×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

پیوند 43 زوج دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قمبرپایی جشنواره مسابقات بومی محلی دختران و مادران در قمپایان کار همایش دو روزه یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قمجامعه مدرسین تمام ظرفیت‌ها را برای تحقق منشور رهبر معظم انقلاب بسیج می‌کندتحقق حوزه‌ تمدن‌ساز با تربیت «مجاهد فرهنگیِ مهذّب» و «نوآور»برق هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و باید با قاطعیت از آن دفاع کنیمعطرافشانی حرم امامزاده علی بن جعفر(ع) و شهدای گرانقدر دفاع مقدس تولد یک هزار و 928 نوزاد در بیمارستان امام رضا علیه السلام قم۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در قم با کمک موقوفات آزاد شدندقم در لیست ۱۵ استان با بیشترین سهم در تصادفات معابر شهری آیین بازگشایی کارخانه تولید موتورسیکلت تند شهاب برگزار شدافتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۲۵ کیلوواتی در قم توسعه همکاری‌های آموزشی ایران و عراق با محوریت تبادل فرهنگی و تربیتیاستان قم نماد پیشرفت و مقاومت در برابر تحریم‌هاست پلیس راهور استان قم ۵ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک کشف کردپنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ تمامی واحدهای قضائی استان و سازمان‌های تابعه تعطیل استنیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلو واتی شهید رئیسی در قم افتتاح شدتعطیلی پنج شنبه ها و تغییر ساعت کار اداری در استان قمنشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای جبهه انقلاب در قم برگزار می‌شوداستاندارد سنجی بیش از ۱۶۰۰ مورد تجهیزات اندازه گیری شرکت گاز استان قم
true
رییس اتاق اصناف قم در مراسم جشن مهرورزی (مراسم مردمی فعالان عرصه تولیدو تجارت جهت کمک به سیل زدگان که با حضور استاندار و مسئولان استانی،مجموعه اتاق اصناف قم،کسبه و صنوف و فعالان اقتصادی در سالن همایش شهرداری قم برگزار شد گفت:تاکنون مجموعه اتاق اصناف قم و اتحادیه های تحت پوشش 7میلیارد 800میلیون ریالی به صورت نقدی و غیرنقدی به سیل زدگان کمک کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،حسن احمدلو در این مراسم  اظهارداشت:از ابتدای حادثه سیل که در استان‌های گلستان و مازندران به وقوع پیوست و در ادامه شاهد وقوع سیل در چند استان دیگر بودیم، در مجموعه اتاق اصناف قم نیز همگام با سایر استان ها و دستگاهها برنامه ریزی لازم برای کمک رسانی به سیل زدگان صورت گرفت.

وی با بیان اینکه بر طبق وظیفه کمک به هموطنان در حادثه سیل در چند محور معطوف گشت عنوان کرد: در ابتدا پس از وقوع حادثه برای کمک به آسیب‌‌‌دیدگان،جلساتی با حضور اعضاء هیات رییسه اتاق اصناف ،روسای اتحادیه های صنفی و مسئولان بسیج اصناف و بازاریان قم برگزار و نحوه جمع آوری کمک ها و ضروریات بررسی گردید و سعی شد کمک‌های غیرنقدی براساس اعلام نیاز هلال‌احمر انجام شود. که شامل  کنسرو و موادغذایی، مواد شوینده، پتو، چکمه، پوشاک بزرگسال و کودک، لوازم مورد نیاز شخصی و بهداشتی و… از این دست اقلام باشند.

رییس اتاق اصناف قم افزود: در اولین جلسه ادواری که به صورت فوق العاده و به همین منظور برگزار گردید تصمیمات خوبی برای کمک به شهروندان اسیب دیده از سیل اتخاذ گردید.

 وی بیان داشت: ضمنا با توجه به اطلاع‌رسانی‌هایی که از طریق ستاد مدیریت بحران  و سازمان هواشناسی در قم انجام می‌شد، واحدهای صنفی در معرض سیل را آماده رویارویی و کاهش صدمات ناشی از سیل نمودیم.

وی برپایی چادر در مجموعه اتاق اصناف قم به منظور کمک به سیل زدگان، اطلاع رسانی به اتحادیه ها و اصناف و بازاریان از طریق شماره های اعلام شده و اختصاص مبلغی از بودجه سال 98 اتحادیه ها جهت کمک به سیل زدگان در اولین اجلاس ادواری که به صورت فوق العاده و به همین منظور برگزار شد  را از اقدامات اتاق در راستای کمک به سیل زدگان دانست و گفت: تاکنون 11 دستگاه نیسان حاوی (4 دستگاه آب معدنی، دو دستگاه مواد بهداشتی ، 4دستگاه مواد غذایی، یک دستگاه پتو و تشک)، یک دستگاه خاور  (حاوی مواد پلاستیکی از قبیل ظروف یکبار مصرف ،قاشق و ...) ، دو تریلی موکت قواره بندی شده (12 هزار متر مربع به ارزش 444میلیون تومان) جهت کمک به سیل زدگان توسط مجموعه اتاق و اتحادیه ها ارسال شده است.ضمن اینکه 80 میلیون تومان نیز کمک نقدی نیز به همین منظور جمع آوری شده است.

احمدلو ارسال 25 هزار قرص نان، 6 هزار گونی خالی،  75کیسه آرد، 10 هزار پرس غذای گرم، هزار جفت چکمه و دمپایی، اعزام آشپز و برپایی آشپزخانه در لرستان و اعزام تعمیرکار موبایل جهت تعمیر رایگان تلفن را از دیگر اقدامات مجموعه اتاق اصناف در راستای کمک به سیل ذگان برشمرد..

شایان ذکر است مجموع کمک های نقدی و غیر نقدی مجموعه اتاق اصناف و اتحادیه های تحت پوشش تاکنون حدود 8 میلیارد ریال بوده است و این کمک ها همچنان ادامه دارد.

پایان پیام

true

true
false
true