- 10 خرداد 1404
- کد خبر 21790
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛لیلی نیک خلق احمدی با تشریح پروژه تقاطع غیر همسطح ارتش اظهار کرد: این پروژه که توسط مهندسان مشاور شرکت سازیان طراحی شده است، به دلیل نیاز به مطالعات تکمیلی درباره تأثیر تقاطعهای امام صادق (ع) و قاضی خرم آبادی با تأخیر در تصویب فاز نخست روبهرو شد.
وی افزود: پس از تغییرات در مدیریت استان و با پیگیریهای جدید، فاز نخست پروژه به تصویب رسید و بررسیهای فاز دوم بلافاصله آغاز شد.
مدیرکل فنی و طراحی شهرداری قم اضافه کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، این تقاطع به صورت سه سطحی شامل زیرگذر بلوار فردوسی در تراز منفی یک، رمپ جهتی دو بانده غرب به شمال در تراز مثبت یک و چهارراه چراغدار در تراز صفر طراحی شده است.
نیک خلق احمدی تأکید کرد: با توجه به نقش بلوار فردوسی به عنوان رینگ شهر و ترافیک سنگین بلوار غدیر، نیاز به احداث رمپ جهتی به سمت انقلاب و تعریض پل انقلاب به عرض ۲۰ متر از یک سمت مورد تأیید قرار گرفت.
وی با اشاره به اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تملکات در سال ۱۴۰۴، تاکید کرد: این پروژه در سال جاری به مرحله اجرا برسد تا گام مؤثری در کاهش ترافیک شهر قم برداشته شود.
پایان پیام