
وی عنوان کرد: برنامه‌ریزی دقیق در حوزه جابه‌جایی زائران، نقش مهمی در برگزاری منظم و روان این مراسم خواهد داشت.

منان‌رئیسی اظهار کرد: پیش‌بینی انجام شده برای تأمین آب آشامیدنی اقدام مناسبی است، اما با توجه به گرمای هوا لازم است بطری‌های آب از شب قبل در سردخانه‌ها و تجهیزات سرمایشی نگهداری شوند تا در زمان توزیع، آب خنک در اختیار مردم قرار گیرد.

وی افزود: اگر آب آشامیدنی از ساعات ابتدایی روز در فضای باز قرار گیرد، در ادامه روز کیفیت لازم را برای استفاده زائران نخواهد داشت و این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم قم، در مجلس شورای اسلامی همچنین بر افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی تأکید کرد و گفت: با توجه به برآورد جمعیت شرکت‌کنندگان، ظرفیت پیش‌بینی شده ممکن است پاسخگوی نیاز مراسم نباشد و در صورت امکان باید از ظرفیت سرویس‌های بهداشتی سیار سایر استان‌ها نیز استفاده شود.

وی ادامه داد: هر میزان که امکانات رفاهی متناسب با حجم جمعیت افزایش یابد، رضایتمندی مردم و کیفیت خدمات‌رسانی نیز ارتقا خواهد یافت.

منان‌رئیسی با اشاره به ظرفیت مراکز مذهبی و عمومی برای اسکان زائران اظهار کرد: بسیاری از مساجد و مجموعه‌های مردمی آمادگی خود را برای مشارکت در اسکان زائران اعلام کرده‌اند و لازم است این ظرفیت‌ها به صورت منسجم ساماندهی و مدیریت شود.
راه‌اندازی حسینیه‌های کودک برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم:حضور مردم در تشییع رهبر شهید، اقتدار نظام را به نمایش می‌گذارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم نیز گفت: حضور گسترده مردم در آیین تشییع رهبر شهید، اقتدار و انسجام نظام را در برابر نگاه جهانیان به نمایش می‌گذارد.

مرتضی حیدری در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با موضوع آئین تشییع آقای شهید ایران در قم برگزار شد، اظهار کرد: از همان ابتدای برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم بزرگ تشییع رهبر شهید، ستاد ویژه‌ای تشکیل شد تا تمامی امور به صورت منظم، هدفمند و با تقسیم دقیق مسئولیت‌ها دنبال شود.

وی افزود: در این چارچوب هفت کارگروه تخصصی با شرح وظایف مشخص تشکیل شد و ذیل این کارگروه‌ها نزدیک به ۳۰ کمیته تخصصی فعالیت خود را آغاز کردند تا هیچ بخشی از امور بدون متولی باقی نماند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم ادامه داد: هدف از این ساختار، توزیع دقیق مسئولیت‌ها میان مجموعه‌های مختلف بود تا تمامی افرادی که علاقه‌مند به مشارکت در برگزاری این مراسم هستند، در قالب مأموریت‌های مشخص ایفای نقش کنند.

وی تصریح کرد: بیش از دو هفته است که جلسات این کارگروه‌ها به صورت مستمر، منظم و پیوسته برگزار می‌شود و هر بخش بر اساس وظایف تعیین شده اقدامات خود را دنبال می‌کند.

حیدری گفت: کارگروه‌های امنیتی و انتظامی، پشتیبانی، عمرانی و زیربنایی، فرهنگی و تبلیغاتی، خدمات شهری و اسکان هر یک با تشکیل کمیته‌های تخصصی مأموریت‌های خود را آغاز کرده‌اند و روند اجرای برنامه‌ها به صورت مستمر در حال پیگیری است.

وی افزود: علاوه بر این کارگروه‌ها، کمیته ارزیابی نیز تشکیل شده است تا تمامی فعالیت‌ها را مورد بررسی قرار دهد و روند اجرای برنامه‌ها را به صورت مستمر رصد کند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم بیان کرد: کمیته پیگیری نیز مأموریت دارد تمامی مصوبات کارگروه‌ها و کمیته‌ها را به صورت روزانه دنبال کرده و روند اجرای آنها را تا حصول نتیجه کنترل کند.

وی اضافه کرد: کمیته هماهنگی نیز با مسئولیت فرماندار قم تشکیل شده است تا هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی استان و همچنین ارتباط با دستگاه‌های ملی به بهترین شکل ممکن انجام شود.

هیچ مانعی برای اجرای مأموریت‌ها وجود ندارد

حیدری اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی بر اساس بخشنامه‌ها و دستورات صادر شده از سوی رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور، قائم‌مقام وزیر کشور و استاندار قم موظف به همکاری کامل هستند و از نظر ساختار اداری هیچ محدودیتی برای اجرای وظایف پیش‌بینی نشده است.

وی ادامه داد: سازمان بازرسی نیز با صدور بخشنامه‌ای بر حسن اجرای امور نظارت خواهد داشت تا این رویداد بزرگ با بهترین کیفیت برگزار شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم با اشاره به اهمیت این مراسم گفت: دشمنان تلاش دارند واقعیت عشق، اراده و وفاداری مردم نسبت به رهبری را پنهان کنند و تصویری نادرست از جایگاه نظام اسلامی در افکار عمومی ارائه دهند.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی بر پایه آموزه‌های قرآن کریم و مکتب اهل بیت (ع) شکل گرفته و اداره شده است و دشمنان با تبلیغات دروغین تلاش می‌کنند این حقیقت را وارونه جلوه دهند.

