×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

نخستین یارانه نقدی کودهای فسفاته و پتاسه به حساب کشاورزان قمی واریز شدحضور در تجمعات شبانه باعث تقویت لشکر امام حسین علیه السلام استبخش «اعلام مغایرت ساعت خاموشی» برای رسیدگی به گزارش‌های مشترکان برق راه‌اندازی شدپاسخ رهبر انقلاب اسلامی به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنانتبدیل حکم قلع بنا به جریمه و امکان تقسیط تا پایان سالقمی ها مغضوب دیروز ،مظلوم امروزکشف بيش از ۲۶تن کود و بذر ذرت احتکار شده در قمواحدهای HSE نقش مؤثری در کاهش مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای صنعتی دارندتوقيف ۲ دستگاه موتور سنگين قاچاق در قمبرخورد قاطع با ۵۴ نانوایی غیرمجاز در قممحسنی اژه‌ای:میلیاردها یورو در پرونده تراستی‌ها به بیت المال برگشترئیس قوه قضائیه به استان قم سفر کردفروش بلیت مستقیم نجف و کربلا در پایانه‌های قمقهرمانان کاتای جودوی کشور در قم معرفی شدندشعبات ساعدی‌نیا همچنان پلمب هستندپیگیری رفع موانع و تسریع اجرای نیروگاه‌های خورشیدی در استان قمکشف و ضبط سه دستگاه ماینر غیرمجاز در استان قماجرای پویش ملی «کلیک امن»برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبریخط و نشان پلیس برای هنجارشکنان در قممراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و سالروز ارتحال آیت الله حاج شیخ عبدالله فاضل لنکرانی (ره) برگزار شد
تشکیل کارگروه سرمایه‌گذاران خارجی در قم؛
true
فعالیت بازرگانان هندی مقیم استان تسهیل می‌شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم از تشکیل کارگروه سرمایه‌گذاران خارجی در این استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این اقدام گامی مؤثر در جهت رفع مشکلات بازرگانان خارجی باشد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛روح‌الله ابراهیمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم، در حاشیه دیدار با جمعی از بازرگانان هندی مقیم استان که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالمجید حکیم‌الهی نماینده ولی فقیه در هند، برگزار شد، اظهار داشت: تمامی تلاش خود را برای حل مشکلات بازرگانان خارجی به کار خواهیم بست و این موضوع را در سطح ملی نیز پیگیری خواهیم کرد.

در این نشست مهدی یزدیان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری، نیره مظهر مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و داود ماندی سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قم نیز حضور داشتند.

تشکیل این کارگروه با هدف ایجاد فضایی مساعدتر برای جذب سرمایه‌های خارجی و همچنین حمایت از سرمایه‌گذاران فعلی، به‌منظور افزایش رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان قم صورت گرفته است.

 این اقدام نشان‌دهنده توجه ویژه مسئولان استانی به اهمیت سرمایه‌گذاری خارجی و نقش آن در توسعه اقتصادی منطقه است.

پایان پیام

true

true
false
true