نجات جان ۴۲ نفر مسافر اتوبوس در پلیس راه قم
- 2 خرداد 1405
- کد خبر 23435
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
true
false
true
false
true
true
true
false
true
true
true
سرهنگ روحالله شاکری، در خصوص تشریح جزئیات حادثه رانندگی متخلفانه راننده فاقد گواهینامه مجاز گفت: اتوبوسی با ۴۲نفر مسافر در مسیر آزادراه کاشان _ قم، با راننده فاقد صلاحیت در حال حرکت بود که توسط مأموران پلیس راه قم متوقف، راننده و مالک به مراجع قضایی معرفی و اتوبوس به پارکینگ منتقل گردید.
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛رئیس پلیس راه استان افزود: با هماهنگی ستاد پلیس راه فراجا و دستور مقام قضایی، خودرو بهمدت حداقل یک ماه در پارکینگ متوقف و مالک خودرو نیز به دلیل قرار دادن وسیله نقلیه در اختیار فرد فاقد صلاحیت، در جایگاه معاونت در جرم به دادسرا معرفی و کارت هوشمند وی ابطال می گردد.
شاکری در پایان عنوان کرد: در صورت وقوع تصادف در چنین شرایطی، حتی با وجود بیمهنامه، شرکت بیمه هیچ مسئولیتی نمیپذیرد و غرامتی پرداخت نمیکند.
پایان پیام
true


