×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

کاشت ۳۰۰۰ نهال در منطقه کوکان قماعضای جدید هیئت منصفه مطبوعات استان قم مشخص شدندمردم از ما چفیه انداختن و شعر و شعار نمی‌خواهند؛ از ما عمل می‌خواهندمدارس و دانشگاه‌های قم فردا چهارشنبه هم غیرحضوری شدمشارکت نخبگان و بخش خصوصی موتور پیش‌برنده آینده قم استاستاندار قم: پروژه‌های اطراف حرم سامان‌دهی می شودمدیرکل بنیاد شهید از نقش فعال شهرداری قم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تقدیر کردپیشرفت 70 درصدی پروژه احداث راهدارخانه مرکزی شهرستان کهک همکاریهای شهری،تعاملات جهانی و تقویت نقش قم در معادلات منطقه‌ای گسترش می یابدپیشرفت زیرساخت‌ های شبکه توزیع برق سایت‌ های نهضت ملی مسکن در قممسابقات معارفی امسال با مشارکت ۴۰ هزار نفر به اوج خود رسیدتنها راه اصلاح جامعه، تمسک واقعی به قرآن استنخبگان معارفی کشور در چهل‌و‌هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم قم گرد هم آمدندمدارس و کلیه دانشگاه‌های قم در روز سه شنبه غیرحضوری شدکسب پنج مدال رنگارنگ تیم کیک جیتسو قمزیرسازی باند فرودگاه قم ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارداستفاده از ماینرهای غیرمجاز یک واحد مسکونی قم را به آتش کشید اقدام ضدایرانی دولت استرالیا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به شدت محکوم می‌ کنیمورود چینی ها به تأمین تجهیزات تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان قمصعود ۳۵۰ کوهنورد به «برف‌انبار قم» در نخستین رویداد شهدای کوهنورد
true
یک خیابان در قم به نام شهید فخری زاده نام‌گذاری می شود
شهردار قم ضمن محکوم کردن ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده از نام‌گذاری یک خیابان در قم به نام این دانشمند هسته ای خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید مرتضی سقاییان نژاد، شهردار قم  ضمن محکوم کردن ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده گفت: متأسفانه عوامل کوردل بار دیگر دشمنی و کینه دیرینه خود نسبت به نظام جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشتند و در آخرین اقدام شهادت شهید سرافراز محسن فخری‌زاده که از دانشمندان و افراد تأثیرگذار علمی کشور بوده را ترور ناجوانمردانه کردند.

او  با بیان این که شهید فخری‌زاده از افراد سرشناس علمی و اهل شهر قم بوده است، عنوان کرد: تربیت در مکتب اهل بیت (ع)، تحصیل در شهر علم و فقاهت و حضور مستمر در جبهه‌های جنگ تحمیلی از این شهید بزرگوار شخصیتی دلسوز نظام و دغدغه‌مند ایجاد کرده بود.

سقاییان نژاد با بیان اینکه شهرداری قم به‌منظور گرامیداشت این شهید والامقام که متولد شهر مقدس قم بوده است، به دنبال نامگذاری یکی از شوارع، خیابان‌ها و اماکن شهری به نام شهید فخری‌زاده است، ابراز کرد: لایحه‌ای بدین منظور آماده‌شده و با تصویب شورای اسلامی شهر این نامگذاری صورت خواهد گرفت.

او با تأکید بر اینکه مجموعه مدیریت شهری همواره در پاسداشت نام و یاد شهدا پیش‌قدم بوده است، تصریح کرد: سالانه بیش از ۲۰۰ خیابان، کوچه و اماکن شهری به نام شهدا در شهر قم نامگذاری می‌شود.

تروریست‌های بیگانه عصر دیروز جمعه با کمین در مسیر خودروی حامل شهید دکتر محسن فخری‌زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند، در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.
پایان پیام

true

true
false
true