×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

اعمال تمهیدات و محدودیت‌های ترافیکی مقطعی در قمضریب ایمنی راههای استان قم ارتقا یافتمدیرکل اوقاف قم ارتحال آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی را تسلیت گفت2220 بسته مهر تحصیلی و 25 هزار نوشت‌ افزار در قم توزیع می شودآماده‌سازی ۲۰ بقعه متبرکه قم برای میزبانی از زائران حضرت معصومه(س)روز تشییع و تدفین آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی در قم تعطیل شدزنگ شکوفه‌ها در قم نواخته شدبیش از ۳۳ همت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی قم اختصاص یافترئیس دفتر رهبری و نماینده رئیس‌جمهور از آیت‌الله شبیری زنجانی عیادت کردندیک‌هزار و ۱۰۰ معلم جدید جذب آموزش و پرورش قم شدند۲ اسکیت‌باز قمی به اردوی تیم ملی راه یافتندادارات استان قم پنجشنبه‌ها دور کار شدندسه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریستی منهدم شدندبرنامه جامع مراسم و محافل عزاداری حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها اعلام شدمحدودیت حساب‌های گروه‌های جهادی در بانک سپه قم رفع شداجرای 300 ساعت دوره آموزشی برای کارکنان حمل ونقل جاده ای استان قم ۱۷۰۰ برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس در استان قم اجرا می شودسالن سبز اداره‌کل فرهنگ و ارشاد قم به نام شهید «مسعود سلیمی» نامگذاری شدتجلیل از ۳۴ حافظ برگزیده قرآن کریم در حرم بانوی کرامت + تصاویر برنامه‌های آستان مقدس مسجد جمکران اعلام شد
true
جهاد میدانی استاندار قم و غیبت برخی از مدیران در صحنه خدمت
در روزهای گذشته، تصاویر متعددی از جلسات، فعالیت‌ها و کنشگری‌های استاندار قم منتشر شده است که نشان‌دهنده این است که وی همچون گذشته به‌صورت میدانی، پروژه حل مسائل و مشکلات استان قم را دنبال می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوزبه نقل ازپایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا)، برخلاف روال مرسوم مدیران و استاندارهای سابق که بیشتر جلسات خود را پشت میز و در اتاق‌های بسته خود برگزار می‌کردند، اکبر بهنام‌جو کلیشه‌های حاکم بر نظام اداری را زیر پا گذاشته و بدون در نظر گرفتن بروکراسی‌ و دیوان‌سالاری‌های مرسوم به دنبال بررسی و حل مسائل استان است.

وی برای حل این مشکلات در جلسات کارشناسی، معاونت‌ها و دستگاه‌ها و حتی در وزارتخانه‌های و سازمان‌های مرتبط مستقر در تهران حضور پیدا می‌کند؛ برای نمونه وی برای پیگیری تامین بودجه و روند اجرایی شدن پروژه‌های استان، شخصا در سازمان برنامه و بودجه حضور می‌یابد که این موضوع نشان از روحیه انقلابی و روحیه جهادی ایشان است.

این در حالی است که در فضای خمودگی و بی‌تحرکی دولت چهاردهم، برخی مدیران استان نسبتی با اقدامات جهادی آقای استاندار ندارند و به کلی گویی در جلسات و بدیهیات اکتفا می‌کنند که این معضل نیازمند بازنگری جدی در خصوص حضور این مدیران در استان است.


پایان پیام

true

true
false
true