×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

بخش حمل و نقل قم نیازمند برنامه ریزی و نگاه ویژه ملی است26 آذر روز حمل‌ونقل و رانندگان بر مدیران حمل ونقل و رانندگان مبارکباد۳۴ میلیون لیتر سوخت به واحدهای تولیدی قم تخصیص یافتدومین نمایشگاه عرضه محصولات خانگی و محلی شهرستان جعفرآباد افتتاح شدآیین اختتامیه ۴۰ طرح پژوهشی شهرداری قم برگزار شدهمایش ملی «مکتب و سیره پیامبر اعظم(ص)؛ علوم انسانی اسلامی انسان‌ساز و جامعه‌پرداز» برگزار می‌شودرزمایش آمادگی معراج شهدای استان قم پیش از بهمن برگزار می‌شودآغاز اجرای طرح نظارتی ویژه کنترل بازار شب یلدا در قماستخدام در شرکت آب و فاضلاب استان قمدهیاران فردو پیشگام شدند۷۱۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به صنعت‌گران قم پرداخت شدتعداد مساجد اعتکاف در قم 30 و معتکفین 35 درصد افزایش یافتمسابقه طراحی یادمان گلزار شهدای مسجد مقدس جمکران برگزار می شوداطلاع‌رسانی دقیق برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نیمه شعبان در قمپشتیبانی عملی از تولید و حفظ اشتغال در استان قم۲.۳ همت از محل مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری قم پرداخت شدپیراهن تیم فوتسال بانوان اداره کل امور مالیاتی استان قم رونمایی شداستقرار عوامل راهداری در محورهای کوهستانی و نقاط برفگیر استان قمبهره برداری از 7 مجموعه ورزشی روباز در قمرها سازی 3 مصدوم تصادف پژو 405 و پراید در محور قم - سلفچگان
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم عنوان کرد؛
true
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم روز شهید را فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم از خانواده شهدا دانسته وگفت:در طی 2 سال گذشته بیش از ۸۰۰ دیدار با خانواده معظم شهدا به منظور تکریم از آنها و رسیدگی به نیازهای آنان انجام شده است.
به گزارش پایگاه خبری فردو نیوز،سید جواد هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنانی پیش از خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه قم با تقدیم بیش از ۶ هزار شهید به انقلاب اسلامی استان سرآمد کشور است گفت: حضور ۱۱ هزار جانباز دفاع مقدس و ۵۹۶ آزاده در استان نشان دهنده مسئولیت خطیر بنیاد شهید و امور ایثارگران در خدمت رسانی به جانبازان و خانواده‌های شهدا و ایثارگران است. وی با برشمردن خدمات بنیاد شهید به خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران گفت: با اجرایی شدن طرح سپاس در استان از ۲ سال گذشته بیش از ۸۰۰ دیدار با خانواده معظم شهدا به منظور تکریم از آنها و رسیدگی به نیازهای آنان انجام شده است. مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود ۷۷ گلزار شهدا در سراسر استان را از مهمترین پایگاه‌های معنوی قم دانست و گفت: دشمن در سال‌های اخیر با تلاش همه جانبه در عرصه های فضای مجازی سعی در تضعیف فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت در میان جوانان داشته است که نیازمند هوشیاری بیشتر مردم و مسئولان در مقابل این توطئه است. همچنین مدیر کل و جمعی از معاونان و کارشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران پیش در مصلای قدس در قالب طرح رقابت در خدمت به مشکلات خانواده شهدا جانبازان و ایثارگران رسیدگی کردند.
true

true
false
true