×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع نقطه حادثه خیز ورجان به پردیسان اختصاص یافتدو کتابخانه و خانه دیجیتال در قم افتتاح شد کافی شاپ مروج بی‌بند و باری در قم پلمپ شدسه رام قطار فوق‌العاده در مسیر تهران – قم اختصاص یافتتعطیلی مدارس قم در هفته اول آذرماه شایعه استیک بیمار مرگ مغزی درقم نجات‌بخش جان 8 بیمار دیگر شدبازدارنده نبودن و ناکافی بودن جریمه‌ها و مجازات‌ها در تعزیرات حکومتیپروژه اصلاح و منظر آرایی میدان قشلاق بخش مرکزی قماجرای طرح خط کشی نهایی آزادراه قم- کاشانتقریظ مقام معظم رهبری برای دومین بار بر آثار منتشرشده در قمجریمه ۲۷ میلیاردی قاچاقچی کالا در قمامر به معروف و نهی از منکر بنیادی‌ترین فریضه الهی و رکن تحقق جامعه اسلامی استشهروندان قم موتور کولرهای آبی خود را رایگان با موتورهای نسل جدید BLDC تعویض کنندرفتن بهنام جو از استانداری قم تکذیب شدوجود 21 هزار فقره پرونده‌ با ۱۶۴ پرونده‌ی مسن در دادگستری قمبرنامه های وداع ؛ تشییع و تدفین شهدای گمنام دفاع مقدس در قم اعلام شدرزمایش جهادی توسعه مخاطب در فضای رسانه ای بسیج در قم آغاز شدنمایشگاه بصیرت فاطمی در قم گشایش سافتکسب ۴ مدال رنگارنگ ره آورد رزمی کاران قمییادواره سرلشکر شهیدزین الدین، سرداران و ۶۱۲۸ شهید استان قم برگزار شد
true
مرجع تقلید شیعیان گفت: در کشور مدیر و مسئولان خوب بسیار داریم اما وجود اختلاس و مدیر فاسد مجالی به دشمنان برای ایجاد فضای ناآرام در کشور می‌دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛آیت‌الله جوادی آملی ظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان پدافند غیرعامل که موسسه اسرا برگزار شد، با اشاره بشارت ذات اقدس الهی درباره پاسخگویی دین به تمامی بشر اظهار داشت: علیرغم این موضوع امروز حفظ و صیانت از دین به ما سپرده‌شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های گسترده‌ای در کشور به برکت مجاهدت‌های امام راحل و شهدا به وجود آمده است، ابراز کرد: توان زیادی در کشور وجود دارد که نشانه‌ای از آن پیروزی در جنگ هشت‌ساله که همه کشورهای جهان علیه ما بودند، است.

مرجع تقلید شیعیان سپاهیان و ارتشی‌ها را بازوی توانا و مقتدر کشور و پیشرفت آنان را از عنایات خداوند دانست و ادامه داد: کشور در شرایط میدان مین قرار داشته ولی به لطف خداوند در امنیت هستیم ولی آنچه این کشور را حفظ کرده اعتقادات شما عزیزان و راه حقی بوده که در پیش دارید.

وی با تأکید بر اینکه شاید همگان اسلحه داشته ولی اعتقادات نداشته باشند، یادآور شد: در کشور مدیر و مسئولان خوب بسیار داریم اما وجود اختلاس و مدیر فاسد مجالی به دشمنان برای ایجاد فضای ناآرام در کشور می‌دهد.

استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به نامه‌ای از امیرالمؤمنین به مردم مصر درباره هوشیاری و عدم غفلت اضافه کرد: قرآن همواره بر آن تأکید داشته که در شرایط آماده‌باشید که دشمن از شما بترسد و دشمنان از حمله به شما هراس داشته باشند.

پایان پیام

true

true
false
true