×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
true
کمیته های هفتصد گانه همکاریها ؛ قرار گاه های فرهنگی تربیتی کشور
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش گفت:کمیته های هفتصد گانه ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش به قرار گاه های فرهنگی تربیتی در کشور تبدیل شده اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز، علیرضا حاجیان زاده امروز یازدهم اردیبهشت در نشست قطب دو کشوری کمیته همکاری ها اظهارداشت: با توجه به اهیمت تعلیم و تربیت  اسلامی و نیز نگاه وزارتخانه به همکاری با حوزه های علمیه تعامل در فعالیت ها ،همفکری در سیاست ها و تولید محتوا با مشارکت حوزه ها و سایر مؤسسات فرهنگی و حوزوی در برنامه های ستاد همکاریها لحاظ شده است.

دبیر ستاد  همکاریها با اشاره به تلاش موفق حوزه و آموزش و پرورش در توسعه مدارس معارف اسلامی و نیز مدارس مجری طرح امین گفت؛ خوشبختانه خروجی های قابل قبولی را در این مدارس شاهد هستیم . وی اظهار داشت مساجدی که گردانندگان آن ها روحیه آموزشی و تربیتی دارند وعلاقه مند به راه اندازی مدارس وابسته هستند نیز می توانند در قالب قوانین وزارت آموزش و پرورش و دریافت مجوز راه اندازی مدرسه غیردولتی فعالیت نمایند اما چنانچه موسسان و متقاضیان ،خارج از ضوابط و قوانین رسمی تعلیم و تربیت فعالیت کنند ،مورد حمایت وزارت آموزش و پرورش قرار نخواهند گرفت و راه اندازی این نوع مدارس ممنوع می باشد.

وی در ادامه گفت؛بحمدلله از سوی مراکز آموزشی و تربیتی رسمی آموزش و پرورش ابتکارات و خلاقیت های ارزشمندی را در قطب دو کشوری شاهد هستیم که امید داریم این شیوه ها و تکنیک های تعلیم و تربیتی به سایر استان های کشور نیز تعمیم داده شود.

مشاورعالی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به نظرات و توضیحاتی که اعضای قطب دو کشوری به عنوان دبیران کمیته های شش استان  ارائه کردند گفت؛هر جایی وظایف مختص خود را  دارد، امور اجرایی توسط معاونت های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه انجام می پذیرد و ستاد همکاریها وظیفه سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارتی، ارزیابی و پیگیری  امور را دارد و چنانچه مسائلی چون  اعزام مبلغ را پیگیری می کند صرفا به منظور کمک به سیستم و تسهیل در امور است.

دبیر ستاد همکاریها  با اشاره به اهتمام وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه  به شرکت منظم در نشست های فصلی تصریح کرد: تشکیل جلسات فصلی ستاد همکاریها و همینطور کمیته های همکاری در استان ها ،شهرستانها و مناطق سرا سر کشور به ریاست امامان جمعه و مدیران تاثیرگذار در امر فرهنگ و آموزش ، به  قرارگاه فرهنگی تربیتی هرمنطقه تبدیل شده است.

حاجیان زاده  تأکید کرد: تشکیل و راه اندازی شورای اندیشه ورز و لجنه های فکری با حضور نخبگان دستگاه های مربوطه کمک بزرگی به تحقق اهداف و سیاست های اسناد بالادستی و سند بینادین تحول آموزش و پرورش است.

وی به وظایف و خروجی های شوراهای اندیشه ورز اشاره کرد و گفت: «شناسایی آسیب های اجتماعی، هم فکری و ارائه راه حل»، «توجه به هنر دینی»، «نشر و توسعه نشاط و شادابی در چارچوب موازین اسلامی»، «جلوگیری از نفوذ نحله های فکری کاذب و عقاید ضاله»، «تقویت شعار حجاب و عفاف»، «توجه به مسائل خاص مدارس دخترانه » و... از جمله موضوعات مهمی است که باید مورد بحث قرار بگیرد.

حاجیان زاده در پایان بر نقش مهم و اثرگذار اطلاع رسانی تاکید کرد و افزود: وقتی از فعالیت و اقدام خوبی اطلاع رسانی شود علاوه بر آگاهی بیشتر جامعه نسبت به موضوع انجام گرفته می توانیم در هویت سازی و درادامه ساختار سازی کمک بسزایی داشته باشیم.

وی بیان داشت: استفاده از همه ظرفیت های دستگاه های مرتبط از سیاست های ماست اما در مقام اجرا در مدارس، هماهنگی های لازم باید ازسوی معاونت پرورشی صورت پذیرد وبا ایجاد یک چترحمایتی و تقسیم کار در واحدهای آموزشی، نقش آفرینی نماید.

پایان پیام

true

true
false
true