×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

برخورد با عرضه خارج از شبکه آرد در قماورژانس بیمارستان امام رضا(ع) قم موفق به کسب رتبه سوم کشوری شدانجام موفقیت آمیز عمل جراحی جایگزینی روده بزرگ به جای مری و معده در قمکسب ۱۶ مدال رنگارنگ در مسابقات کاراته توسط کاراته کاهای قمبرگزیدگان مسابقات قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش قم تجلیل شدندبرپایی 815 روضه خانگی فاطمی در قم با حضور مبلغان اعزامی اوقافدستگیری زوج کلاهبردار در قمبدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید دستگيري يک سارق حرفه اي خودرو و داخل خودرو در قمآغاز رها سازی سهم زیست محیطی سد پانزده خردادمعاینه تخصصی چشم پزشکی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) فتنه آفرینی‌های اخیر در سوریه با هدف تنفس مصنوعی دادن به اسراییل استعملیات وعده صادق ۳ را هر چه سریعتر اجرایی کنید۱۶ آذر قله استکبارستیزی دانشجوی ایرانی استآمریکای باج گیر آرزوی به اسارت درآوردن مجدد ایران را به گور خواهد بردحرکت‌های تکفیری در سوریه نشانه ضعف رژیم صهیونیستی استیادواره سرداران و ۱۸۳ شهید بخش قاهان قم برگزار شدمهمانسرای نا ایمن قم حادثه آفریدمسابقه دوی همگانی به مناسبت هفته بسیج در قم برگزار شداولین سالگرد ارتحال «حجت الاسلام سید محمدهادی هادی» در قم برگزار شد
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم خبرداد:
true
 تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم گفت: طرح نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی درماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛عباس جعفری اتابکی با اشاره به افزایش تقاضای عمومی در ماه رمضان و لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار و خدمات در مراحل تأمین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت گفت: ایجاد زمینه مناسب برای تأمین و توزیع مایحتاج عمومی، جلوگیری از تخلفات احتمالی و رسیدگی فوری به شکایات و گزارش های مردمی از اهداف اجرای این طرح در ماه رمضان است.

وی  با اشاره  به لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار در استان قم افزود: طرح نظارت و بازرسی از اصناف ویژه ماه رمضان با جدیت وشدت بیشتری اجرا می‌شود.

جعفری افزود: طرح نظارتی ضیافت ویژه ماه رمضان باهدف بازرسی و نظارت هر چه‌بهتر بر واحد‌های صنفی ازجمله فروش مرغ و گوشت، نانوایان، قنادان، خواروبارفروشان، خرده‌ فروش میوه و خرما و تمامی رشته‌های صنفی در ارائه خدمات عرضه‌کنندگان اقلام خوراکی، غذایی و پروتئینی صورت می‌گیرد.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف قم بیان داشت: طرح نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی درماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه اغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی به شهروندان توصیه کرد هرگونه مواد غذائی از قبیل فرآورده های لبنی ،   خواربار  ،زولبیا و کالاهای مورد نیازرا از واحدهای صنفی  دارای پروانه کسب معتبر تهیه نمائید و درصورت خرید  و دریافت کالا  و خدمات  ،  فاکتورمعتبر ممهور به مهر و امضا را از فروشنده  درخواست نمائید.

گفتنی است شهروندان هرگونه گرانفروشی ، کم فروشی،عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی  ،تقلب ، عدم درج قیمت ، عدم صدور فاکتور،  فاقدین پروانه کسب  و ....را میتوانند به طرق زیر به  مدیریت بازرسی ونظارت اصناف قم اطلاع دهند .

تلفن تماس  و دریافت شکایات وگزارشهای مردمی:

  ثابت  : 37751212-025

  ارتباط مستقیم با مدیریت: 37751213-025

مراجعه حضوری : میدان جهاد ، ابتدای بلوار15خرداد ، جنب ساختمان انتقال خون ، مجتمع اداری اصناف ، مدیرت بازرسی ونظارت اصناف.

پایان پیام

true

true
false
true