حیدری بیان کرد: مراسم تشییع رهبر شهید، جلوه‌ای از اراده، ایمان و وفاداری مردم خواهد بود و ملت ایران در این آیین عظیم، پیوند عمیق خود با آرمان‌های انقلاب و رهبری را به نمایش خواهند گذاشت.

وی گفت: مردم در این روزها با حضور گسترده خود، آخرین وداع با رهبر شهید را رقم خواهند زد و این حضور پاسخی روشن به تبلیغات دشمنان خواهد بود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم تأکید کرد: انعکاس صحیح این رویداد تاریخی وظیفه مهم رسانه‌ها است و هرگونه کوتاهی در بازتاب واقعی حضور مردم، جبران‌ناپذیر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه برگزارکنندگان بر آن است که آنچه مردم در این مراسم خلق می‌کنند، به شکلی دقیق و شایسته به افکار عمومی داخلی و جهانی منتقل شود.

حیدری با اشاره به تمهیدات امنیتی گفت: نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و همچنین نیروهای مردمی و بسیج با آمادگی کامل تمامی ابعاد این مراسم را تحت پوشش قرار داده‌اند و بر شرایط کاملاً مسلط هستند.

وی افزود: برای کمیته‌های مختلف صدها وظیفه تعریف شده و در کنار آن، اعضای کمیته‌ها نیز بر اساس انگیزه و احساس مسئولیت، دامنه اقدامات خود را توسعه داده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم تصریح کرد: از نظر امنیتی، انتظامی و نظامی تمامی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است و اجازه هیچ‌گونه اقدام خرابکارانه یا اخلال در برگزاری این مراسم به دشمن داده نخواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت همدلی سیاسی اظهار کرد: اختلاف دیدگاه‌ها و گرایش‌های سیاسی در جامعه امری طبیعی است اما در این مقطع همه جریان‌ها، احزاب، گروه‌ها و صاحبان تریبون باید تمام ظرفیت خود را برای انعکاس شکوه حضور مردم و نمایش وحدت ملی به کار گیرند.

حیدری در پایان گفت: این حضور گسترده، سرمایه‌ای برای اقتدار، تداوم و استمرار نظام اسلامی خواهد بود و همه باید در معرفی این جلوه از وفاداری مردم به بهترین شکل ایفای نقش کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم تصریح کرد: از نظر امنیتی، انتظامی و نظامی تمامی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است و اجازه هیچ‌گونه اقدام خرابکارانه یا اخلال در برگزاری این مراسم به دشمن داده نخواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت همدلی سیاسی اظهار کرد: اختلاف دیدگاه‌ها و گرایش‌های سیاسی در جامعه امری طبیعی است اما در این مقطع همه جریان‌ها، احزاب، گروه‌ها و صاحبان تریبون باید تمام ظرفیت خود را برای انعکاس شکوه حضور مردم و نمایش وحدت ملی به کار گیرند.

حیدری در پایان گفت: این حضور گسترده، سرمایه‌ای برای اقتدار، تداوم و استمرار نظام اسلامی خواهد بود و همه باید در معرفی این جلوه از وفاداری مردم به بهترین شکل ایفای نقش کنند.

معاون استاندار قم؛تشییع آقای شهید ایران نمایش اقتدار نرم نظام در حوزه ایثار و شهادت است

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری قم نیز از تشکیل ۶ کمیته تخصصی فرهنگی، رسانه و تبلیغی جهت برنامه‌ریزی و اجرای باشکوه مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» در استان قم خبر داد.

حسین محمودی در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با محوریت هماهنگی برای مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» برگزار شد، اظهار کرد: کارگروه فرهنگی، تبلیغی و رسانه با هدف تبیین ماهیت و هویت اصلی این مراسم، به‌دنبال نمایش اقتدار نرم نظام در بستری از ایثار و شهادت است.

وی با اشاره به تقسیم وظایف دستگاه‌های اجرایی، افزود: در همین راستا ۶ کمیته تخصصی شامل «ایثارگران» با هدف تکریم ویژه این عزیزان، «کمیته بانوان» جهت سازماندهی مشارکت فعال زنان، «کمیته فضای مجازی و رسانه» برای تولید محتوا و فضاسازی، «کمیته فرهنگی و تبلیغات شهری» برای ایجاد هویت بصری و «کمیته مردمی» تشکیل شده است.

معاون استاندار قم با تأکید بر لزوم هماهنگی دقیق دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: از تمام دستگاه‌های استان خواسته شده است جهت دریافت دستورالعمل‌ها و اعلام ظرفیت‌های خود، به «پرتال بدرقه رهبر شهید ایران در قم» مراجعه کنند. 
وی اضافه کرد: همچنین ۳۴ سوال کاربردی در حوزه‌های مختلف تدوین شده است تا دستگاه‌های اجرایی استان به آن‌ها پاسخ داده و به نمایندگان کارگروه‌ها تحویل دهند تا اطلاعات دقیق و به‌روزی را تا پایان چهارشنبه‌شب در اختیار ستاد قرار بگیرد.

