×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

۱۴ هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه تولیدی و عمرانی در قم به بهره‌برداری می رسداعلام فراخوان «جشنواره رسانه‌ای مساجد» در قمکسب 36 مدال معتبر جهانی توسط ورزشکاران قمبرپایی ۶۵۰ موکب در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) - جمکران تجلیل و قدردانی از خانواده‌های شهدای فرهنگی، دانش‌آموز و امنیت قمآئین تکریم و معارفه مدیرکل صنعت؛ معدن و تجارت استان قم برگزار شدآغاز پاسخگویی برخط به مشکلات مشترکین مجهز به کنتور هوشمند از طریق سامانه ۱۲۱عاملان، مباشران و محرکان اغتشاشات، محارب هستندجذب ۵۵ پزشک متخصص جدید در قمیا همه نفت می‌فروشیم یا هیچ‌کس نمی‌فروشد سرپرست اداره کل صنعت؛ معدن و تجارت استان قم منصوب شدآیین امضای قراردادهای بهینه‌سازی مصرف گاز با شرکت‌های کارور برگزار شددیدار مردمی و چهره به چهره مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم با مردم 5 هزار و 500 کیلومتر عملیات برف روبی و نمک پاشی در راههای قم اجرا شداستان قم رتبه سوم اجرای طرح "مهتا" در کشور را کسب کرداجرای طرح سامانه پایش آنلاین سفر (سپاس) دراستان قم مصرف آب خانوار با تجهیزات كاهنده تا ۳۰ درصد كاهش می‌یابدپیشرفت قابل توجه پروژه‌های نیروگاه‌های مقیاس کوچک در استان قممسکن ملی با انرژی خورشیدی، گام بلند قم به سوی آینده‌ای پایدار۲۷ زندانی در قم آزاد شدند
true
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تاکید بر اطفای آتش سوزی گسترده بازار کهنه این شهر، گفت: بر اثر این آتش سوزی هفت آتش نشان مصدوم و تعدادی از کارگاه ها و انبارهای نجاری دچار حریق و یا تخریب شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حمید کریمی بیان داشت: در ساعت ۱۵ و ۲۳ دقیقه دوشنبه آتش سوزی در بازار کهنه قم و در کاروانسرای قدیمی این بازار که به صورت غیراصولی به کارگاه ها نجاری و انبارهای چوب تغییر کاربری داده شده بود، به مرکز فرماندهی آتش نشانی قم اطلاع داده شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم ادامه داد: با توجه به گسترده بودن ابعاد این آتش سوزی ۱۸ دستگاه خودروی اطفاء حریق سنگین به همراه چندین دستگاه خودرو های آبرسان پشتیبان به محل حادثه اعزام شدند.

کریمی ادامه داد: بر اثر شدت آتش سوزی و ناایمن بودن کاروانسرای تغییر کاربری داده شده، تعدادی از مغازه‌ها و انبارها تخریب که این موضوع موجب مصدومیت هفت تن از پرسنل آتش نشانی قم شد که توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی به طور کامل اطفاء و آتش نشانان هم کانون در حال لکه گیری در محل حادثه هستند، اظهار داشت: با اقدام های موثر آتش نشانان قم، اجازه سرایت آتش به راستای بازار قدیم داده نشد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تاکید بر اینکه در گذشته نسبت به غیر ایمن بودن بازار کهنه و دپوی غیراصولی چوب در این بازار بارها تذکر داده شده است، افزود: به دلیل اینکه دسترسی به ورودی و خروجی این کاروان بسیار سخت است، کار اطفاء حریق با مشکل مواجه شد که این آتش سوزی بار دیگر اهمیت ساماندهی این بازار را به همه مسئولان استان گوشزد کرد.

کریمی ادامه داد: آمار دقیقی از میزان خسارت های این حادثه تاکنون برآورد نشده و در گزارش های تکمیلی حجم خسارت های این بازار اطلاع رسانی می شود.

پایان پیام

true

true
false
true