×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

شکارچی متخلف با لاشه دو رأس میش و بره دستگیر شدنوزدهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم گشایش یافتزمان نصب پست های یکپارچه هوایی در استان به کمتر از ۴۰ دقیقه خواهد رسیدپیچ خطرناک"میم"در بخش فردو شهرستان کهک اصلاح می شوددستگیری سارقان منازل قم در شهریاروعده‌های زير ذره‌بين قاضی‌القضات کشور در سفر به قممدارس قم امروز چهارشنبه غیرحضوری شدمرحله نخست آزادراه شهید سلیمانی تا پایان سال به بهره برداری می رسدروستا‌های ویریچ، خاوه، تیره و فردو گازشان قطع خواهد شدآیین بزرگداشت مرحوم آیت‌الله محمدفاضل لنکرانی برگزار شدبرگزاری یادواره شهدای روستای تیره و صرم کهک و بخش سلفچگان رسیدگی به نامه‌های مردمی سفر رییس قوه قضاییه در قم آغاز شد1000 متر مربع تابلو‌های اطلاعاتی در جاده‌های قم نصب شدپیکر مطهر هفت شهید گمنام دفاع مقدس در قم تشییع شدتعطیلی مدارس قم در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه شایعه استآزادی ۲۲ زندانی در کهک قم۱۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز در قم کشف شدفرمانده جدید یگان ویژه استان قم منصوب و معرفی شد بیش از ۲۲۰ مجوز ایستگاه صلواتی در قم صادر شدتزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا در مراکز بهداشت قم
true
فرمانده انتظامی استان قم گفت: مجموعه نیروی انتظامی دوشادوش دستگاه قضائی، پرشتاب تر از گذشته برای مبارزه با ناهنجاری ها و احقاق حق مظلومان تلاش جدی دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛سردار "عبدالرضا آقاخانی" در جلسه تعاملی با دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم اظهارداشت: نیروی انتظامی علی رغم خواست دشمنان و کسانی که نمی خواهند این تعامل را ببینند، همواره در کنار دستگاه مقتدر قضائی خواهد بود.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: حیات و پویایی نظام و ملت به دستگاه قضائی است، این اعتقاد قلبی مجموعه فرماندهی انتظامی استان است، دستگاه قضائی که در راس آن منتخب مقام معظم رهبری(مدظله العالی) قرارگرفته است، عزیز، بصیر و دقیق است.

وی بیان داشت: نیروی انتظامی به خود می بالد که ضابط این دستگاه باعظمت است که در نظام اسلامی افتخارآفرینی می کند.

سردار آقاخانی تصریح کرد: مجموعه دستگاه قضا با اقدامات اخیر خود نهال امیدواری به نظام را در دل همه مردم و مظلومان کاشته است و امروز حرکتی دقیق و مقتدرانه را از دستگاه قضائی شاهد هستیم.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه به آینده امیدوار باشید، افزود: مجموعه نیروی انتظامی دوشادوش دستگاه قضائی، پرشتاب تر از گذشته برای مبارزه با ناهنجاری ها و احقاق حق مظلومان تلاش جدی دارد.

فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه بحمدالله هیچ فاصله ای بین ناجا و دستگاه قضائی وجود ندارد و هماهنگی کامل دارند، تصریح کرد: رئیس دستگاه قضا از محبوبیت بسیاری در  بین کارکنان ناجا برخوردار است.

سردار آقاخانی با بیان اینکه مردم اگر امنیت و آرامش داشته باشند دعایش را به نظام می کنند، اظهارداشت: مجموعه دستگاه قضائی از صدر تا ذیل الگو و آیینه روشنی برای کارکنان  نیروی انتظامی است .

حجت الاسلام و المسلمین "حسن غریب" دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم نیز در سخنانی تعامل دستگاه قضائی و نیروی انتظامی را مثال زدنی خواند و اظهارداشت: مسئولان به تعامل، همدلی و همراهی فی مابین این 2 دستگاه در قم اذعان دارند و این سرمایه ای بزرگ بوده و مهم تر از آن اعتمادی است که بین طرفین وجود دارد.

وی تاکید کرد: از همه ی اختیارات قانونی در مقابله با ناهنجاری های اجتماعی استفاده کرده و کوتاه نخواهیم آمد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم بیان کرد: نیروی انتظامی بازوی دستگاه قضائی در مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است.

پایان پیام

true

true
false
true