محمودی با بیان اینکه این مراسم علاوه بر جنبه تکریم و قدردانی از مقام شامخ شهید، نمایش اقتدار و بازدارندگی فرهنگی نظام است، گفت: فعالیت کارگروه‌های فرهنگی و فضای مجازی پس از مراسم نیز متوقف نخواهد شد و اعتبارات لازم برای استمرار این فعالیت‌های فرهنگی پیش‌بینی شده است.

وی در پایان بر اهمیت ثبت و روایت صحیح این رویداد تأکید کرد و افزود: روایت این مراسم عظیم از اهمیت بالایی برخوردار است؛ لذا تیم‌های مستندسازی موظف‌اند در سه مرحله «پیش از رویداد، حین رویداد و پس از رویداد» نسبت به روایت‌گری دقیق این حماسه اقدام کنند؛ چرا که مردم، رکن اصلی و بازیگران اصلی تمامی بخش‌های فعال در این ستاد هستند.

معاون عمرانی استاندار قم و استقرار ۵۰ تانکر آب در طول مسیر تشییع آقای شهید ایران

معاون استاندار قم گفت: تمامی دستگاه‌های عمرانی، خدماتی، امدادی و حمل‌ونقل استان با بسیج امکانات، عملیات آماده‌سازی و ایمن‌سازی مسیرهای آیین تشییع رهبر شهید را به پایان رسانده‌اند.

خسرو سامری نیز در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با موضوع آئین تشییع آقای شهید ایران در قم برگزار شد، اظهار کرد:  اظهار کرد: همزمان با قطعی شدن برگزاری آیین تشییع رهبر شهید در قم، بخش عمده ظرفیت دستگاه‌های عمرانی و خدماتی استان به برنامه‌ریزی و اجرای این مأموریت مهم اختصاص یافت تا همه زیرساخت‌های لازم برای میزبانی شایسته از زائران فراهم شود.

وی افزود: کمیته حمل‌ونقل، ترافیک، خدمات شهری، امداد و نجات، فوریت‌های پزشکی و مدیریت بحران ذیل کارگروه حمل‌ونقل و زیرساخت فعالیت می‌کنند و ۱۸ دستگاه اجرایی و خدماتی استان در اجرای مأموریت‌های این بخش مشارکت دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم ادامه داد: پس از تعیین نهایی مسیرهای مراسم و انجام هماهنگی‌های امنیتی، عملیات آماده‌سازی مسیرها با مشارکت شهرداری قم، اداره‌کل راه و شهرسازی، اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، سپاه و سایر دستگاه‌های مرتبط آغاز شد و به صورت شبانه‌روزی ادامه دارد.

وی تصریح کرد: ایمن‌سازی مسیرها یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این کمیته بوده است و در روزهای اخیر بخش‌های مختلف مسیر با هدف تأمین امنیت و سهولت تردد جمعیت گسترده شرکت‌کنندگان، آماده‌سازی شده است.

ایمن‌سازی مسیرها به صورت شبانه‌روزی انجام شده است

سامری گفت: با توجه به پیش‌بینی حضور جمعیت انبوه، اقدامات عمرانی متناسب با حجم تردد زائران انجام شده تا مسیرها ظرفیت لازم برای عبور ایمن مردم را داشته باشند.

وی افزود: در این راستا اصلاح و تسطیح مسیر، رفع موانع، ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز و اجرای اقدامات ایمنی در بخش‌های مختلف مسیر در دستور کار قرار گرفت و بخش عمده این عملیات به پایان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم بیان کرد: علاوه بر ایمن‌سازی، برای کاهش اثرات گرمای هوا نیز تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شده و با همکاری جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط، حدود ۱۰۰ سامانه خنک‌کننده در طول مسیر پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با آغاز مراسم در ساعات ابتدایی صبح، بخش عمده برنامه پیش از افزایش دمای هوا برگزار شود تا زائران با آسایش بیشتری در مراسم حضور یابند.

تمهیدات ترافیکی از هفت محور ورودی اجرا می‌شود

سامری اظهار کرد: مدیریت ترافیک از مهم‌ترین بخش‌های برنامه‌ریزی این مراسم است و تمامی هماهنگی‌های لازم میان شهرداری، پلیس راهور، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول انجام شده است.

وی افزود: برای ورود زائران از استان‌های مختلف، به ویژه استان تهران، هفت محور ورودی پیش‌بینی شده که در پنج محور، پارک‌سوارهای ویژه برای استقرار خودروها و اتوبوس‌ها در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم ادامه داد: پس از استقرار خودروها در این مبادی، انتقال زائران به محل برگزاری مراسم از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی با همکاری شهرداری قم و پشتیبانی ملی انجام خواهد شد و در پایان مراسم نیز بازگشت شرکت‌کنندگان با همین سازوکار مدیریت می‌شود.

وی تأکید کرد: هدف از این برنامه‌ریزی، کاهش بار ترافیکی، تسهیل تردد زائران و جلوگیری از ازدحام در محدوده مراسم است.

