- 12 شهریور 1404
- کد خبر 22173
- پرینت
- کپی لینک کوتاه

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛مرتضی رحماننیا شامگاه سه شنبه در گفت و گویی افزود: بر اساس همین مصوبه نیز روزهای پنجشنبه تا پایان شهریور تعطیل خواهد بود.
وی افزود: بر خلاف برخی اخبار این تصمیم با هدف صرفهجویی در مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق و تأمین آسایش شهروندان اتخاذ شده و قم نیز همانند سایر استانها مشمول این مصوبه است.
رحماننیا در ادامه تصریح کرد: واحدهای خدماتی، عملیاتی، آموزشی و بهداشتی که مستقیماً به مردم ارائه خدمت میدهند، از جمله بیمارستانها و مراکز درمانی، مطابق مأموریت خود موظف به تداوم فعالیت در ساعات مورد نیاز هستند.
در مرداد ماه سال جاری براساس مصوبه هئیت دولت، ساعت کاری ادارات تا ۱۵ شهریور از ساعت ۶ تا ۱۳ تعیین شد و مقرر گردید از ۱۵ شهریور به بعد ساعت کاری ادارات دولتی اگر مصوبه جدیدی تعیین نشود به مصوبه قبل برگردد که با اعلام این مصوبه تا پایان شهریور ماه ساعت کاری تمامی دستگاهها، نهادها، شهرداریها، بانکها و بیمههای همچنان از ساعت ۶ تا ۱۳ می باشد.
پایان پیام