×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

سید امیرحسین فقهی دانشمند شهیدی که در خط مقدم فناوری صلح آمیز هسته ای بودپیکر شهید علی قناعت‌کار ماوردیانی در قم تشییع و خاکسپاری می‌شودتشییع با شکوه پیکر ۶۰ شهید اقتدار ایران در میان سیل جمعیت مردم ولایت مدار تهران استان قم در روز یکشنبه ۸ تیرماه تعطیل شدآیین بزرگداشت شهدای هفتم تیر در قم برگزار شدویژه‌برنامه‌های محرم در ۴۰ بقعه قم برگزار می شودآزادی ۵۰ زندانی همزمان با هفته قوه قضاییه در قمگرامیداشت شهدای مدافع عزت و شرافت در ۴۰ بقعه شاخص قمپیکر مطهر چهار شهیدعزت و اقتدار میهن در قم تشییع شدخانه مطبوعات استان قم از خبرنگاران تشکر کردبرپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان(ع) در حسینیه دفتر آیت الله العظمی فاضل لنکرانی ۹ تن از اهالی رسانه در جریان جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدندتبریک پیروزی ملت ایران بر رژیم صهیونیستی و آمریکا و تبریک اتحاد و اتفاق ملت ایراناصحاب آخرالزمانی سیدالشهداءفاز نخست گرمخانه جدید قم تکمیل شدمترو تا سال ۱۴۰۷ به مسجد جمکران می‌رسدویژه برنامه های ستاد مردمی محله محور سازمان تبلیغات اسلامی در ایام دهه اول محرم اعلام شدپیکر پاسدار شهید میثم سلگی در قم تشییع شداستاندار و مدیر حوزه‌های علمیه از فردو و پدافند هوایی قم بازدید کردندمراکز بهزیستی بهترین مکان برای توزیع نذورات مردمی در ماه محرم و صفر
مدیر کل سازمان امور اقتصاد و دارایی قم:
true
مجمع عمومی وسقم به حد نصاب نرسید
مجمع عمومی شرکت سرمایه گذاری قم(وسقم)به دلیل به حدنصاب لازم نرسیدن تعداد ثبت نام ها در سامانه سجام، برگزار نشد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛ مدیر کل سازمان امور اقتصاد و دارایی قم از برگزار نشدن مجمع عمومی شرکت سرمایه گذاری استان قم با نماد بورسی وسقم خبر داد و  گفت: برای برگزاری مجمع عمومی وسقم باید ۵۰ درصد افرادی که روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت خود انتخاب کرده اند در سامانه سجام ثبت نام می‌کردند که این عدد تا امروز ۳۳.۴ درصد بود.


علیپور افزود: مجمع بعدی حداقل تا ۱۰ روز آینده برگزار می‌شود تا در آن به صورت الکترونیکی اعضای هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری استان (وسقم) انتخاب شوند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای استان قم هم گفت: افراد برای شرکت در این انتخابات باید در سامانه سجام ثبت نام کنند و احراز هویت شوند.

مروجی افزود: بعد از مشخص شدن زمان برگزاری مجمع دوم، آگهی آن در سامانه کدال منتشر می‌شود که در این آگهی لینک مشارکت در انتخابات شرکت سرمایه گذاری استان قرار داده می‌شود.

به گفته او، افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند برای خرید و فروش سهام خود و اطلاع از مزایای شرکت سرمایه گذاری استان (وسقم) لازم است کد بورسی دریافت کنند.

۵۸ درصد قمی‌ها روش غیر مستقیم مدیریت سهام عدالت را برگزیدند که جمع داراییشان ۵ هزار و ۲۳۱ میلیارد تومان است.

علاوه بر استان قم، امروز مجمع عمومی استان‌های کردستان، اصفهان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی هم تشکیل، اما برگزاری این مجامع هم به زمان دیگری موکل شد.

حدود پنج ماهی از ثبت نماد وسقم در بورس کشور می‌گذارد که قرار بود مجمع عمومی آن به منظور انتخاب اعضای هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری استان (وسقم) به صورت الکترونیکی ۱۵ آذر برگزار شود.

پایان پیام

true

true
false
true