همه امکانات امدادی در آماده‌باش کامل قرار دارد

سامری گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم با همکاری اورژانس، برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای استقرار امکانات درمانی انجام داده و تجهیزات مورد نیاز، بیمارستان صحرایی و سایر امکانات امدادی برای ارائه خدمات احتمالی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: آمبولانس‌ها، مراکز درمانی، تجهیزات امدادی و سایر امکانات مورد نیاز در نقاط مختلف مسیر مستقر خواهند شد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خدمات درمانی در کوتاه‌ترین زمان ارائه شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم بیان کرد: آتش‌نشانی و سایر مجموعه‌های امدادی نیز در کنار دستگاه‌های اجرایی در آماده‌باش کامل قرار دارند و تمامی برنامه‌های لازم برای مدیریت شرایط احتمالی تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین حدود ۵۰ تانکر آب در طول مسیر مراسم مستقر خواهد شد تا نیاز شرکت‌کنندگان به آب آشامیدنی تأمین شود و از بروز مشکلات ناشی از گرمای هوا جلوگیری شود.

همه دستگاه‌ها برای میزبانی شایسته پای کار آمده‌اند

سامری اظهار کرد: شهرداری قم، فرمانداری‌ها، شهرداری‌های سایر شهرهای استان، نیروی انتظامی و همه دستگاه‌های اجرایی همکاری گسترده‌ای در اجرای این مأموریت ملی دارند و هر مجموعه مسئولیت‌های تعیین شده خود را دنبال می‌کند.
وی افزود: همچنین شهرداری‌های شهرهای مختلف استان در مسیرهای ورودی قم نسبت به برپایی موکب‌ها و ارائه خدمات به زائران مشارکت خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم در پایان گفت: همه تلاش مجموعه استان بر این است که با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، میزبانی شایسته‌ای از جمعیت عظیم شرکت‌کننده در آیین تشییع رهبر شهید انجام شود و این مراسم با نظم، امنیت و خدمات مناسب برگزار شود.

معاون اقتصادی استاندار قم : ۲۰ میلیون قرص نان برای مراسم تشییع آقای شهید ایران در قم پیش‌بینی شده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم نیز گفت: یکی از دغدغه‌ها تأمین نان مورد نیاز برای شرکت کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید است که در این راستا پخت ۲۰ میلیون قرص نان برنامه‌ریزی و آرد مورد نیاز آن تأمین شده است.

روح الله ابراهیمی در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با موضوع آئین تشییع آقای شهید ایران در قم برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه اقتصادی و پشتیبانی ستاد برگزاری آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، از هفته‌های گذشته برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای را برای تأمین نیازهای مراسم در دستور کار قرار داده و تلاش شده است تمامی خدمات مورد نیاز زائران بدون وقفه ارائه شود.

وی افزود: در ساختار این ستاد، چهار کمیته شامل اصناف و بازاریان، واحدهای تولیدی، امور بانکی و پشتیبانی تشکیل شده است که هر یک با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، مأموریت‌های مشخصی را بر عهده دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم گفت: اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی، کمیسیون هماهنگی بانک‌ها و بخش‌های مختلف استانداری در اجرای مأموریت‌های این کمیته‌ها همکاری دارند و مسئولیت بخشی از نیازهای لجستیکی، اقلام مصرفی و فرهنگی مراسم را بر عهده گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: علاوه بر پشتیبانی لجستیکی، موضوعاتی همچون تنظیم بازار، فعالیت مستمر فروشگاه‌های زنجیره‌ای، خدمات مراکز درمانی، داروخانه‌ها، خدمات خودرویی و سایر نیازهای عمومی مردم و زائران نیز در برنامه‌ریزی‌های انجام شده مورد توجه قرار گرفته است.

ابراهیمی گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی شده، تأمین نان مورد نیاز زائران و شرکت‌کنندگان در این مراسم است که برای این منظور ۲۰ میلیون قرص نان برنامه‌ریزی و آرد مورد نیاز آن تأمین شده است.

وی افزود: بخشی از این نان از طریق واحدهای تولید صنعتی و بخش دیگری توسط نانوایی‌های سطح شهر و نانوایی‌های مستقر در مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم تهیه و توزیع خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم عنوان کرد: جزئیات نحوه استقرار نانوایی‌ها و روند توزیع نان نیز از سوی کمیته‌های مسئول به اطلاع مردم خواهد رسید تا خدمات‌رسانی بدون مشکل انجام شود.

وی بیان کرد: تأمین آب آشامیدنی و آب بهداشتی نیز با توجه به شرایط خاص مسیرهای برگزاری مراسم در دستور کار قرار گرفته و برنامه‌ریزی‌های لازم برای توزیع مناسب آب انجام شده است.

ابراهیمی اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های موجود برای استقرار برخی مواکب در بلوار پیامبر اعظم (ص)، تأمین آب آشامیدنی بسته‌بندی شده و تجهیزات نگهداری آن از جمله یخچال‌های مورد نیاز پیش‌بینی شده است تا دسترسی زائران به آب آشامیدنی به سهولت امکان‌پذیر باشد.

