×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

حاج رمضان نمونه‌ای عینی از مجاهدان راه خدا و تربیت‌شده مکتب امام بود۲۷ انشعاب برق غیرمجاز در شهرک صنوف قم جمع آوری می شودآمریکا از نفوذ مردمی مقاومت در عراق هراس داردکتاب "طرح محو اسرائیل"در قم رونمایی شدصنعت گردشگری قم نیازمند تحولی نو و برنامه‌محور استقم به عنوان مقصد زیارتی، قابلیت بالایی برای جذب گردشگر دارد9 نفر از زندانیان قمی به برکت نام حضرت موسی مبرقع(ع) آزاد شدندنقش تعیین‌کننده حضرت موسی مبرقع (ع) در عظمت قم و ایرانجمعی از تشکل‌های انقلابی استان قم از مواضع جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حمایت کردندواگذاری زمین در ورجان«مسئول پیگیری تولید برق نیروگاه‌ها و شبکه انتقال برق» منصوب شدمدرسه ۶ کلاسه خیرساز در سلفچگان قم به بهره‌برداری رسیدمسئولین و دستگاه‌ها حق ندارند از ضرورت عفاف و حجاب عدول کنندمسئولان ملی و استانی از فرودگاه بین‌المللی قم بازدیدکردندمسئولان قم از موکبداران عراقی و برخی سران عشایر مسیر نجف تا کربلا تشکر کردندذیحساب و معاون قضایی تعزیرات حکومتی استان قم معرفی شدندتسریع در جذب و تخصیص اعتبارات پروژه متروی قمشهروند قمی از عمق چاهک آسانسور نجات یافتمطالبه زوجه نسبت به مهریه، مشروط به وجود توان مالی در زوج باشدتمهیدات شهرداری منطقه یک قم برای میزبانی از زائران امامزاده موسی مبرقع (ع)
true
همکاری با سپاه برای خدمت به مردم جزو اولویت‌های اوقاف است
مدیرکل اوقاف استان قم گفت: همکاری با نهاد‌های مردمی همچون سپاه پاسداران برای خدمت به اقشار کمتربرخوردار، جزو اولویت‌های اصلی اوقاف استان قم به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری در آیین بهره‌برداری از دستگاه پلاسما فریز که از محل موقوفات درمانی ناحیه یک قم خریداری و به بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) اهدا شد اظهار کرد: هنر اصلی این است که آدمی آنچه به برکت الهی به دست آورده، در راه خداوند هم صرف کند و تنها به جمع‌آوری مادیات نپردازد.

وی افزود: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی، وقف از مهجوریت درآمده و اقدامات فراوانی در خصوص ترویج وقف صورت می‌گیرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه طی سال جاری شاهد افزایش خیرین برای کمک‌های نقدی و غیر نقدی هستیم و تفاهم‌نامه‌های خوبی هم با سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف به امضا رسیده است گفت: سپاه جزو نهاد‌های ارزشی در کشور است و اقشاری را پوشش می‌دهد که بیشترین نیازمندی را دارند و در عین حال همواره جزو افراد در صحنه بوده‌اند.

وی ادامه داد: در اولویت‌بندی‌های خود ترجیح می‌دهیم همکاری با نهاد‌هایی مانند سپاه پاسداران را در دستور کار قرار دهیم.

اسکندری با اشاره به طرح بسیج جامعه پزشکی برای کمک به نیازمندان و اقشار کمتربرخوردار عنوان کرد: رضایتمندی از این طرح بالا بوده و تعداد مراجعان هم قابل توجه است، این کار ارزشمند یعنی ارائه دارو و درمان رایگان به نیازمندان با محوریت مراکز افق بقاع متبرکه، طی چندین مرحله در قم اجرایی شده و تداوم آن هم در اولویت قرار دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: خانواده‌هایی هستند که نه تنها هزینه درمان بیمارانشان را ندارند بلکه حتی پرداخت کرایه رفت و آمد هم برای آن‌ها مشکل است بنابراین حضور پزشکان در نزدیکی محل زندگی آن‌ها اهمیت زیادی دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی امروز، برخی خانواده‌ها با شرایط دشواری دست و پنجه نرم می‌کنند بنابراین وظیفه ما به خصوص در سازمان اوقاف و امور خیریه این است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود، در راستای کمک به آن‌ها گام برداریم البته این کار در حد توان و با توجه به قوانین و مقررات و مسائل شرعی وقف صورت می‌گیرد.

اسکندری خواستار تداوم همکاری‌های مشترک میان سپاه و اوقاف برای خدمت‌رسانی به مردم شد و گفت: مردم ایران چهار دهه در صحنه بوده‌اند و از انقلاب دفاع کرده‌اند بنابراین وظیفه سازمان‌های حکومتی و نهاد‌هایی مانند سپاه است که هر آنچه توان دارند به آن‌ها خدمت کنند و این، معنای حقیقی ولایت‌مداری و دفاع از ولایت فقیه است، زیرا ایشان نیز همواره بر خدمت به مردم تاکید داشته و دارند.

پایان پیام

true

true
false
true