×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

رد مال یک‌هزار و ۶۰۰ شاکی پرونده «گوهر ناز» در قماین کلاهبردار را شناسایی کنیدبیمه سلامت؛ وفاق ملی برای ایرانی سالم‌تریک واحد صنعتی در قم به دلیل ایجاد آلودگی هوا پلمپ شدهرگونه افزایش جدید در تعرفه‌های برق تکذیب شدسرپرست جدید شهرداری دستجرد منصوب شدعملیات اجرایی تعریض و بهسازی آزادراه ساوه سلفچگان آغاز شد 15 زندانی در قم از نعمت آزادی برخوردار شدند۳۰۸۵ کارت سوخت جامانده به مالکان خودروها بازگردانده شداجرای طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) در استان قم آغاز شداعضای هلال‌احمر فرشتگان زمینی در صحنه‌های بحران هستندآزمون مهارت‌ ها و شایستگی‌ های مدیران در قم برگزار شدنوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینیهنر صادقانه راز ماندگاری مرحوم محمد کاسبی بودمراسم ترحیم مرحوم پیریایی استاندار اسبق قم برگزار شدنمایشگاه «از مزرعه تا سفره» در شهرستان جعفرآباد بر پا شدشکاف میان ملت و دولت به نظام آسیب می‌رساندآیین بزرگداشت زنده‌یاد محمد کاسبی در قم برگزار می شودرفع نشتی ۲ هزار مورد گاز طبیعی در قم«طرح انرژی تجدیدپذیر» و بند «سرای سلامت» در قم افتتاح شد
true
معاون استاندار قم گفت:با توجه به روند افزایشی آمار کرونا مراسم روز عرفه و اعیاد قربان و غدیر در استان‌هایی که وضعیت سفید دارند برگزار می‌شود و در سایر استان‌ها ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،بیژن سلیمان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری مراسم دعای عرفه و نماز عید قربان اظهار داشت: با توجه به اعلام نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصمیماتی که در کمیته امنیتی و انتظامی زیرمجموعه ستاد مدیریت کرونا ابلاغ شد و با توجه به روند افزایشی آمار کرونا مراسم روز عرفه و اعیاد قربان و غدیر در استان‌هایی که وضعیت سفید دارند برگزار می‌شود و در سایر استان‌ها ممنوع است.

وی افزود: با توجه به اینکه استان قم در وضعیت هشدار قرار گرفته هیچ‌گونه برنامه‌ای برگزار نشده و به شهروندان توصیه می‌شود از برنامه‌هایی که در صداوسیما و فضای مجازی برگزار می‌شود، کسب فیض کنند.

معاون سیاسی امنیتی و امور اجتماعی استانداری قم بابیان اینکه هرگونه مراسم در این رابطه در استان‌های غیرسفید ممنوع است، بیان کرد: انشاالله با همکاری شهروندان و رعایت موارد بهداشتی برای شکست کرونا اقدام مؤثری داشته باشیم.

سلیمان پور خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا داریم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مدنظر قرار داده و در زمینهٔ رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شست و شوی دست‌ها اهتمام داشته باشند.

پایان پیام

true

true
false
true