×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

قضاوت و وکالت، دو بال پرواز عدالت هستندنمایشگاه دائمی قم تصویر تازه‌ای از توان صادراتی استان ارائه داداستاندار قم در احکام جداگانه‌ای سه مدیر کل جدید را منصوب کرد.هر روز تعطیلی ۳۰ هزار میلیارد تومان به مردم و اقتصاد ضرر میزندسردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه مازندران شدقم در مسیر توسعه قرار گرفته و آینده‌ای روشن در انتظار این استان استحضور وزیر میراث‌فرهنگی در حرم حضرت معصومه و مرقد شهید حاج رمضانمجتمع گردشگری شهر شادی قم افتتاح شدمیانگین اقامت گردشگران در استان قم افزایش می‌ یابدتجدید عهد سربازی نیروهای مسلح قم با امام زمان(عج)افتتاح نیروگاه خورشیدی ۶ مگاواتی در قمزوج سارق طلا توسط پلیس آگاهی قم دستگیر شدساعت کاری ادارات قم تا پایان شهریور از ۶ تا ۱۳ تعیین شدآزادی ۳۰ زندانی در قم به مناسبت ایام آغاز امامت و ولایت حضرت امام عصر (عج)ارتباطات تجاری ایران و بورکینافاسو در دو سال اخیر افزایش یافته استمینی‌بوس تیم والیبال نوجوانان چهارمحال و بختیاری در قم۲ جودوکار قمی برای حضور در اردوی آماده‌سازی تیم ملی کاتا در تهران دعوت شدندتلفات جاده‌ای در اربعین امسال 40 درصد کاهش یافتتجهیز چاه‌های کشاورزی به انرژی برق خورشیدی در قمافزایش 80 درصدی رضایتمندی بیماران از مراکز درمانی وبیمارستان های قم
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در قم:
true
قم در مسیر توسعه قرار گرفته و آینده‌ای روشن در انتظار این استان است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و تمدنی قم تأکید کرد: این استان نیازمند بازتعریف در معرفی جاذبه‌ها و تدوین طرح جامع ده‌ساله گردشگری است و با همایش ملی سرمایه‌گذاری و تفویض اختیارات به استاندار قم، مسیر توسعه هموار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سید رضا صالحی‌امیری شامگاه امشب در دیدار با فعالان و نمایندگان تشکل‌های گردشگری استان قم، سخنان خود را با تقدیر از همراهی نمایندگان مردم قم آغاز کرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای سفر مجدد به قم گفت: قول داده‌ام در فرصتی کوتاه دوباره به استان بیایم؛ هم برای دیدار با مراجع عظام تقلید و هم برای گفت‌وگو با تشکل‌های مردمی و حضور میدانی مسئولان در استان‌ها باعث درک بهتر مشکلات مردم خواهد شد.

صالحی‌امیری در توصیف قم اظهار کرد: این شهر تنها یک کالبد و معماری شهری ندارد، بلکه «روحی تاریخی و تمدنی» در خود جای داده است؛ روحی که باید در مدارس و دانشگاه‌ها به نسل جوان آموزش داده شود تا زیستن در این جغرافیا مایه افتخار آنان باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه مخازن موزه قم در سطح ملی بی‌نظیر است، افزود: اگر اشیای ارزشمند این موزه در معرض دید عموم قرار گیرد، تصویر ایرانیان و جهانیان از قم تغییر خواهد کرد و ظرفیت‌های تاریخی و باستانی قم هنوز به‌طور کامل کشف نشده و نیازمند کاوش‌های جدی است.

صالحی‌امیری افزود: قم باید همزمان با معرفی ظرفیت‌های زیارتی، تمدن و تاریخ خود را نیز معرفی کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با درخواست از استاندار و مدیرکل میراث قم برای تدوین طرح جامع ده‌ساله گردشگری گفت: این طرح باید با مشارکت شهرداری و مشاوران خبره تدوین شود تا مسیر توسعه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برای یک دهه آینده روشن گردد.

