×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

مرحله نخست نیروگاه خورشیدی ۲۸۰ کیلوواتی استان قم افتتاح شدیادواره شهدای جامعه اطلاعاتی قم باحضور وزیر اطلاعات برگزارشدآزاد راه امیرکبیر قم-کاشان بهسازی و رفع نقص شددولت ساعات فعالیت ادارات در روز شنبه را 6 تا 10 صبح اعلام کرددستگیری ۱۱ دلال ارزی در قمکشف ۱۰ دستگاه ماینر در قم دانشگاه حضرت معصومه(س) با دانشگاههای اندونزی همکاری می کندبرگزاری دوره تخصصی امدادرسانی در تجمعات مذهبی ویژه امدادگران و نجات گران هلال‌احمر قمواژگونی یک دستگاه خودرو سمند 2 مصدم بد حال برجا گذاشتباند چهار نفره سارقان احشام در قم منهدم شدمدیر حوزه‌های علمیه با نایب رئیس دومای روسیه دیدار کردبرنامه جامع مقابله با گردو غبار قم به تصویب رسیدماموران قلابی متهم به ۱۵ فقره سرقت از اتباع دستگیر شدندجریمه نقدی سوهان فروش متخلف و ضبط موادغذایی غیربهداشتی در قم آغاز دومین دوره مسابقات مهارتی ویژه سربازان وظیفه نیرو‌های مسلح قممدرسه ای در قم به نام شهید جمهور کلنگ زنی می شود کلنگ احداث بوستان شهید رییسی شهر دستجرد به زمین زده شدکلنگ احداث اولین مرکز توانبخشی دستجرد به زمین زده شدمرکز توانبخشی و آموزشی نیک اندیشان افتتاح شداستان قم روز چهارشنبه وپنج شنبه سوم و چهارم مرداد تعطیل شد
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم خبرداد:
true
 تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم گفت: طرح نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی درماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛عباس جعفری اتابکی با اشاره به افزایش تقاضای عمومی در ماه رمضان و لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار و خدمات در مراحل تأمین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت گفت: ایجاد زمینه مناسب برای تأمین و توزیع مایحتاج عمومی، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی فوری به شکایات و گزارش های مردمی از اهداف اجرای این طرح در ماه رمضان است.

وی  با اشاره  به لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار در استان قم افزود: طرح نظارت و بازرسی از اصناف ویژه ماه رمضان با جدیت وشدت بیشتری اجرا می‌شود.

جعفری افزود: طرح نظارتی ضیافت ویژه ماه رمضان باهدف بازرسی و نظارت هر چه‌بهتر بر واحد‌های صنفی ازجمله فروش مرغ و گوشت، نانوایان، قنادان، خواروبارفروشان، خرده‌ فروش میوه و خرما و تمامی رشته‌های صنفی در ارائه خدمات عرضه‌کنندگان اقلام خوراکی، غذایی و پروتئینی صورت می‌گیرد.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم بیان داشت: طرح نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی درماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه اغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد هرگونه مواد غذائی از قبیل فرآورده های لبنی ،   خواربار  ،زولبیا و کالاهای مورد نیازرا از واحدهای صنفی  دارای پروانه کسب معتبر تهیه نمائید و درصورت خرید  و دریافت کالا  و خدمات  ،  فاکتورمعتبر ممهور به مهر و امضا را از فروشنده  درخواست نمائید.

گفتنی است شهروندان هرگونه گرانفروشی ، کم فروشی،عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی  ،تقلب ، عدم درج قیمت ، عدم صدور فاکتور،  فاقدین پروانه کسب  و ....را میتوانند به طرق زیر به  مدیریت بازرسی ونظارت اصناف قم اطلاع دهند .

تلفن تماس  و دریافت شکایات وگزارشهای مردمی:

  ثابت  : 37751212-025

  ارتباط مستقیم با مدیریت: 37751213-025

مراجعه حضوری : میدان جهاد ، ابتدای بلوار15خرداد ، جنب ساختمان انتقال خون ، مجتمع اداری اصناف ، مدیرت بازرسی ونظارت اصناف.

پایان پیام

true

true
false
true