وی افزود: برای ارائه خدمات بانکی نیز استقرار خودروهای خودپرداز سیار در مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم پیش‌بینی شده تا شرکت‌کنندگان در صورت نیاز بتوانند از خدمات بانکی استفاده کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های عضو کمیته اقتصادی و پشتیبانی با آمادگی کامل در حال انجام مأموریت‌های خود هستند تا خدمات مورد نیاز زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) به بهترین شکل ارائه شود.

وی گفت: تلاش مجموعه استان بر این است که میزبانی شایسته‌ای از مهمانان این مراسم بزرگ انجام شود و تمامی امکانات در خدمت رفاه و آسایش زائران قرار گیرد.

ابراهیمی با اشاره به اهمیت تاریخی این مراسم اظهار کرد: این رویداد در تاریخ انقلاب اسلامی و تشیع ماندگار خواهد شد و همه مسئولان وظیفه دارند دین خود را با خدمت صادقانه و میزبانی شایسته از شرکت‌کنندگان ادا کنند.

وی در پایان با اشاره به برخی پیشنهادهای مطرح شده برای ارتقای کیفیت خدمات گفت: استقرار مخازن یخ و همچنین پیش‌بینی تانکرهای آب در مسیرهای برگزاری مراسم از جمله موضوعاتی است که مورد توجه قرار گرفته تا خدمات‌رسانی به زائران با کیفیت مطلوب‌تری انجام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار قم:دستگاه‌های اجرایی استان با تمام ظرفیت پای کار تشییع آقای شهید ایران آمدند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم نیز گفت: باتوجه به پیش بینی گرمای هوا در روز مراسم تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران، تمام دستگاه‌ها باید در روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه نسبت به تامین آب سرد در مقابل درب‌‌های ورودی مراکز زیر مجموعه خود اقدام کنند.

مرتضی رحمان‌نیای در سومین جلسه شورای اداری استان قم که با موضوع آئین تشییع آقای شهید ایران در قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت رهبر انقلاب، اظهار کرد: در برنامه تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در استان همکاری، هماهنگی و مشارکت مدیران را داریم.

وی اضافه کرد: یکی از اقداماتی که در این ایام توسط دستگاه‌‍‌های اجرایی استان ضروری است، پیشبینی اسکان اضطراری و خدمت‌رسانی به زائرین با بهره‌گیری از کارمندان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم با اشاره به اینکه باید مشارکت و همکاری تمام دستگاه‌ها در تامین مواد اولیه را داشته باشیم، مطرح کرد: همچنین تمام دستگاه‌‌ها باید همه ظرفیت‌های خود برای ارائه خدمت به زائرین را بکار بگیرند. 

وی ادامه داد: آئیین تشییع آقای شهید ایران مهم‌ترین برنامه استان قم است درنتیجه نظارت دقیق بر عملکرد مدیران در این مراسم وجود دارد.

رحمان‌نیای با بیان اینکه در این ارزیابی مدیران موفق شناسایی خواهند شد، خاطرنشان کرد: باتوجه به پیش بینی گرمای هوا در روز مراسم تشییع، تمام دستگاه‌ها باید در روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه نسبت به تامین آب سرد در مقابل درب‌‌های ورودی مراکز زیر مجموعه خود اقدام کنند.

راه‌اندازی حسینیه‌های کودک برای زائران در قم

رئیس کمیته بانوان ستاد تشییع رهبر شهید در قم نیز از راه‌اندازی حسینیه‌های کودک برای زائران خبر داد. 

فاطمه حیدری،  در حاشیه سومین جلسه شورای اداری استان قم که با محوریت هماهنگی برای مراسم تشییع و بدرقه «آقای شهید ایران» برگزار شد و در گفت‌‌وگو با خبرنگاران، با تشریح اقدامات این کمیته برای نقش‌آفرینی بانوان استان و زائران حاضر در مراسم تشییع رهبر شهید، اظهار داشت: نیمی از جمعیت حاضر در این مراسم را بانوان تشکیل می‌دهند و با حضور آنان، موضوع خانواده نیز مطرح است؛ ازاین‌رو کودکان، نوجوانان، سالمندان، بانوان باردار و سایر گروه‌های هدف در برنامه‌ریزی‌های این کمیته مورد توجه قرار گرفته‌اند.

وی افزود: نخستین اقدام، تشکیل کارگروه ویژه کودک پس از پیش‌بینی 12 هزار نقطه اسکان در استان قم برای میزبانی از زائران بود. بر این اساس، ایجاد حسینیه‌های کودک در محل‌های اسکان در دستور کار قرار گرفت و از تمامی مربیان مهدهای کودک، فعالان فرهنگی و مربیان پرورشی دعوت شد تا در مدت حضور زائران، خدمات تخصصی ویژه کودکان را در این مراکز ارائه کنند.

رئیس کمیته بانوان ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب در قم ادامه داد: در روز مراسم، چنانچه خانواده‌ها تمایل داشته باشند فرزندان خود را در محل اسکان به امانت بسپارند و با آسودگی خاطر در آیین تشییع حضور یابند، مربیان متخصص خدمات نگهداری و برنامه‌های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان را ارائه خواهند کرد.

