×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در استان قم کاهش یافتفاز سوم توسعه مجتمع صنعتی پارسیان پارت پاسارگاد اقتتاح شداستخدام در دهیاری های کشورنوسازی گسترده ناوگان اتوبوس‌رانی قمعوارض نوسازی خود را در سامانه «قمیار»پرداخت کنید۸ مگاوات برق خورشیدی به شبکه برق کشور متصل شدپیگیری جدی مسائل و مطالبات اصناف در استان قمکشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قمساختار مالی و نحوه مشارکت دولت و بخش خصوصی در تکمیل کمربندی شهید سلیمانی مشخص شدبهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی سازمان زندان‌ها در قمبررسی وضعیت انشعابات غیرمجاز برق در نقاط مختلف استان قمرسیدگی مستقیم مسئولین قضایی قم به بیش از ۹۸ پرونده مردمی طی ۴ روز گذشتهدادستان قم با بیش از ۳۰۰ مراجعه کننده در برنامه ملاقات عمومی گفتگو کردصنعت‌گران و کارآفرینانی که برای مددجویان زندانی، شغل ایجاد کنند حمایت می شوندپاسخگویی به ۳۴ هزار تماس توسط امداد شرکت گاز استان قماخطار جدی رئیس قوه قضائیه:ارفاقی در قبال اغتشاشگران در کار نخواهد بودهیچ‌گونه مماشاتی با اغتشاشگران نخواهیم داشتدعوت مردم به اغتشاش و خرابکاری، جرم بوده و مجازات قانونی داردتقدیر آیت‌الله فاضل لنکرانی از سردار رادان و کارکنان انتظامی کشور
آیت‌الله جوادی آملی در دیدار با مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور:
true
آیت‌الله العظمی جوادی آملی با اشاره به تساوی مردان و زنان در بهره گیری از معارف ناب اسلام گفت: زنان می‌توانند مرجعیت علمی و معنوی، بویژه برای بانوان داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور، مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور و حجت الاسلام والمسلمین حسین تهرانی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، با حضور در بیت آیت‌الله العظمی جوادی آملی؛ با ایشان دیدار و گفت‌وگو کردند

در این دیدار، آیت الله العظمی جوادی آملی با استناد به آیه ۱۶۵ سوره نساء «رُسُلاً مُبَشِّرينَ وَ مُنْذِرينَ لِئَلاَّ يَکُونَ لِلنَّاسِ عَلَي اللَّهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُلِ وَ کانَ اللَّهُ عَزيزاً حَکيماً» به نقش بزرگ و ارزشمند نعمت عقل، اشاره کرد و گفت: خدای متعال اگر انبیا الهی را نمی‌فرستاد تا نیاز بشر را به او بیاموزند، همین عقل به خدا اعتراض می‌کرد. چون خداوند عقل را در انسان قرار داده، لذا برای اینکه مورد اعتراض حق واقع نشود، انبیاء و راهنمایان زندگی بشر را فرستاده است. این عقل در تمام انسان‌ها وجود دارد؛ و میان مرد و زن تفاوتی وجود ندارد. تفاوت زنان و مردان، در جسم آن‌هاست که مربوط به ماده است و این تفاوت در ماده، در تمام موجودات اعم از حیوانات و گیاهان نیز وجود دارد؛ اما آنچه مایه ارزش انسان است، همان عقل اوست و این بشر است که باید از عقل خود به خوبی بهره بگیرد.

وی با بهره‌گیری از نظرات ابوعلی سینا در کتاب شفا و شاگردش بهمنیار و نیز ملاصدرا، به تبیین این مطلب پرداخت و تصریح کرد: تفاوت‌های مادی و جسمی مردان و زنان بسیار بی‌ارزش است و آنچه حقیقت انسان را شکل می‌دهد، همان عقل اوست که هدایت‌گر است. بر اساس فرمایش مرحوم کلینی(ره)، همین عقل است که زمینه ثواب و عقاب را برای انسان ایجاد می‌کند.

این مرجع تقلید در ادامه خاطرنشان کرد: سعی کنید میزان رشد علمی، عقلی و معنوی طلاب را بالا برده و کاری کنید تا متعادل تربیت شوند و از گزند خرافه گرایی مصون باشند. احادیث جعلی را بشناسند و سراغ منابع بی اساس نروند.

وی ضمن تاکید بر توجه به اخلاق و معنویت و تهذیب در طلاب، اظهار داشت: انسان، خواهان لذت است و ما اگر معارف و حِکَم جذاب به افراد ارائه دهیم، دیگر سراغ لذت‌های سخیف و پست نمی‌روند. شیرینی مطالب علمی و معارف بلند دینی، مایه نشاط و تعالی روح بشر است. زن و مرد می‌بایست از این معارف ارزشمند بهره بگیرند.

آیت الله العظمی جوادی آملی با توجه به تساوی مردان و زنان در این امور گفت: زنان می‌توانند مرجعیت علمی و معنوی، خصوصاً برای بانوان داشته باشند.

وی یادآور شد: مسئله رسالت، امامت، خلافت، قضاوت و ... همه از امور اجرایی هستند، ولی ولایت پیامبر(ص) و امام(ع) از امور اجرایی نیستند، لذا وجود نازنین حضرت زهرا(س) هم از آن بهره دارند.

این مرجع تقلید در پایان تاکید کرد: ما نیازمند عاطفه و لطافت روحی بانوان در جامعه هستیم. عدم وجود مادر در خانه، بسیار سنگین‌تر از نبود پدر است و باید بانوان را با همین روحیه لطیف و پر از عاطفه تربیت کنیم، لذا نقش شما مسئولان و مربیان بانوان طلبه بسیار سنگین است.

پایان پیام

true

true
false
true