- 28 فروردین 1398
- کد خبر 715
- پرینت
- کپی لینک کوتاه

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز،دكتر بهرام سرمست استاندار قم در اين مراسم كه با حضور دكتر صديقي معاون وزير علوم تحقيقات و فناوري برگزار شد، با بیان اینکه در زمینه ی ارتقاء زيرساخت هاي علمي، فرهنگي، رفاهي و ورزشي در کشور، وزارت علوم گام های خوبی برداشته است گفت: دانشگاه قم نيز به عنوان دانشگاه مادر استان از سياست هاي دولت در توسعه ي دانشگاه ها بهره مند بوده است.
سرمست بيان داشت: توجه به سلامت و ورزش دانشجويان در كنار دغدغه هاي فرهنگي و زيرساخت هاي علمي از اهميت ويژه برخوردار است كه در دانشگاه هاي استان قم بايد مورد توجه قرار بگيرد.استاندار قم توجه به زيرساخت هاي فرهنگي براي بانوان را مورد تاكيد قرار داد و افزود: دختران دانشجو به جهت وظيفه ي خطير تربيت نسل آينده در كنار مسئوليت هاي اجتماعي، بايد به دانش و فرهنگ متعالي دست بيابند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه سیاست استان این است که در رابطه با بحث های صنفی دانشجویی، با پاسخگویی به مطالبات دانشجویان، از سیاسی وامنیتی شدن آنها جلوگیری شود گفت: فراهم کردن فضای تمرین سیاست ورزی در کنار مباحث علمی نيازمند پيش زمينه ي توجه به دغدغه هاي صنفي دانشجویان است.
مقام عالي دولت در استان همچنين با اشاره به مسئله ي ارتباط دولت با دانشگاه ها افزود: شکافی که بین مراکز اجرایی و دانشگاه ها وجود دارد بایستی تعدیل شود و در این راستا دفتر ارتباط استانداری و دانشگاه ها راه اندازی شده است.
استاندار قم با بيان اينكه مديريت دانش محور را با جديت در استان قم دنبال مي كنيم خاطرنشان كرد: از ظرفيت مراکز علمی تحقیقاتی كه در قم فعالیت دارند، باید در راستای توسعه ی استان قم بهره بگیریم.
در اين مراسم اتاق تندرستي واحد پسران و دختران، زمين چمن مصنوعي و رستوران صنعتي دانشگاه قم به بهره برداري رسيدند و جاده تندرستي دختران اين دانشگاه كلنگ زني شد.
پایان پیام