صالحی‌امیری با اشاره به شاخص‌های توسعه قم تأکید کرد: این استان امروز در آستانه یک جهش بزرگ قرار گرفته و آینده روشنی پیش‌رو دارد و از فعالان درخواست میکنم نمایشگاه‌های توانمندی‌های قم را جدی بگیرند و اساتید دانشگاه و نخبگان حتماً از آن بازدید کنند تا ظرفیت‌های واقعی استان دیده شود.

وی در تبیین سیاست‌های ملی گردشگری گفت: برنامه هفتم توسعه با دو هزار صفحه سند مدون، تکلیف کشور را در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشخص کرده و سهم هر استان در آن روشن است و  از استاندار قم درخواست میکنم که متناسب با این سند، برنامه‌ای جامع، کمی و کیفی برای استان تدوین کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بیان آمار گردشگران اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ حدود شش میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر وارد کشور شدند و در سال ۱۴۰۳ این رقم به هفت میلیون و ۳۹۹ هزار نفر رسید؛ اگرچه حملات رژیم کودک‌کش موجب افت گردشگری شد، اما روند بازگشت به شرایط عادی آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود در شش ماه آینده به وضعیت قبل از جنگ برگردیم.

وی از بازتعریف کشورهای هدف گردشگری خبر داد و گفت: آسیای میانه، قفقاز، خلیج فارس، عراق، عربستان، مصر و اندونزی از مهم‌ترین مقاصد جدید گردشگری ایران هستند. 

صالحی‌امیری با اشاره به مذاکرات اخیر در مصر، اندونزی و عراق، تأکید کرد: قم باید سهم خود را از این بازارهای گردشگری دریافت کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه گردشگری با شعار و بنر محقق نمی‌شود، تصریح کرد: قم نیازمند یک بازتعریف در معرفی ظرفیت‌های خود است. 

وی سه عنصر «جذابیت، امنیت و زیرساخت» را لازمه رونق گردشگری دانست و گفت: قم از دو مؤلفه اول برخوردار است اما در بخش زیرساخت‌ها ضعف جدی دارد.

وی خواستار برگزاری همایش ملی سرمایه‌گذاری در قم شد و گفت: بسته‌های سرمایه‌گذاری باید به‌صورت شفاف تدوین شود تا سرمایه‌گذاران از سراسر کشور جذب شوند.

صالحی‌امیری به مشوق‌های سرمایه‌گذاری دولت اشاره کرد و از معافیت ۸۰ درصدی عوارض، ایجاد مجتمع‌های ترکیبی، امکان واردات ۲۰۰ قلم کالای هتل با تعرفه صفر، استفاده از ظرفیت‌های آبی و منابع طبیعی برای تاسیسات گردشگری و همچنین تخفیف جدی در قیمت گاز و برق به‌عنوان پنج مشوق اصلی نام برد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه به مشکلات فعالان گردشگری اشاره کرد و گفت: سه مطالبه اصلی شما یعنی «بیمه، مالیات و استمهال تسهیلات» در دستور کار دولت قرار گرفته است و تا پایان شهریور ابلاغیه‌های لازم صادر خواهد شد.

وی در ادامه از پیگیری جدی معافیت مالیاتی، افزایش نرخ خدمات متناسب با تورم و تخصیص ۲۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات خبر داد.

وی همچنین درباره بافت تاریخی قم تأکید کرد: اگر این بافت به مراکز گردشگری و صنایع دستی تبدیل شود، رونق تازه‌ای برای شهر به همراه خواهد داشت.
ی از تفویض ۲۷ اختیار وزارتخانه به استاندار قم خبر داد و افزود: این تصمیم موجب کوتاه شدن فرآیندها و تسهیل سرمایه‌گذاری در استان خواهد شد.

صالحی‌امیری در پایان با عذرخواهی از مردم قم بابت برخی کاستی‌ها گفت: دولت در شرایط سخت نه جنگ و نه صلح، بلکه اولویت خود را تأمین نیازهای اساسی مردم قرار داده است و هیچ شأنی جز خدمتگزاری برای ملت قائل نیست و قم در مسیر توسعه قرار گرفته و آینده‌ای روشن در انتظار این استان است.
پایان پیام

true

true
false
true