×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مراسم محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شدتولیت مسجد جمکران: امامزادگان سرمایه‌ای بی‌بدیل برای تبلیغ دین در جامعه‌اندسه بازیکن قمی به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدندکشتی قم دو سهمیه جهانی گرفتمصرف بنزین در قم 10 درصد افزایش یافتمدال طلای لیگ علمی بین‌المللی پایا به دانش‌آموزان قم رسیدتکواندوکار قمی قهرمان المپیاد دانشگاههای کشور شد انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه قم و مرکز کامپیوتری علوم اسلامیاعطای وام ۴۰۰ میلیون تومانی به تاکسیرانان داران قمبزودی باغ سالاریه با تبدیل به بوستان شهری در اختیار مردم قرار می گیردمرمت و باز سازی بیش از ۲ هزار جلد کتاب خطی در کتابخانه فاطمی قمثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر قم از ۲۱ دی انجام می‌شودتوزیع کود مورد نیاز کشت پاییزه برای کشاورزان در قم آغاز شد ۵ نقطه حادثه‌خیز در محور روستایی قاهان قم بهسازی شدپیکر طبیب العلمای قم بر روی دستان مردم تشییع و به خاک سپرده شدبرنامه‌های حرم مطهر بانوی کرامت در ایام معصومیه تشریح شدمدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف: ۱۴ هزار مبلغ به سراسر کشور اعزام شدوقف؛ صدقه جاریه‌ای ماندگار و پشتوانه‌ای برای علم و تمدن اسلامی استارائه خدمات رایگان دارویی و درمانی به 870 نفر از محل یک موقوفه درمانی در قمفرایند انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا آغاز شد
true
پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در قم برگزار می‌شود
مسئول سازمان بسیج رسانه قم از برگزاری پنجمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مهدی تاجیک ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با اشاره به اهم فعالیت‌های سازمان بسیج رسانه استان قم اظهار داشت: بسیج رسانه وظیفه ساماندهی فعالان رسانه‌ای را در کشور دارد.

وی با بیان اینکه 12 هزار نفر در سراسر کشور عضو  سازمان بسیج رسانه هستند، ابراز کرد: در استان قم نیز 250 نفر از فعالان رسانه‌ای و مرتبطان با اقدامات رسانه‌ای عضو این سازمان هستند.

مسئول سازمان بسیج رسانه قم برنامه‌های این سازمان را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: دوره‌های مختلف آموزشی، برگزاری جلسات سواد رسانه‌ای، برگزاری برنامه‌های مشترک با نهادهای مختلف و جذب و ساماندهی فعالان رسانه‌ای از برنامه‌های این سازمان است.

وی با اشاره به برگزاری پنجمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر در استان قم یادآور شد: چهار دوره این جشنواره در شرایط مناسب و مطلوبی برگزار شد که امیدواریم برگزاری این جشنواره‌ها در کنار ارتقای سطح فعالان رسانه‌ای، در جهش اقدامات رسانه‌ای در قم نیز گام مؤثری باشد.

وی کیفیت برگزاری چهارمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر را موردتوجه قرار داد و افزود: در دوره گذشته 540 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسید که امیدواریم در این دوره جشنواره در کنار ارتقای سطح آثار شاهد مشارکت بیشتر رسانه‌ها در این جشنواره باشیم.

پایان پیام

true

true
false
true