کمک 233 میلیون تومان تولیدکنندگان صنف موتورسیکلت استان قم به سیل زدگان؛
- 28 فروردین 1398
- کد خبر 720
- پرینت
- کپی لینک کوتاه
true
false
true
false
true
true
true
false
true
true
true

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم از دریافت فیش های کمک 233 میلیون تومانی تولید کنندگان صنف موتورسیکلت استان قم به سیلزدگان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،امیرحسین علیمردانی با اشاره به حضور پررنگ اصناف قم در یاری سیلزدگان اظهار کرد: کمک های تولید کنندگان صنف موتورسیکلت استان قم توسط مهندس حجازی به جمعیت دهلال احمر استان اهدا شد.
وی با اشاه به حضور دبیر فعالان اقتصادی استان و رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت استان قم به عنوان نماینده این صف در جمعیت هلال احمر افزود: فیش کمک های اهدایی 233 میلیون تومانی از سوی تمامی تولید کنندگان صنف موتورسیکلت توسط وی به مدیرعامل جمعیت هلال احر اهدا شد. معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم تصریح کرد: این هدایای نقدی به حساب 99999 جمعیت هلال احمر واریز شده که نماینده این صنف با اشاره به روند ادامه این کمک ها پیش بینی کرد به همت اعضای صنف، این کمک به بیش از 300 میلون تومان برسد. وی یادآور شد: اعضای این صنف در برنامه های حمایتی معاونت امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم از جمله، همای رحمت و فرشتگان رحمت و ... نیز در طول سال مشارکت دارند.
گلریزان ورزشکاران قمی به نفع سیل زدگان برگزار شد
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم کمک حدود یک میلیارد ریالی نقدی و غیرنقدی جامعه ورزش استان قم به سیل زدگان خبر داد.
امیرحسین علیمردانی اظهار کرد: طی گلریزان انجام شده با حضور ورزشکاران استان قم در زورخانه شهید فهمیده، جامعه ورزش استان قم کمک های خود را به سیل زدگان اختصاص دادند.
وی افزود: این گلریزان با همت اداره کل ورزش و جوانان و مشارکت هیأت های مختلف ورزشی با هماهنگی جمعیت هلال احمر استان برگزار شد.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم بیان کرد: در این مراسم مبلغ 47 میلون تومان آن به صورت نقدی به حساب 99999 جمعیت هلال احمر واریز شده است و همچنین مبلغ معادل 50 میلیون تومان نیز ارزش ریالی کمک های غیرنقدی ورزشکاران استان قم به هموطنان سیل زده بوده است.
گفتنی است؛ عموم مردم قم می توانند کمک های نوع دوستانه خود را از قبیل؛ موادغذایی که زمان مصرف بیش از ۶ ماه دارند، پوشاک نو و اقلام بهداشتی در راستای کمک به هموطنان سیل زده به جمعیت هلال احمر واقع در خیابان ساحلی و خانه های هلال مستقر در مساجد استان تحویل دهند.
همچنین از طریق گوشی های همراه و شماره گیری کد دستوری #۱۱۲ *۷۸۰ * و شماره حساب ۹۹۹۹۹ به نام هلال احمر نزد کلیه بانکها و یا به شماره کارتهای ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ بانک ملت و ۵۸۹۴۶۳۱۸۵۰۲۵۹۷۳۰ بانک رفاه هدایای نقدی خود را واریز کنند.
پایان پیام
true
true
این مطلب بدون برچسب می باشد.
true