×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

خدمات غیر‌حضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد هرگونه تعرض به رهبر ایران، تعرض به امت اسلام استمعرفی کتابهای معرفتی نهضت حسینی در عصر حاضراجرای طرح خط کشی راههای اصلی استان قممردم قم کفن پوش برای حمایت از رهبری و مرجعیت به خیابانها آمدندپرداخت بیش از 145 میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی قمسوگواره بصیرت عاشورایی با حضور 2700 مبلغ در سراسر کشور اجرا می شودعزاداری و اشک بر حضرت سیدالشهدا(ع) یک سلوک عبادی استورود خودرو به استان قم طی خردادماه امسال 11 درصد کاهش یافتبرنامه‌های وداع و تشییع شهید القدس سرلشکر پاسدار محمد سعید ایزدی اعلام شدسید امیرحسین فقهی دانشمند شهیدی که در خط مقدم فناوری صلح آمیز هسته ای بودپیکر شهید علی قناعت‌کار ماوردیانی در قم تشییع و خاکسپاری می‌شودتشییع با شکوه پیکر ۶۰ شهید اقتدار ایران در میان سیل جمعیت مردم ولایت مدار تهران استان قم در روز یکشنبه ۸ تیرماه تعطیل شدآیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در قم برگزار شدویژه‌برنامه‌های محرم در ۴۰ بقعه قم برگزار می شودآزادی ۵۰ زندانی همزمان با هفته قوه قضاییه در قمگرامیداشت شهدای مدافع عزت و شرافت در ۴۰ بقعه شاخص قمپیکر مطهر چهار شهیدعزت و اقتدار میهن در قم تشییع شدخانه مطبوعات استان قم از خبرنگاران تشکر کرد
true
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تاکید بر اطفای آتش سوزی گسترده بازار کهنه این شهر، گفت: بر اثر این آتش سوزی هفت آتش نشان مصدوم و تعدادی از کارگاه ها و انبارهای نجاری دچار حریق و یا تخریب شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حمید کریمی بیان داشت: در ساعت ۱۵ و ۲۳ دقیقه دوشنبه آتش سوزی در بازار کهنه قم و در کاروانسرای قدیمی این بازار که به صورت غیراصولی به کارگاه ها نجاری و انبارهای چوب تغییر کاربری داده شده بود، به مرکز فرماندهی آتش نشانی قم اطلاع داده شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم ادامه داد: با توجه به گسترده بودن ابعاد این آتش سوزی ۱۸ دستگاه خودروی اطفاء حریق سنگین به همراه چندین دستگاه خودرو های آبرسان پشتیبان به محل حادثه اعزام شدند.

کریمی ادامه داد: بر اثر شدت آتش سوزی و ناایمن بودن کاروانسرای تغییر کاربری داده شده، تعدادی از مغازه‌ها و انبارها تخریب که این موضوع موجب مصدومیت هفت تن از پرسنل آتش نشانی قم شد که توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی به طور کامل اطفاء و آتش نشانان هم کانون در حال لکه گیری در محل حادثه هستند، اظهار داشت: با اقدام های موثر آتش نشانان قم، اجازه سرایت آتش به راستای بازار قدیم داده نشد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تاکید بر اینکه در گذشته نسبت به غیر ایمن بودن بازار کهنه و دپوی غیراصولی چوب در این بازار بارها تذکر داده شده است، افزود: به دلیل اینکه دسترسی به ورودی و خروجی این کاروان بسیار سخت است، کار اطفاء حریق با مشکل مواجه شد که این آتش سوزی بار دیگر اهمیت ساماندهی این بازار را به همه مسئولان استان گوشزد کرد.

کریمی ادامه داد: آمار دقیقی از میزان خسارت های این حادثه تاکنون برآورد نشده و در گزارش های تکمیلی حجم خسارت های این بازار اطلاع رسانی می شود.

پایان پیام

true

true
false
true