حیدری بیان کرد: همچنین برای زائرانی که در محل‌های اسکان مستقر نیستند و به‌طور مستقیم در مراسم حضور می‌یابند، تدابیری اندیشیده شده است تا در ساختمان ناشران، مدارس و دیگر مکان‌های اطراف بلوار پیامبر اعظم(ص)، فضاهایی برای نگهداری کودکان پیش‌بینی شود تا با توجه به ازدحام جمعیت و گرمای هوا، از بروز هرگونه حادثه احتمالی جلوگیری شود.

اعلام آمادگی کامل کمیته پشتیبانی استان قم برای برگزاری مراسم تشییع «آقای شهید ایران»

مدیرکل اداری و مالی استانداری قم و رئیس کمیته پشتیبانی ستاد تشییع «رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)» نیز اعلام کرد با برنامه‌ریزی انجام ‌شده، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و بسیج ظرفیت‌ها، تمهیدات لازم برای پشتیبانی و برگزاری این مراسم پیش‌بینی و تأمین شده است.
 
اسماعیل کمالی فرد در حاشیه جلسه ستاد استانی برگزاری مراسم رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره) و در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به اقدامات انجام ‌شده در حوزه پشتیبانی، اظهار کرد: در بخش تأمین اقلام مورد نیاز، ۲۰ میلیون بطری آب آشامیدنی، ۲۰ میلیون قرص نان، یک میلیون و ۵۰۰ هزار ساندویچ آماده، همچنین مقادیر مورد نیاز شکر، قند، مواد غذایی، سوخت، خودروهای یخچال‌ دار و سایر ملزومات لازم پیش ‌بینی و تأمین شده تا خدمات ‌رسانی به زائران و شرکت ‌کنندگان بدون وقفه انجام شود.

وی افزود: تمامی مراحل برگزاری مراسم تحت پوشش بیمه قرار گرفته و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های ذیربط برای ارائه خدمات رفاهی و پشتیبانی مناسب به زائران انجام شده است.

رئیس کمیته پشتیبانی ستاد تشییع گفت: با همکاری استانداری، ظرفیت‌های لازم برای اسکان زائران همراه با پذیرایی مناسب فراهم شده و امکانات مورد نیاز برای رفاه و خدمت ‌رسانی به میهمانان این مراسم مهیا است.

کمالی در پایان ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امدادی در استان قم و شهرستان‌‌های تابعه، تأکید کرد اعضای کمیته پشتیبانی با آمادگی کامل در حال انجام مأموریت‌های محوله هستند و تلاش خواهند کرد شرایط لازم برای برگزاری مراسمی منظم و ارائه خدمات مناسب به شرکت ‌کنندگان را فراهم کنند.

برگزاری نشست هماهنگی مراسم بدرقه «آقای شهید ایران» 

همچنین نشست هماهنگی برگزاری مراسم بدرقه «آقای شهید ایران» به ریاست مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم و با حضور نماینده محترم مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار قم، مدیران ارشد و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد. 

در این نشست، جزئیات اجرایی طرح‌های ترافیکی، نحوه تأمین و توزیع اقلام ضروری از جمله آب و نان، جانمایی دقیق مواکب و کانتینرهای خدماتی در طول مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) تا مسجد مقدس جمکران و همچنین هماهنگی‌های لازم برای استقرار ناوگان حمل‌ونقل عمومی و مدیریت بحران در زمان حضور انبوه جمعیت، مورد بررسی و تصمیم‌گیری نهایی قرار گرفت. 

استاندار قم در این جلسه با تأکید بر لزوم هماهنگی کامل بین‌دستگاهی، خواستار تسریع در اجرای عملیات میدانی تا پیش از آغاز مراسم شد.

ظرفیت ۷۰۰ مرکز مذهبی در خدمت زائران تشییع رهبر شهید در قم قرار گرفت

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم نیز گفت: ۷۰۰ مسجد، حسینیه و هیئت مذهبی ساماندهی شده‌اند تا در کنار مواکب، خدمات مورد نیاز زائران و پشتیبانی از مراسم تشییع رهبر شهید در قم را بر عهده داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان‌زاده با اشاره به آخرین اقدامات ستاد مردمی برای پشتیبانی از مراسم تشییع رهبر شهید در قم ، اظهار کرد: تمامی برنامه‌ریزی‌های اجرایی بر مبنای تقسیم‌بندی پنج‌گانه شهر انجام شده تا خدمت‌رسانی به زائران با نظم و هماهنگی بیشتری دنبال شود.

وی افزود: رینگ نخست محدوده بلوار پیامبر اعظم (ص) را در بر می‌گیرد و رینگ دوم از این بلوار تا مسیرهای ۱۷ گانه منتهی به حرم مطهر امتداد دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: رینگ سوم مبادی منتهی به این مسیرها را شامل می‌شود و رینگ چهارم نیز ورودی‌های اصلی شهر را در بر گرفته است.

وی بیان کرد: رینگ پنجم نیز به پارکینگ‌های خارج از شهر اختصاص یافته تا فرآیند هدایت زائران و ارائه خدمات با انسجام بیشتری انجام شود.

شعبان‌زاده گفت: در مجموع بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ موکب به صورت قطعی در این پنج رینگ مستقر خواهند شد و جانمایی همه آنها در ۱۷ محور اصلی به همراه بلوار پیامبر اعظم (ص) با هماهنگی و اشراف کامل مسئولان امنیتی به پایان رسیده است.

