×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

تأمین برق بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی خاتم و توسعه برق پاکشومادوشرکت حمل ونقل مسافر ( اتوبوس) تعطیل شدنقش موثر تشکل‌های مردمی در گسترش فرهنگ احسان و نیکوکاری؛ ۱۱۳ مرکز نیکوکاری در قم فعالیت داردبنزین ۸۷ هزار تومانی، استدلالها و پیامدهای خونین آن!کاهش ۹۰ درصدی مدیریت بار برق قم در شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام رضا(ع)مراسم سوگواری سالروز شهادت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در حسینه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شدمراسم سالروز رحلت نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام در حسینه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی برگزارشدبازگشت سوخت قاچاق به شبکه توزیع در قمتحویل و پذیرش دو سایت BTS پایلوت کشور در استان قمبرنامه‌ریزی جامع برای تجهیز تمامی مراکز درمانی استان قم به شبکه فیبر نوریاصلاح قوس انتهایی محور قم - نیزار استان قمجزئیات رفع تعلیق کالابرگ افراد غیرمقیم اعلام شد انتصاب شش فرمانده عالی‌رتبه در ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه و بسیجکشف و توقیف 14 دستگاه ماینر غیرمجاز در قمبرخورد شبانه با تخلفات حادثه‌ساز در قم تشدید می شودکارگروه حکمرانی هوشمند قم وارد فاز اجرایی شدقرار گرفتن «قم» در مسیر قطب علمی کشور دلیل برتر شدن استاندار قماعضای باند تولید و فروش سکه‌های طلای تقلبی در قم بازداشت شدندریزش موضعی در محدوده ایستگاه A۶ متروی قم مهار شدمشارکت خیرین، گامی مؤثر در تحقق عدالت در سلامت است
true
افتتاح پژوهشکده امامت در قم
رئیس پژوهشکده امامت احیا، بازخوانی و نوسازی میراث به جا آمده در موضوع امامت را از اهداف راه اندازی این مرکز علمی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛حجت الاسلام و المسلمین سبحانی در مراسم افتتاح پژوهشکده امامت گفت: با هدف حفظ میراث امامت و نوسازی این میراث امروز ۱۲۰ جلد اثر از مدرسه هندوستان احیا شده و آماده نشر و انتشار برای استفاده پژوهشگران و طلاب است.

وی ارتباط گیری با جامعه و مردم جهان به زبان روز و جدید را از نیاز‌های امروز در عرصه ملی و بین‌المللی در موضوع امامت عنوان کرد و افزود: بر این اساس معارف و اندیشه‌های تولیدی در حوزه امامت در جوامع مختلف توزیع خواهد شد.

رئيس پژوهشکده امامت از تشکیل گروه روش شناسی توسط گروه‌های پژوهشی در این پژوهشکده خبر داد و گفت: این گروه تحقیقی در حال بررسی و پژوهش است و ۲۱ درسنامه امامت در سطح ۳ حوزه را در حال تحقیق و بازنویسی دارد.

آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور نیز در این مراسم با اشاره به نقش و جایگاه قم در طول هزار و ۲۰۰ سال گذشته در زمینه توسعه و گسترش علوم و مرز‌های دانش دینی، گفت: یکی از مهمترین قلمرو‌های حوزه قم توسعه علوم اسلامی با دقت، وسواس و دغدغه‌ها است تا بتواند پاسخگوی نیاز‌های جامعه باشد و تاسیس این پژوهشکده می‌تواند در این زمینه‌ها ایفای نقش نماید.

وی توجه به نیاز‌ها ورویکرد‌های بین رشته‌ای و گرایش‌های جدید را در رشته‌های علوم دینی و حوزوی را ضروری دانست و افزود: پیگیری و تحقیق در زمینه‌های امامت شناسی و پژوهش با رویکرد‌ها و تخصص‌های متنوع باید در سرلوحه امور این پژوهشکده قرار داشته باشد.

همچنین در این مراسم از کتاب نظام جامع موضوعات امامت و مأخذ شناسی امامت شناسی در مقالات و پایان نامه‌ها با شناسایی بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ مقاله و اثر رونمایی شد.


پایان پیام

true

true
false
true