×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
مدیر دفتر نماینده ولی فقیه و رهبر شیعیان پاکستان اعلام کرد؛
true
مدیر دفتر نماینده ولی فقیه و رهبر شیعیان پاکستان و شماری از طلاب پاکستانی مقیم ایران با نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم دیدار کردند و مراتب همدردی و اعلام آمادگی خود را برای کمک به آسیب دیدگان سیل های اخیر کشور اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز ؛در این دیدار که با هدف ابراز همدردی به مناسبت حوادث سیل اخیر کشور ایران صورت گرفت، مسایل پیرامون این رویداد مورد بررسی و رایزنی قرار گرفت.

مدیر دفتر نماینده ولی فقیه و رهبر شیعیان پاکستان در این دیدار ضمن ابراز همدردی از وقوع سیل های اخیر و کشته شدن جمعی از هموطنان گفت: پیرو صدور بیانیه نماینده ولی فقیه و رهبر شیعیان پاکستان، حضرت علامه سید ساجد علی نقوی، در این خصوص اتباع پاکستانی مقیم ایران بویژه طلاب حوزه علمیه جهت مشارکت در کمک به سیل زدگان آماده همکاری با جمعیت هلال احمر است. در ادامه این نشست، سید مصطفی علامه مهری، ضمن تقدیر از اعلام آمادگی و ابراز همدردی جامعه طلاب پاکستانی مقیم ایران بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص بسته شدن حساب های هلال احمر تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر یک نهاد بین المللی و بی طرف است، بسته شدن حساب های این نهاد باعث افزایش آسیب های سیل زدگان می شود و این حرکت غیره انسانی محکوم است. مسئول دفتر نماینده دفتر ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم، همچنین به تشریح فعالیت های صورت گرفته در روزهای اخیر پرداخت و اقلام مورد نیاز سیل زدگان را اعلام کرد.

پایان پیام

true

true
false
true