×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
آیت‌الله جوادی آملی:انسانی مانند شهید مطهری نبوده و نیامده است
true
تجلیل از مقام علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
مفسر بزرگ قرآن کریم گفت: شهید مطهری انسانی وارسته و دانشمندی طراز اول بود که پیش از او و بعد از شهادتش، شخصیتی مانند او نیامده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،حضرت آیت‌الله العظمی عبدالله جوادی آملی در درس خارج و آیین تجلیل از مقام شاخص این مفسر بزرگ قرآن کریم که در مسجد اعظم قم برگزار شد با اشاره به نبرد دائمی میان انسان و شیطان اظهار کرد: زمانی که شیطان از آدمی تعریف می‌کند، در واقع از همه سو در حال حمله است و اگر انسان فریب بخورد، گرفتار آتش می‌شود.

وی افزود: اگر خدای ناکرده فردی تعریف و تمجیدها در حق خود را باور کند، گرفتار حیله‌های شیطانی خواهد شد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با اشاره به ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری گفت: ایشان شخصیتی کمیاب داشتند و هنوز شخصی مانند او در بین ما به دنیا نیامده است.

وی ادامه داد: کاری که این شهید بزرگوار انجام می‌داد، از هر کسی بر نمی‌آمد، او یکی از شاگردان ممتاز علامه طباطبایی به شمار می‌رفت و توانست حاشیه‌ای گرانقدر بر کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم ایشان بنگارد.

آیت‌الله جواد آملی با بیان اینکه حاشیه‌ شهید مطهری، موجب توضیح و فهم بهتر کلام علامه شد گفت: او با کتاب‌هایش، دست و پای خوانندگان را در فهم و درک مطالب باز می‌کرد و موجب گسترش علم و دانش می‌شد؛ مثل او نبود و بعد از شهید مطهری هم کسی مانندش نیامده است.

مفسر بزرگ قرآن کریم عنوان کرد: استاد شهید مرتضی مطهری با گروه‌های مختلف به گفت‌وگو می‌نشست و به تضارب آرا عقیده بسیار داشت.

وی در ادامه به فضیلت ماه‌های شعبان و رمضان اشاره کرد و گفت: برخی علما و دانشمندان، رمضان را آغاز ماه قمری می‌دانند و دلیل آنها، برخی روایات است.

آیت‌الله جوادی آملی افزود: پیامبر اکرم(ص) فرمودند شعبان ماه من است و خداوند یاری کند کسی که مرا یاری می‌کند، کار من در این ماه روزه گرفتن است و اگر کسی چنین کاری انجام دهد، یاری‌گر من است؛ این روایت نشان می‌دهد دینداری، مصداق یاری کردن ولی خدا است.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه رمضان ماه خداست عنوان کرد: آدمی باید در چنین ماهی، فرصت را غنیمت شمرده و خود را از قید و بند گناهان و دلبستگی‌های دنیوی آزاد کند.

مدیرکل اوقاف استان قم:آیت الله جوادی آملی صاحب نظر عرصه تفسیر و الگوی تربیت قرآنی است

مدیرکل اوقاف استان قم نیز گفت: حضرت آیت الله جوادی آملی یکی از صاحب نظران عرصه تفسیر قرآن کریم استاد ممتاز و متمایز در حوزه علمیه به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام و المسلمین عباس اسکندری پیش از ظهر امروز در آیین تجلیل از مقام علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی که به مناسبت ۱۲ اردیبهشت روز معلم در مسجد اعظم برگزار شد اظهار کرد: احاطه و اشراف ایشان به علوم گوناگون موجب برخورد فعال وی با سایر دیدگاه‌ها در حوزه‌های گوناگون شده است.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های ممتاز آیت الله جوادی آملی نقد نظرات علمی با ظرافتی خاص است که نتیجه آن بررسی تمام‌عیار نقاط ضعف دیگر نظرات است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم احاطه آیت الله جوادی آملی بر ادبیات را یکی دیگر از ویژگی‌های ممتاز ایشان برشمرد و خاطرنشان کرد: متن سنگین و پیچیده‌ای که حاصل این احاطه علمی است در تمام آثار ایشان به چشم می می‌خورد.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی های بارز این استاد برجسته حوزه می توان به استقلال فکری و تأثیر نپذیرفتن از شهرت صاحبان آثار اشاره کرد.

اسکندری با اشاره به ابتکارات علمی گسترده آیت الله جوادی آملی عنوان کرد: هرچند ایشان بیشترین بهره علمی را از استاد خود علامه طباطبایی بهره بردبرده‌اند اما تفاوت معناداری بین آثار ایشان و کتاب‌های علامه به چشم می‌خورد که نشان دهنده استقلال فکری وی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم وی افزود: مقایسه‌ای بین تفسیر المیزان و تفسیر تسنیم گویای این تفاوت و استقلال فکری است.

وی با اشاره به تنوع معنایی و عمق تفسیر تسنیم در تفسیر آیات گوناگون قرآن کریم گفت: این مسئله که تعجب صاحب‌نظران و اساتید برجسته تفسیر را برانگیخته است.

اسکندری در ادامه به عظمت روحی و عالیه آیت الله جوادی آملی در علوم گوناگون پرداخت و افزود: ایشان در علوم گوناگون صاحب نظر هستند اما در عین حال از فلسفه و براهین عقلی در تفسیر استفاده نمی‌کنند زیرا عقیده دارند مفسر مجاز به استفاده صرف از این ابزار نبوده و نباید براهین نقلی و نیز تفسیر به وسیله آیات دیگر را نادیده بگیرد.

امور خیریه استان قم خاطرنشان کرد: بیان شیوا و رسای آیت الله جوادی آملی در آثارشان کاملا مشهود بوده و گویای اتقان و جامعیت نظر در تفسیر و دیگر علوم است.

وی گفت: علاوه بر همه این ویژگی‌ها باید به ادب و اخلاق این عالم برجسته حوزوی نیز اشاره کرد که وی را به عنوان الگوی تمام عیار در زمینه تربیت قرآنی تبدیل کرده است.

پایان پیام

true

true
false
true