×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

فروش بلیت مستقیم نجف و کربلا در پایانه‌های قمقهرمانان کاتای جودوی کشور در قم معرفی شدندشعبات ساعدی‌نیا همچنان پلمب هستندپیگیری رفع موانع و تسریع اجرای نیروگاه‌های خورشیدی در استان قمکشف و ضبط سه دستگاه ماینر غیرمجاز در استان قماجرای پویش ملی «کلیک امن»برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبریخط و نشان پلیس برای هنجارشکنان در قممراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و سالروز ارتحال آیت الله حاج شیخ عبدالله فاضل لنکرانی (ره) برگزار شدآغاز پیش فروش بلیت سفرهای اربعین حسینی در استان قماهدای جهیزیه و تجهیزات کمکی به مددجویان استان با حضور استاندار قمبرگزاری همایش سفیران انرژی در میان دانش‌آموزانقطع برق ۳۰۰ اداره استان قم در یک روزاستقرار بالگرد تخصصی BK ۱۱۷C۱ در ناوگان اورژانس هوایی قممنطقه اقتصادی سلفچگان قم از مهم‌ترین بسترهای توسعه اقتصادی کشور استبیش از ۱۵ درصد قراردادهای اجرایی برق در مناطق مختلف استان طی ۱۰ روز تعیین تکلیف شدتجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر جاده ای استان قم به سامانه مکان یاب ( جی پی اس)افتتاح مرکز معلولین جسمی حرکتی مهرورزان قاهان در هفته بهزیستیافتتاح مرکز سالمندان حضرت ولیعصر(عج) طایقان قم افتتاح مرکز مشاوره ندای زندگی در هفته بهزیستیاولیای‌دم از قصاص قاتل در قم گذشتند
رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم:
true
۳۶ پروژه مدرسه خیرساز در قم در حال احداث است
رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم گفت: 36 پروژه خیرساز با 293 کلاس درس در زیربنایی بالغ‌بر 54 هزار متر در حال احداث است.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید ناصر علایی در دیدار با دکتر سقائیان‌نژاد شهردار قم، اظهار داشت: خیرین پس از انقلاب تاکنون ۲۹۰ پروژه شامل ۲۳۷۶ کلاس درس با حدود ۴۳۹ هزار مترمربع زیربنا احداث نموده‌اند و حدود ۱۰۰ قطعه زمین با ۳۲۰ هزار مترمربع نیز برای امر مقدس مدرسه‌سازی اهدا شده است.

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های خیرسازی در قم، ابراز کرد: ظرفیت واقعی خیرین مدرسه‌ساز در این استان بیشتر از فعالیت‌هایی بوده که تاکنون انجام‌شده است.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم تصریح کرد: برای اینکه سرعت عمل، کیفیت بالا و صرفه‌جویی در پروژه‌های مردمی به همراه استفاده حداکثری از سرمایه خیرین انجام بگیرد، باید بستر و زیرساخت‌های لازم فراهم باشد.

علایی خاطرنشان کرد: لازمه استفاده بهینه و حداکثری از طرح‌های خیرساز، واگذاری و تأمین زمین در محل موردنیاز در نقاط مختلف شهر است.

وی با تمجید از اقدامات شاخص شهرداری قم در حوزه زیرساختی، نظافت و فضای سبز شهری، یادآور شد: توسعه مراکز آموزشی با استفاده عام‌المنفعه از مباحثی بوده که بشدت مردم بر روی آن حساس هستند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم تأکید کرد: از شهرداری قم درخواست داریم در صورت امکان برخی از اراضی با کاربری آموزشی را جهت احداث مدرسه در اختیار مجمع قرار دهد.

وی بابیان اینکه بعد از تأمین زمین، روند پیچیده اداری دومین مشکل مجمع خیرین مدرسه‌ساز در توسعه مراکز آموزشی است، یادآور شد: مردم قدران شهرداری قم در سهولت صدور پروانه و سایر مجوزات عمرانی در احداث مدارس خیرساز خواهند بود.

علایی هزینه بالای انشعابات و حفاری‌ها را از موانع توسعه مراکز آموزشی خیرساز ارزیابی کرد و تصریح کرد: مجمع خیرین مدرسه‌ساز از راهکار و پیشنهاد‌ات شهرداری قم در سهولت توسعه مدارس خیرساز استقبال می‌کند.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز قم با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۶ پروژه خیرساز با ۲۹۳ کلاس درس در زیربنایی بالغ‌بر ۵۴ هزار متر در حال احداث و ۱۶ پروژه نیز در حال گذراندن مراحل اداری است، ادامه داد: ۴۳۰ میلیارد تومان تا پایان سال جاری برای پروژه خیرساز هزینه می‌شود.

وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بدون احتساب پول زمین، مدارس خیرساز در سطح استان قم اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

علایی اضافه کرد: بلوار الغدیر، انتهای بلوار آیت الله بروجردی، بلوار ۱۵ خرداد و انسجام از محلات و نقاط شهری است که نیاز به احداث مدرسه در آن‌ها کاملاً ضرورت دارد.
پایان پیام

true

true
false
true