وی افزود: استقرار مواکب از روز شنبه آغاز می‌شود و ارائه خدمات رسمی آنها از روز دوشنبه در مسیرهای پیش‌بینی شده آغاز خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به ظرفیت خدمات‌رسانی مواکب اظهار کرد: برای این ایام توزیع بیش از ۱۵ میلیون بطری آب پیش‌بینی شده و همچنین سه میلیون لقمه غذایی توسط مواکب میان زائران توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: از مجموع مواکب مستقر، پنج موکب متعلق به مجموعه‌های غیرایرانی است و ۱۵۵ موکب نیز از استان‌های دیگر در این عملیات خدمت‌رسانی مشارکت دارند و سایر مواکب از ظرفیت‌های مردمی استان قم تأمین شده‌اند.

مساجد و هیئات پشتیبانی را بر عهده دارند

شعبان‌زاده با اشاره به نقش مراکز مذهبی در این برنامه گفت: ۵۵۰ مسجد شهر قم به صورت کامل توجیه شده‌اند و علاوه بر امامان جماعت، نمایندگان هیئت امنای این مساجد نیز در جریان مأموریت‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی شده قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در کنار مساجد، ۷۰ حسینیه نیز با مشخص شدن موقعیت و ظرفیت‌های خود برای اسکان و ارائه خدمات آماده شده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: افزون بر این، بیش از ۵۰ هیئت مذهبی نیز در مرحله نخست برای اسکان زائران و خدمت‌رسانی اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی تصریح کرد: مجموعه زیرساخت‌های مردمی شامل مساجد، حسینیه‌ها و هیئات مذهبی دارای امکانات، در مجموع حدود ۷۰۰ مرکز را تشکیل می‌دهد که ظرفیت مهمی برای پشتیبانی از مراسم محسوب می‌شود.

شعبان‌زاده با اشاره به نقش بانوان در این عملیات مردمی گفت: حدود یک‌هزار بانوی فعال فرهنگی مأموریت یافته‌اند در بیش از ۵۰ محله با حدود ۲۰ هزار منزل تماس مستقیم برقرار کنند تا زمینه مشارکت خانواده‌ها برای میزبانی و اسکان زائران فراهم شود.

وی افزود: جمع‌بندی برنامه‌های ستاد مردمی بر این اساس است که مواکب میدان‌دار خدمت‌رسانی خواهند بود، مساجد نقش پشتیبانی را ایفا می‌کنند، بانوان زمینه مشارکت خانوارها را فراهم می‌کنند و رسانه‌ها نیز مسئولیت روایت این حرکت مردمی را بر عهده دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در پایان گفت: علاوه بر ظرفیت منازل، سایر خدمات مربوط به اسکان در اماکن عمومی از جمله ورزشگاه‌ها، سالن‌های مدیریت بحران، ادارات و دیگر فضاهای پیش‌بینی شده ارائه خواهد شد که مدیریت این بخش بر عهده میراث فرهنگی است.

قم میزبان۲هزار شخصیت بین‌المللی و۲۰۰هزار زائر خارجی در بدرقه رهبرشهید

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم نیز گفت: همزمان با آیین بدرقه شهید، تمهیدات اسکان و میزبانی از ۲ هزار شخصیت بین‌المللی و بیش از ۲۰۰ هزار زائر خارجی در قم فراهم شده است.

بهزاد احمدی فارسانی با تشریح آخرین اقدامات کمیته اسکان آیین رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ظرفیت اسکان رسمی و غیررسمی برای ۸۲۶ هزار نفر در سطح استان قم فراهم شده و همه امکانات مورد نیاز برای پذیرایی و اقامت زائران مهیا است.

وی افزود: این ظرفیت علاوه بر مراکز اقامتی رسمی، مدارس، حوزه‌های علمیه، بقاع متبرکه، حسینیه‌ها، سوله‌ها، سالن‌های ورزشی و دیگر فضاهای پیش‌بینی شده را نیز در بر می‌گیرد و اقلام مورد نیاز از جمله پتو، موکت، آب آشامیدنی و سایر ملزومات ضروری نیز برای خدمت‌رسانی به زائران تأمین شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با اشاره به مسئولیت این اداره‌کل به عنوان رئیس کمیته اسکان مراسم گفت: با توجه به قرار گرفتن قم در مسیر اصلی تردد زائران و پیش‌بینی حضور گسترده مشتاقان از سراسر کشور، برنامه‌ریزی‌های لازم از مدت‌ها قبل در دستور کار قرار گرفت تا خدمات اسکان بدون وقفه ارائه شود.

وی ادامه داد: در این مسیر، همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و بخش خصوصی موجب شد ظرفیت‌های موجود استان به صورت منسجم برای میزبانی از زائران بسیج شود.

۴۵ دستگاه برای خدمت‌رسانی پای کار آمده‌اند

احمدی گفت: ۴۵ دستگاه اجرایی، اداره‌کل اوقاف و امور خیریه، حوزه‌های علمیه، بخش خصوصی و دیگر نهادهای استان امکانات و ظرفیت‌های خود را در اختیار کمیته اسکان قرار داده‌اند تا روند پذیرش و اسکان زائران با نظم و سرعت بیشتری انجام شود.

