×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

زیرساخت‌های فرهنگی و هنری استان قم ارتقا پیدا می‌کندمجموعه ورزشی استانداری قم افتتاح شدفقط سهمیه اول کارت سوخت ذخیره می‌شوداستاندار قم از پرستاران بیمارستان فرقانی تجلیل کردجامعه مدرسین خواستار لغو محدودیت‌های حجاب در جمهوری آذربایجان شدال‌نینو و ضرورت آمادگی قم برای بارش‌های شدید و سیلابسامانه «گفت‌وگو با کتاب»؛ در قم رونمایی شداردوی فرهنگی - سیاحتی کارکنان اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم واژگونی کامیون بنز در بلوار شهید سلیمانی قم بر اثر خواب‌آلودگی رانندهکاروان دوچرخه سواران دوستی ترکیه به قم رسیدتزریق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان قمبیست‌وهشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان قم برگزار شدقم رتبه اول کشور در پروژه مسکنپایان سرپیچی راننده تانک ۳۰۰ از قانون در محورهای مواصلاتی استان قم !پایان مانور مرگبار راننده ۱۳ ساله با اقدام قاطع پلیس راهنمایی و رانندگی قمدستگیری سارق داخل خودرو و کشف ۳۰ فقره سرقتاستان قم قله‌نشین تحول در دستگاه قضایی کشور شدتکرار تصویر یک چهره جنجالی در همایش روز گردشگری در قمقم در ترکیب جهانی بوکس؛ چهرقانی عازم مونته‌نگرو شدجامعه پرستاری قم با آرمان‌های امام و شهدا تجدید میثاق کرد
true
۱۸۲۵ واحد طرح نهضت ملی مسکن در قم به بهره برداری رسید
آیین بهره‌برداری از یک‌هزار و ۸۲۵ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن روز سه‌شنبه با حضور مدیرعامل بانک مسکن، استاندار قم و جمعی دیگر از مسئولان در سایت شهید رییسی این استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز به نقل از ایرنا،مدیرعامل بانک مسکن در این آیین بیان کرد: بانک مسکن به عنوان مسئولیت ذاتی خود موضوع تأمین مالی طرح‌های نهضت ملی مسکن را با جدیت دنبال می‌کند.

علی خورسندیان افزود: همکاری و تعامل بانک مسکن با مسئولان استان قم در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن بسیار خوب است و امیدواریم با گفت‌وگوهای انجام شده این روند گسترش بیشتری نیز پیدا کند.

استاندار قم نیز در این آیین گفت: قم در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن از استان‌های پیشگام کشور است و امیدواریم تا پایان سال جاری ۲۰ هزار واحد در استان تحویل متقاضیان شود.

اکبر بهنام‌جو افزود: علاوه بر حوزه مسکن سایر طرح‌های عمرانی مرتبط با راه و شهرسازی همچون گسترش خطوط ریلی، افزایش جاده‌ها و ساخت فرودگاه نیز در استان قم با سرعت در حال انجام است.

حسین رهنما، رییس امور شعب بانک مسکن قم نیز در این آیین بیان کرد: ساخت ۲۲ هزار واحد مسکونی در استان قم با مشارکت بانک مسکن اجرایی شده و این بانک با عمل به تعهدات خود در راستای رضایت حداکثری متقاضیان تلاش می‌کند.

گفتنی است در این آیین استاندار قم با اهدا لوح به مدیرعامل بانک مسکن از خدمات این بانک در اجرای طرح‌های مسکن سازی استان قدردانی کرد.

برای اجرای هر یک از واحدهای مسکونی که امروز به بهره‌برداری رسید به طور میانگین ۱۶ میلیارد ریال اعتبار از محل آورده خود متقاضیان و تسهیلات بانکی هزینه شده‌است.

پایان پیام

true

true
false
true