×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

ویژه‌برنامه‌های عزاداری سالروز رحلت حضرت موسی مبرقع(ع) واژگونی مرگبار نیسان در نیزار آغاز توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های استان قم ایمنی مسئولیتی همگانی است و از مدیران آغاز می‌شودبرگزاری اردوی جهادی دندانپزشکی برای مددجویان کمیته امداد قم مجمع نمایندگان طلاب باید زمینه رشد علمی و تربیت طلاب انقلابی را فراهم کندمدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، از آتش‌نشانان این مجموعه تجلیل کردکمربند ایمنی ناجیِ سرنشین خودروی تصادفی شدپدرم بی چون و چرا از ولایت، اطاعت می‌کردجابجایی افزون بر یک میلیون و 130 هزار نفر مسافر با ناوگان عمومی توزیع ۴۱۰۰ بسته لوازم‌التحریر در قالب پویش «همکلاسی» در مناطق کم‌برخوردار قمبرگزاری نشست‌های مشترک و دوره‌ای میان مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشورافتتاح دومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی «سراج» در قمحیدری :مشارکت‌های مردمی در قم باید به سمت پیشگیری از اعتیاد هدایت شوددرمانگاه شبانه‌روزی ایمان در شهر قنوات افتتاح شدسارقان منزل معترف به ۲۰ فقره سرقت در قم دستگیر شدند آزادی ۱۷ نفر از زندانیان مالی در قمتجلیل از خانواده شهدای جنگ رمضان در همایش «جهاد تبیین»مولدسازی اراضی مربوط به فرودگاه قم دیدار مردمی فرمانده انتظامی استان قم در میدان شهید محلاتی
true
پدرم بی چون و چرا از ولایت، اطاعت می‌کرد
دختر شهید تنگسیری، ولایت مداری بی‌چون و چرای پدر را میراث گرانسنگ او دانست و گفت: پدرم در زمان نبرد چشم از مرزهای آبی کشور و تنگه هرمز برنداشت.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛دختر شهید تنگسیری در مراسم گرامی‌داشت چهل و ششمین سالگرد هفته دفاع مقدس که به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم در مجتمع فرهنگی تربیتی حضرت معصومه (س) برگزار شد، با قدردانی از مسئولان این نهاد که یاد و خاطره شهدا را زنده نگه می‌دارند گفت: چیزی که از پدرم برای من باقی مانده است میراث است آن هم نه فقط یک نام بلکه خصلت‌هایی مانند تواضع فداکاری، وفاداری و ولایت‌مداری بی چون و چرا به ولایت و آقای شهیدمان که همه خصوصیات پدرم در ذیل همین ولایتمداری معنا می‌شد. 

وی با بیان اینکه پدرم مرزی بین جهاد و عبادت قائل نبود تصریح کرد: سردار شهید علیرضا تنگسیری  محراب‌های شبانه‌اش عاشق بود و در میدان جنگش یک استراتژیست به تمام معنا. 
دختر شهید تنگسیری تأکید کرد: پدرم در زمان نبرد، حتی یک لحظه چشم از تنگه هرمز و مرزهای آبی کشور برنمی‌داشت.
فرزند این شهید والامقام با اشاره به اینکه همه شهدا قدرت خود را ز اخلاصشان می‌گرفتند خاطرنشان کرد: پدرم و آقای شهیدمان هم از این قاعده مستثنا نبودند و به آرزویشان رسیدند. 

وی،یکی از ویژگی‌های مهم پدرش سردار شهید علیرضا تنگسیری را تکیه بر توان داخلی کشور عنوان و اظهار کرد: پدرم بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب که امام شهیدمان تاکید داشتند به جوانان و نخبگان کشور بسیار اهمیت می‌دادند به طوری که حتی با مسئولیت‌های بالاتر، از خدمتگزاری خود در اردوی راهیان پیشرفت دریغ نکرد تا در کنار آینده سازان و امیدهای کشور باشد و به آنها خدمت کند. 

در پایان این مراسم دختر شهید تنگسیری و همسرش در کنار همسر شهید مدافع حرم مصطفی نبی‌لو و خانواده سردار شهید محمدرضا زنجانی تجلیل شدند.
پایان پیام

true

true
false
true