- 1 آبان 1405
- کد خبر 24277
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد عصر امروز در اولین روز از ایام فاطمیه اول که با حضور جمعی از اساتید، فضلا، طلاب و عموم شیفتگان و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی ره برگزار شد در سخنانی گفت: تشیع واقعا به حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها بدهکار است و اگر فداکاری های آن حضرت نبود معلوم نبود الان چه وضعیتی داشتیم.
استاد حوزه علمیه قم افزود: در آن شرایط حساس بعد از نبی مکرم اسلام(ص) حرکت حضرت زهرا سلام الله علیها که محک میان حق وباطل بودند واقعا برجسته و مهم است.
خطیب حوزوی خاطرنشان ساخت: رسول گرامی اسلام فرمودند خدای متعال با خشم فاطمه زهرا خشمگین و با رضای آن حضرت راضی می شوند، لذا آن حضرت محک حق و باطل است.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد با بیان اینکه مردم بعد از رحلت نبی مکرم اسلام وا دادند و آنگونه در امتحان الهی مردود شدند تاکید کرد:دنیاطلبی اصلی ترین دلیل انحراف خواص و عموم مردم می باشد و ریشه بسیاری از تزلزل ها و رنگ عوض کردن ها همین حب دنیاست، به عنوان مثال شبث بن ربعی از اصحاب رسول گرامی اسلام بوده اما بعدا مرتد می شود و سرانجام نیز در کربلا آن جنایات بزرگ را رقم می زند.
وی ابراز داشت: این تغییر موضع افراد در کنار دنیا طلبی نشان از عدم عقیده سالم است چرا که اگر شخصی اعتقادات صحیح و محکمی داشته باشد اینقدر تغییر موضع نمی دهد؛ در روایات اشاره شده که عده ای ایمانشان عاریتی است، این اشخاص ایمان در وجودشان رسوخ نکرده است اما برعکس این افراد کسانی هستند که ایمان به خدای متعال در عمق وجود آنان رسوخ کرده است، اینکه اصحاب امام حسین علیه السلام اینقدر ثابت قدم و محکم بودند به خاطر شدت ایمان آنان بوده است.
سخنران این مراسم با اشاره به اهمیت ایمان و لزوم محکم ساختن آن تاکیدکرد: باید اول پایه ایمان را محکم کرد چرا که مشکل امروز جامعه ما در همین موضوع است، امروزه اگر جوانان ما از ایمانی محکم و اعتقادات صحیح برخوردار نباشند با وجود این فضای مجازی امکان لغزش آنان وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد در پایان سخنان خود با اشاره به نقش خواص در صدر اسلام و انحراف آنان گفت: در زمان حضرت زهرا سلام الله علیها برخی افراد که از خواص جامعه بودند امتحان خوبی پس ندادند، یکی از این خواص زبیر بود که ابتدا از طرفداران امیرالمومنین علیه السلام بود اما بعدا در جنگ جمل مقابل حضرت امیر علیه السلام ایستاد و جنگید.
خاطرنشان می شود: مراسم سوگواری فاطمیه اول از امروز پنجشنبه به مدت ۵ روز از ساعت ۱۶ در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی ره واقع در سه راه بازار قم برگزار می شود.
پایان پیام
