×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

وزیر تجارت و بازرگانی پاکستان به حرم حضرت فاطمه معصومه س مشرف شدفوت دلخراش موتورسوار بی‌کلاه در برخورد با کامیون در قماجرای ۱۵۰ پروژه شهری در منطقه یک قم با مشارکت مردم آفرین بر شماافزایش بهره‌وری موقوفات قم با رویکرد سرمایه‌گذاری پویا و درآمدزا رقابت‌های سامبو استان قم به مناسبت هفته وقف با شکوه برگزار شدکشف و ضبط ۲۳ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در استان قماحداث اردوگاه وقفی در منطقه فُردو استعدادهای هنری قم قابلیت درخشش در صحنه‌های جهانی را دارندمقامات محلی برای نامزد شدن باید سه ماه قبل از ثبت نام استئفا دهندواژگونی پژو ۲۰۶ در بلوار الغدیر قم ۷ مصدوم برجا گذاشتسه طرح عمرانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم افتتاح شدآغاز دریافت آثار چهارمین جشنواره استانی ره‌آورد سرزمین نور در قم بزرگراه امام علی(ع) پرحادثه‌ترین محور استان قم استرکاب زن مقاومت به قم رسیدجشنواره ورزشی «المپیکو» در قم برگزار شد آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه الزهرا در قمتغییر مهم در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر بازدید از موزه فاطمی رایگان شد️استاندار قم :️ امنیت و توسعه پایدار مناطق کویری باید تضمین شود
true
یک خیابان در قم به نام شهید فخری زاده نام‌گذاری می شود
شهردار قم ضمن محکوم کردن ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده از نام‌گذاری یک خیابان در قم به نام این دانشمند هسته ای خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید مرتضی سقاییان نژاد، شهردار قم  ضمن محکوم کردن ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده گفت: متأسفانه عوامل کوردل بار دیگر دشمنی و کینه دیرینه خود نسبت به نظام جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشتند و در آخرین اقدام شهادت شهید سرافراز محسن فخری‌زاده که از دانشمندان و افراد تأثیرگذار علمی کشور بوده را ترور ناجوانمردانه کردند.

او  با بیان این که شهید فخری‌زاده از افراد سرشناس علمی و اهل شهر قم بوده است، عنوان کرد: تربیت در مکتب اهل بیت (ع)، تحصیل در شهر علم و فقاهت و حضور مستمر در جبهه‌های جنگ تحمیلی از این شهید بزرگوار شخصیتی دلسوز نظام و دغدغه‌مند ایجاد کرده بود.

سقاییان نژاد با بیان اینکه شهرداری قم به‌منظور گرامیداشت این شهید والامقام که متولد شهر مقدس قم بوده است، به دنبال نامگذاری یکی از شوارع، خیابان‌ها و اماکن شهری به نام شهید فخری‌زاده است، ابراز کرد: لایحه‌ای بدین منظور آماده‌شده و با تصویب شورای اسلامی شهر این نامگذاری صورت خواهد گرفت.

او با تأکید بر اینکه مجموعه مدیریت شهری همواره در پاسداشت نام و یاد شهدا پیش‌قدم بوده است، تصریح کرد: سالانه بیش از ۲۰۰ خیابان، کوچه و اماکن شهری به نام شهدا در شهر قم نامگذاری می‌شود.

تروریست‌های بیگانه عصر دیروز جمعه با کمین در مسیر خودروی حامل شهید دکتر محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند، در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.
پایان پیام

true

true
false
true