وی افزود: ظرفیت اسکان رسمی استان شامل هتل‌ها، مهمان‌پذیرها، مراکز اقامتی رسمی و اقامتگاه‌های متعلق به دستگاه‌های اجرایی، ۱۶ هزار و ۵۰۰ تخت است و برای اسکان حدود ۲ هزار شخصیت و مهمان بین‌المللی نیز مراکز اقامتی شاخص استان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با اشاره به حضور مهمانان خارجی در این مراسم اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار زائر خارجی برای حضور در این آیین ثبت‌نام کرده‌اند و تمهیدات لازم برای اسکان و ارائه خدمات به این گروه نیز پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: تمامی ظرفیت‌های اقامتی استان با هدف ارائه خدمات مطلوب به زائران داخلی و خارجی ساماندهی شده تا میزبانی شایسته‌ای از شرکت‌کنندگان در این مراسم صورت گیرد.

اطلاع‌رسانی و راهنمایی زائران از مبادی ورودی آغاز می‌شود

احمدی با اشاره به اقدامات پیش‌بینی شده برای هدایت زائران گفت: هشت کیوسک اطلاع‌رسانی از روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه در مبادی ورودی شهر قم مستقر خواهند شد و وظیفه راهنمایی زائران و معرفی مراکز اسکان را بر عهده دارند.

وی افزود: همچنین با همکاری شهرداری قم، پنج خط پاسخگویی از طریق سامانه ۱۳۷ برای ارائه خدمات راهنمایی و پاسخگویی به زائران و مسافران اختصاص یافته تا روند دسترسی به مراکز اسکان با سهولت بیشتری انجام شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم نقش مشارکت‌های مردمی را در برگزاری این مراسم تعیین‌کننده دانست و گفت: بیش از ۹۰ درصد فعالیت‌های مرتبط با اسکان، راهنمایی زائران و برپایی موکب‌ها با مشارکت مردم انجام می‌شود.

۳۰ هزار منزل برای میزبانی از زائران اعلام آمادگی کرده‌اند

وی ادامه داد: تاکنون حدود ۳۰ هزار منزل برای پذیرایی و اسکان زائران اعلام آمادگی کرده‌اند که این موضوع جلوه‌ای از روحیه همدلی و میزبانی مردم قم در این رویداد بزرگ است.

احمدی از شهروندان قمی دعوت کرد: با پیوستن به پویش «هر خانه یک موکب آقای شهید» در خدمت‌رسانی به زائران مشارکت کنند تا با همراهی مردم و دستگاه‌های اجرایی، شرایط مطلوبی برای میزبانی از مهمانان داخلی و خارجی فراهم شود.

وی از شرکت‌کنندگان در این مراسم خواست برای تسهیل روند خدمت‌رسانی، اقلام شخصی مورد نیاز از جمله پتوی مسافرتی، زیرانداز و امکانات اولیه نظیر آب آشامیدنی را همراه داشته باشند و ابراز امیدواری کرد با همدلی مردم و همکاری همه مجموعه‌های مسئول، میزبانی شایسته‌ای از زائران این مراسم انجام شود.

آمادگی آبفای قم برای آیین تشییع رهبر شهید و بسیج ظرفیت‌های فنی در بلوار پیامبر اعظم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم نیز از آمادگی کامل و بسیج تمامی ظرفیت‌های فنی، عملیاتی و پشتیبانی این شرکت برای تأمین پایدار آب و خدمت‌رسانی شایسته به زائران و مجاوران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد.

مهدی نظرزاده در گفت‌وگو با رسانه‌ها با تشریح تمهیدات اندیشیده شده برای برگزاری باشکوه این آیین ملی اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی حضور گسترده مردم در مسیرهای منتهی به حرم مطهر و بلوار پیامبر اعظم(ص)، برنامه‌ریزی‌های فشرده‌ای برای حفظ پایداری شبکه و مدیریت بهینه منابع آب انجام شده است.

وی افزود: در راستای آبرسانی سیار و اضطراری، تانکرهای آبرسانی در نقاط استراتژیک مستقر شده‌اند و زیرساخت‌های لازم برای آبگیری سریع در نقاط منتخب جهت سهولت دسترسی زائران و ایستگاه‌های صلواتی فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به آماده‌باش صددرصدی نیروهای عملیاتی خاطرنشان کرد: تمامی مرخصی‌های نیروهای فنی و بهره‌برداری لغو شده و تیم‌های واکنش سریع برای مقابله با هرگونه حادثه احتمالی در آماده‌باش کامل هستند.

نظرزاده تصریح کرد: بازبینی تجهیزات حساس، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی مخازن و پیش‌بینی سناریوهای اضطراری بر اساس اصول پدافند غیرعامل صورت گرفته است تا کوچکترین اختلالی در جریان خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان در این مراسم تاریخی رخ ندهد.

وی با تاکید بر پای‌کار بودن مجموعه دولت برای خدمت به مردم، یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب قم با تمام توان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پدافندی، متعهد به ایفای نقش در برگزاری باشکوه و منظم آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید است.

مراسم تشییع پیکر «آقای شهید ایران» در قم با حضور خیل عظیم ارادتمندان به انقلاب اسلامی و مردم شهید پرور ۱۶ تیرماه برگزار خواهد شد.

پایان پیام

true

true
false
true