×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

روز ۲۲ بهمن دشمن را مأیوس کنیدارائه خدمات رایگان ناوگان اتوبوسرانی شهرداری قم به مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمنرویداد تولید محتوای دیجیتال "قم پلاس" در قم برگزار می شودورزشکاران و مدال آوران برون مرزی استان قم تجلیل شدندفاز توسعه مجتمع چاپ و نشر پیک فدک قم به بهره‌برداری رسیدگردهمایی پاسداران در آستان مقدس در حرم مطهر حضرت موسی مبرقع (ع) و امامزادگان چهل اختران (ع) نصب یک دستگاه سامانه نظارت تصویری در سطح راههای استان قمصدور آنی کارت سوخت در آستانه اجرا در قمحضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک واجب شرعی و یک وظیفه ملی استکنترل قیمت‌ها و رعایت مقررات صنفی در قمخانه توانبخشی روستای میم افتتاح شدمرکز توانبخشی و حرفه آموزی پسران رعد فاطمیه قم افتتاح شدعملکرد بهزیستی قم درحوزه های اجتماعی، پیشگیری ، حمایتی ، پویش سلام محله و خدمات بهزیستی تشریح شدمکان سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم تغییر یافتمتخلف ارزی برای قاچاق ۵۵ هزار دلار ۴۹ میلیارد ریال جریمه شد۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تصفیه خانه جدید فاضلاب قم اختصاص یافتمسیرهای اصلی راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهر مقدس قم اعلام شد۱۵۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۴ همت در استان قم افتتاح شدمصرف برق حرم حضرت معصومه(س)کاهش یافتپرداخت ۴۵۰ وام خوداشتغالی در روستای صرم
true
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: از روزهای آینده فرآیند نام نویسی در طرح اقدام ملی تأمین مسکن در 10 استان  کشور از جمله قم آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ حسن صبوری ضمن اعلام خبر فوق افزود: وزارت راه و شهرسازی در جدیدترین اقدام خود در حوزه مسکن، طرح «اقدام ملی تأمین مسکن» را کلید زده و در حال حاضر شهر‌هایی با جمعیت کمتر از ۱۰۰ هزار نفر در اولویت قرار گرفته اند، البته به دلیل شرایط خاص قم این طرح در این شهر هم اجرا می شود.

وی شرایط متقاضیان در طرح مسکن ملی را مورد توجه قرار داد و گفت: برای این طرح ۴ شرط اصلی تأهل، فاقد مالکیت خصوصی، عدم استفاده از امکانات دولتی از قبیل زمین، آپارتمان یا تسهیلات ویژه یارانه دار و داشتن سابقه ۵ سال سکونت در شهر لحاظ شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم خاطرنشان کرد: توانایی تأمین هزینه ساخت مسکن به غیر از تسهیلات بانک و امکان سپرده گذاری ۳۰۰ میلیون ریال در بانک مسکن به منظور اطمینان از توانایی متقاضی از دیگر شرط های ثبت نام است، البته زنان خودسرپرست نیز باید حداقل ۳۵ سال سن داشته باشند تا بتوانند در این طرح نام نویسی کنند.

وی با بیان اینکه متقاضیان برای ثبت نام در این طرح باید به سامانه آباد وزارت راه و شهرسازی به نشانی abad.bonyadmaskan.ir مراجعه کنند، اظهار داشت: متقاضیان و افراد تحت تکفل آنها باید از ابتدای سال 84 فاقد مسکن ملکی بوده و نباید پیش از این تسهیلات وام مسکن دریافت کرده باشند.

صبوری با بیان اینکه در طرح اقدام ملی یک هزار و 480 واحد مسکونی در شهر قم احداث خواهد شد، گفت: در مرحله نخست این طرح زمینی به متراژ 11 هزار مترمربع با ظرفیت احداث 180 واحد مسکونی در محدود پردیسان در اختیار اداره کل بنیاد مسکن قرار گرفته و براساس پیش بینی ها تا سال 1400 این واحدها در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

وی میزان تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن را ۷۵ میلیون تومان و نرخ سود بازپرداخت آن را ۱۸ درصد دانست و گفت: بر اساس اعلام سامانه آباد، دوره ساخت خانه ها حداکثر دو سال است و بعد از آن پرداخت اقساط شروع می شود که دوره بازپرداخت آن حدود ۱۰ سال بوده و اقساط ماهانه آن حداقل یک و نیم میلیون تومان است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه زمین‌های دولتی که در اختیار این طرح قرار گرفته، با قیمت تمام شده به متقاضیان عرضه می شود، تصریح کرد: البته متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن که خودشان برای ساخت خانه زمین دارند، در اولویت قرار خواهند گرفت، چرا که زمین های دولتی که در اختیار این طرح قرار گرفته محدود است.

وی در پایان با بیان اینکه اگر تعداد متقاضیان مسکن ملی از سهمیه در نظر گرفته شده بیشتر باشد، اولویت بندی از طریق قرعه کشی رایانه ای انجام می شود، گفت: بر اساس میانگین هزینه های ساخت مسکن، قیمت تمام شده واحد‌های مسکونی در این طرح با زیربنای ۷۵ تا ۱۰۰ مترمربع، بین ۱۸۷ تا ۲۵۰ میلیون تومان تخمین زده می شود.

پایان پیام

true

true
false
true