×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

زیرساخت‌های فرهنگی و هنری استان قم ارتقا پیدا می‌کندمجموعه ورزشی استانداری قم افتتاح شدفقط سهمیه اول کارت سوخت ذخیره می‌شوداستاندار قم از پرستاران بیمارستان فرقانی تجلیل کردجامعه مدرسین خواستار لغو محدودیت‌های حجاب در جمهوری آذربایجان شدال‌نینو و ضرورت آمادگی قم برای بارش‌های شدید و سیلابسامانه «گفت‌وگو با کتاب»؛ در قم رونمایی شداردوی فرهنگی - سیاحتی کارکنان اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم واژگونی کامیون بنز در بلوار شهید سلیمانی قم بر اثر خواب‌آلودگی رانندهکاروان دوچرخه سواران دوستی ترکیه به قم رسیدتزریق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان قمبیست‌وهشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان قم برگزار شدقم رتبه اول کشور در پروژه مسکنپایان سرپیچی راننده تانک ۳۰۰ از قانون در محورهای مواصلاتی استان قم !پایان مانور مرگبار راننده ۱۳ ساله با اقدام قاطع پلیس راهنمایی و رانندگی قمدستگیری سارق داخل خودرو و کشف ۳۰ فقره سرقتاستان قم قله‌نشین تحول در دستگاه قضایی کشور شدتکرار تصویر یک چهره جنجالی در همایش روز گردشگری در قمقم در ترکیب جهانی بوکس؛ چهرقانی عازم مونته‌نگرو شدجامعه پرستاری قم با آرمان‌های امام و شهدا تجدید میثاق کرد
در شش ماهه نخست امسال انجام شد:
true
بهسازی 180 کیلومتر از راههای استان قم
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم اعلام کرد: در قالب طرحی پیمانی و با اعتباری بیش از 7 هزار و 500 میلیارد ریال، پروژه بهسازی افزون بر 180 کیلومتر از محورهای برونشهری استان قم، شامل آزاد راههای قم- کاشان، قم – تهران، بزرگراههای قم – اراک، سلفچگان – دلیجان، محورهای قدیم قم- کاشان، پردیسان- ورجان و .... اجرا و به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مدیر این اداره کل از اجرا و به بهره برداری رسیدن طرح بهسازی 180 کیلومتر از راههای برونشهری استان قم طی شش ماهه اول سالجاری در استان قم خبر داد.
محمد حسن کلهری ضمن اعلام این خبر افزود: موقعیت راههای استان به عنوان کریدور ارتباطی 17 استان با مرکز کشور نقشی مهم در جابجایی مسافر و کالا در سطح کشور دارد.
وی اضافه کرد: پویایی و ارتقا زیر ساختهای صنعت حمل و نقل جاده ای، منوط به توجه ویژه به محورهای مواصلاتی بوده و باید اعتبارات عمرانی متناسب با موقعیت و ترافیک راههای هر استان تخصیص یابد.
کلهری یادآور شد: بحمدا ... با پی گیری های به عمل آمده و همراهی مسئولان امر، راههای استان قم در مقایسه با بسیاری از راههای دیگر استان ها از وضعیت بهتری برخوردار بوده که البته تا وضعیت ایده آل فاصله داریم.
وی در ادامه به طرح بهسازی گسترده راههای استان طی 6 ماهه نخست امسال اشاره و تصریح کرد: در قالب طرحی پیمانی، طی شش ماهه اول امسال نسبت به بهسازی 180 کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان اقدام شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم با یادآوری این مهم که حتی در شرایط وقوع جنگ رمضان، کارگاههای عمران جاده ای در استان غیر فعال نشدند، عنوان کرد: با مدیریت میدانی فعالیتهای عمران جاده ای نسبت به اولویت بندی های لحاظ شده اقدام و عملیات بهسازی در کریدورهای جاده ای استان و دیگر محورها آغاز شد.
محمد حسن کلهری در خصوص مشخصات فنی – اجرایی این طرح گفت: متناسب با وضعیت و موقعیت هر محور، نسبت به اجرای عملیات روکش آسفالت، لکه گیری هندسی، درزگیری با قیر پلیمری و اجرای آسفالت حفاظتی (میکروسرفیسینگ، اسلاری سیل، فوگ سیل و ...) اقدام گردید.
وی در ادامه به محورهای بهسازی شده در این پروژه پرداخت و تصریح کرد: آزادراههای قم – تهران و قم – کاشان، محورهای قدیم قم – تهران و قم – کاشان، بزرگراههای قم – اراک، سلفچگان – دلیجان، قم – جعفریه و محورهای باغیک – تفرش، پردیسان – ورجان و ... در این پروژه بهسازی و به بهره برداری رسیده اند.
کلهری در بخش دیگری از این خبر به میزان اعتبار اجرایی این طرح اشاره و عنوان کرد: افزون بر 7 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار اجرایی این پروژه است که از منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تامین شده است.
وی خاطر نشان ساخت: بحمد ا... در طول راههای استان قم، به صورت مستمر، دهها کارگاه عمران جاده ای در قالب طرح های امانی – پیمانی، فعالیت دارند که وظیفه صیانت و توسعه راهها و ابنیه فنی را از سویی و تامین و ارتقا ایمنی جاده ای را از سویی دیگر به عهده دارند.
پایان پیام

true

true
false
true