×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ملاقات مردمی با مدیرعامل شرکت گاز استان قم در دستجرد برگزار شدتعطیلی مدارس مجری طرح اسکان در قمبسیج كامل امكانات آبفای قم برای خدمت‌رسانی به زائران مسجد مقدس جمكرانآغاز اجرای طرح ملی «منتظران ظهور» در قممحدوديّت های ترافيکی نيمه شعبان اعلام شددهه مبارکه فجر، مایه احیای اسلام و عزت ایران استهم‌افزایی اتاق اصناف، صمت و شهرداری قم برای ساماندهی صنوف و ارتقای خدمات شهریکسب رتبه سوم توسط دانشگاه قم در توسعه دوره‌های مهارت‌افزایی در بین دانشگاه‌های کشوراجرای 130 برنامه ایام‌الله دهه فجر و شعبانیه در 30 بقعه متبرکه قماجرای طرح قرار دوازدهم بهمن ماه در 15 بقعه شاخص قمبرپایی 22 محفل قرآنی اوقاف در ایام الله دهه فجرنصب ۲۰۰ المان تمثال شهدای «مهدی» در بلوار پیامبر اعظم(ص) قمتوسعه پوشش همگانی بیمه پایه سلامت برای تمامی جمعیت کشورورود خودرو به استان قم طی 10 ماه گذشته 11 درصد کاهش یافتشروع مقتدرانه آزمایشگاه بوعلی با برد ۳ بر صفر در لیگ کشورشورای اسلامی استان قم تصمیم غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کردتجدید بیعت مدیران شرکت گاز استان قم با آرمان‌های امام راحل(ره)عملیات شرکت گاز در منطقه پردیسان پایان یافته و گاز مشترکین وصل شدکارمند شرکت توزیع نیروی برق استان قم، جوان برتر سال استان شدمسابقۀ عکاسی محله‌های مهدوی در قم برگزار می‌شود
true
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تاکید بر اطفای آتش سوزی گسترده بازار کهنه این شهر، گفت: بر اثر این آتش سوزی هفت آتش نشان مصدوم و تعدادی از کارگاه ها و انبارهای نجاری دچار حریق و یا تخریب شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حمید کریمی بیان داشت: در ساعت ۱۵ و ۲۳ دقیقه دوشنبه آتش سوزی در بازار کهنه قم و در کاروانسرای قدیمی این بازار که به صورت غیراصولی به کارگاه ها نجاری و انبارهای چوب تغییر کاربری داده شده بود، به مرکز فرماندهی آتش نشانی قم اطلاع داده شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم ادامه داد: با توجه به گسترده بودن ابعاد این آتش سوزی ۱۸ دستگاه خودروی اطفاء حریق سنگین به همراه چندین دستگاه خودرو های آبرسان پشتیبان به محل حادثه اعزام شدند.

کریمی ادامه داد: بر اثر شدت آتش سوزی و ناایمن بودن کاروانسرای تغییر کاربری داده شده، تعدادی از مغازه‌ها و انبارها تخریب که این موضوع موجب مصدومیت هفت تن از پرسنل آتش نشانی قم شد که توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی با بیان اینکه این آتش سوزی به طور کامل اطفاء و آتش نشانان هم کانون در حال لکه گیری در محل حادثه هستند، اظهار داشت: با اقدام های موثر آتش نشانان قم، اجازه سرایت آتش به راستای بازار قدیم داده نشد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تاکید بر اینکه در گذشته نسبت به غیر ایمن بودن بازار کهنه و دپوی غیراصولی چوب در این بازار بارها تذکر داده شده است، افزود: به دلیل اینکه دسترسی به ورودی و خروجی این کاروان بسیار سخت است، کار اطفاء حریق با مشکل مواجه شد که این آتش سوزی بار دیگر اهمیت ساماندهی این بازار را به همه مسئولان استان گوشزد کرد.

کریمی ادامه داد: آمار دقیقی از میزان خسارت های این حادثه تاکنون برآورد نشده و در گزارش های تکمیلی حجم خسارت های این بازار اطلاع رسانی می شود.

پایان پیام

true

true
false
true